- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aynı yatakta üc kişi yatma keyfi yasıyoruz suandaemzirirken bdv takılmacaahh çilekeş analar bizde isterdik fosur fosur uyumak
hayaller eşi salona sepetleyip yaylana yaylana yatmak hayatlar şekil aAynı yatakta üc kişi yatma keyfi yasıyoruz suanda
Demi ama ya. Hadi seksen cm ilk yetişkin yatağı ara da bul. Kenetlenince ancak sığılacak yataklar yapıp beraber uyuma güzellemeleri yapıyorlar bir de :)Türkiyede bu ayri yatmama çabası tamamen fakirlikten ve koca bulmanin zorlugundan. Ikinci bi yatagi hangi parayla alacaklar? Mecbur kocamsiz yatamam oluo adi. Tek kisilik en dar yatak 90 cm (80 cmlik cocuk yatagi gibi seyleri soylemeyin simdi isin standardini konusuoruz) , 2 kisilik bi yatagin en az 180 olmasi lazim. Rahat etmek içinse en az 200 cm. Ama ona nevresim bile bulamam der millet almaz. Oysa iki uc tane diktir nolcak. Yok. Süsü pusu elalem ne der i var daha..
Yatak odası için yatak bakarken gittik bir dünya para bayıldık içi kat kat kat döşenmiş fıstık gibi bir yatak aldık. Yaylar, süngerler, falanca teknolojisi feşmekan yay sistemi falan.kanepede nasil rahat ediyorsunuz?
guzel bi kanepe almak istiyorum sizinkinin modeli nedir
Dedi ünlü sosyolog müthiş çıkarımlar yapan zekasıyla...Üstelik baya ciddiydi ve inanarak söylüyorduTürkiyede bu ayri yatmama çabası tamamen fakirlikten ve koca bulmanin zorlugundan. Ikinci bi yatagi hangi parayla alacaklar? Mecbur kocamsiz yatamam oluo adi. Tek kisilik en dar yatak 90 cm (80 cmlik cocuk yatagi gibi seyleri soylemeyin simdi isin standardini konusuoruz) , 2 kisilik bi yatagin en az 180 olmasi lazim. Rahat etmek içinse en az 200 cm. Ama ona nevresim bile bulamam der millet almaz. Oysa iki uc tane diktir nolcak. Yok. Süsü pusu elalem ne der i var daha..
biz ilk evlendiğimiz zamanlarda yaşadık onu ama ayırmadık yatağı. ikimizde deli yatanlardanız kardeşim bile olsa aynı yatağı kimseyle paylaşmayan ben bir anda aynı yatakta iki kişi yatmaya alıştım. ama kolay olmadı tabii. ilk zamanlar birbirimizi tekmeledik. elimi kaç kere eşimin suratına vurmuşum. bir kaç gün bacaklarımızda morluklar oluşmadı değil. ama sonra alıştık.Merhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi
Hahahah cok tatlisiniz bayildim sizeBunu yaşayan tek kişi değilmişim ama yalnızca birkaç kişiymişizherkesbir öpüş öpüş bir koklaş koklaş yatmaya bayılıyormuş artık kendimi bu konuda daha da yalnız hissediyorum sağolun dün sabah misafirlerim vardı deli gibi yoruldum onlar gidince akşam üzeri yatak odamızdaki 1.65 ilk g.t kadar yatağa yattık ikimizde. Ayrı iki yorgan çıkardık. Aman Allahım heryer yorgan oldu. Heryer kocam oldu. Ben yine pustum yatağın en dibine. Burnum nerdeyse duvara değecek burada yazılanları hatırlamaya çalıştım ama ı ıh. Olmuyor. Bu keyifte eksik kalsın hayatımdan dedim sırtlandım yorganımı taşındım kendi yatağıma büyük yatak al Battal boy yatak al vs diyenlere sesleniyorum. Ey halkım sürgülü değil de kapaklı olan sekiz kapılı gardrobumdan dolayı yatak en fazla 1.75 falan olursa odaya sığıyor.
Kapağın içine poster falan yapıştırıyoruz öyle demeHahahah cok tatlisiniz bayildim size
O zaman vazgectim yataktan,once gardirop al arkadasim. Kapakli gardirop mu kaldi yatili okul gibi.
HiçAyri yatiyoruz diye benden soguyacak adam sogusun zaten.
Kapağın içine poster falan yapıştırıyoruz öyle demesürgülü gardrop baktım evleneceğimiz dönemde ama beğendiklerimin hepsi aynalıydı. Millet bayılıyor herhalde arada dönüp kendini izlemeye utanırım arkadaş ben, fantezi gibi, gözüm kayar arada falan
hülasa, dolaplar yurt dolabı :) yatak 1.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?