bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben beraber uyumayı seviyorum
Hatta bebekten sonra bile ayrı yatmadık. Çocuğumuzun odasınj ayırdık arada yanına gidip sızıyorum sabah geri dönüyorum yatağımıza.
Kayınvalideme kalmaya gidince üç kişi sığamıyorsunuz biriniz salonda yatsın der biz sıkış tepiş birlikte yatarız

Beraber uyumak
Hatta şu an kendisi grip, ben hamile.
Beraber uyumayalım dedi istemedim.
Ha rahat konusu elbette doğru, çift kişilik yatakta tek uyumak çook rahat ama benim için aynı huzuru vermiyor.

Ben yatarken birine-birseye temas etmeyi seviyorum ya. Kedimi bile yaz sicagina zorla yanıma alip sarilip yatiyorum :) sevgilimle uyudugum zamanlarda yatagin bir ucundaysa hic yoktan ayagimi temas ettiriyorum. Koltukta bile tek uzanmayi sevmem,tekli koltukta uzanan sevgiliyi geriye itip yanina yatarim.
Fazla miçmiç bir insanim galiba

Cift yataklari gayet genis oluyo zaten nasil sigmiyosunuz ki
İnsan gibi yatmadığımızdan muhtemelen. Mesela şu anda ben yatakta dördüncü turumu attım ve henüz uyumadım farkındaysanız. Bir de bilinçsiz halimi düşünün.

Adam 15 sene iyi biled ayanmış o kadar eziyete

Hayır canım yalnız değilsin. Biz hatta uzuuun süre ayrı odalarda uyuduk çünkü horluyor sürekli uyanıyorum ve adamı da horluyorsun diye sürekli uyandırıyorum.. Böyle rahat valla..

Bu kadar sorun ediceğinize otellerin kullandıkları 2 metlerik yataklar var onlardan alın rahat rahat yatarsınız

Büyük yataklar var alsanız iyi olurmuş daha 3 yıllık evlisiniz 33 yıllık olsa belki derim sıkıldılar yaşlılık vs. ama nolur ki kolun çarpsa

Bence ayri yatmayin ya esim sürekli yurt disina cikiyor da koca yatakta onun yattagi tarafa bile gecmiyorum o olmayinca zor geliyor uyumak. bi de kış geliyor. Ayaklarim hep üşür evlendikten sonraki en güzel şey eşimin sıcacık ayaklarına buz gibi ayaklarımı sokusturup ısıtmak o şekilde uyumak süper oluyor. Napayim yorganın bana verdiği sıcaklığı eşim varken.

Yatağınızı değiştirmeyi düşündünüz mü hiç? Baya büyük boylarda yatak üretebiliyorlar artık. Biz eşimle yatakta kayboluyoruz bazen. Ben de öyle sarılarak falan pek uyuyamam ama eşimin bi kol mesafesinde olması çok güven veriyor. Kimsenin sizi yadırgayacak bir durumu yok ama yatılı misafir gelse ya da çocuk yapsanız ilerisi için hoş değil bence salonda ayrı yatakda yatmak

Bence alısmalısınız bırlıkte uyumaya o baglılıgı hıssetmelısınız. Yoksa boyle ayrı gayrı yatınca zamanla ınsan alısıyor ve ne vıleym yataga bır sogukluk oluyor. dıyelım bır kavga bır kusluk olsa adam sızle uyumayı ozlemez, tabı sızde onla uyumayı ozlemezsınız. Cunku zaten ayrı uyumaya alıskınsınız. Olmasada olur.
Sızın ıcın. Ama ne bıleyım hele bırde kış gdelyor ay böyle esıne sıcak sıcak sarılıp uyumak var. Suan benmkı yurtdsında mesela delı gıbı uyumayı ozledım onla, nerdeyse ıcıne kadr sokuluyordum uyurken, o sıcak nefesını boynumda hıssetmeden olmaz. Kollarının Agırlıgını belımde hıssetmeden olmaz. Anlatabıldım mı yatak tutkudur bence esler arasunda. Sızde hazır kıs gelıyorken alıstırın. Bosver konforu falan onu seviyorsun ona sıcak sıcsk sokulmanın tadı ayrı. Tabı yazın bu soyledıklerınız geçerli zaten sıcak oluyor bıde bırnırımızn ustune ayak kol atınca cekılmez oluyor. Ama yıne de guzel.

Bence yeni konforlu bir yatak alın en genişinden. İnsan kocasından ayrı yatar mı yahu

Biz de erkek arkadaşımla dört yıldır tek kişilik yataklarda uyuduk hep . Tabi ki aynı yorgan ve iki yastıkla.

Herkesin düşüncesi ve bakışı farklı demek ki ama sevdiğim insanın kolları arasında sıcacık, onun kokusunu içime çeke çeke uyumak dünyanın en huzurlu şeyi benim için. Bence ilişki için cinsellikten daha da önemli birlikte uyumak. Bu tamamen kendi görüşüm.
Çok da horlamaz benimki, o konuda şanslıyım baya. 4 yılda 4 kereden fazla olmamıştır horluyor diye kaçtığım. Hastalık ve ailelerin ziyareti tarzı zorunlu durumlar dışında haftanın 3-4 gecesini, dönem dönem 2-3 ayın her gecesini tek kişilik yataklarda tek kişilik yorganlarla geçirdik.

Kaldı ki ayrı yatmak ben yatak odası dışında başka bir yerde uyunulmasına ayar olurum. Adı üstünde yatak odası orada uyumalıyız ki bence birlikte uyumak çok şeyi değiştiriyor. Bunu çözmek adına Battal boy yataklardan alabilirsiniz 2mx2m olanlar var .

Arada kocamı salona gönderip koca yatakta yayıla yayıla tek yatmayı seviyorum bende ama hergün hergün değil
Sogukluk olur falan diyorlar özel hayatınızda aksama yoksa alan razı veren razı modunda takılmaya devam

yatakta uyumadan önceki o son sohbeti yapmadan uyuyamam kanepede olmuyor o muhabbet. bana tuhaf geldi ama iki taraf da memnunsa halinden dert etmeyin bosver. sizin de serbest stiliniz böyle

emzirirken bdv takılmaca ahh çilekeş analar bizde isterdik fosur fosur uyumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…