amin aminn aminnn canım inşallah...sende bebeişini sağlıkla kucağına al inşallah...Canım inşallah sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim gözün aydınve isteyen herkese nasip etsin bu mübarek günde
Birilerine soyleyince nazar mi degiyor? Ailenizde fesat insanlar mi var ki nazar degdirsinler insanlarin gozu mu kalacak bebeginizde ben anlam veremedim neden nazar degmesin diye kimseye soylemiyorsunuz aaa bak bebekleri oldu hemen fesatlik dusunelim mi diyecek insanlar. Valla aklim almadi. Bu arada tebrik ederim umarim hamilesinizdir ve saglikli buyutursunuz.
Ne mutlu sana.
Allahim hakeden ve isteyen tum ama tum ablalarima nasip etsin hayirlisindan bi yavrucak
gözün aydııın :) allahım isteyen herkese versin aman dikkat edin ilaç falan almayın ağır kaldırmayın rutin cümleler yani
Çok haklısın aynısı benim başıma da gelmişti ilki kimyasal gebelik di , ikincide de düşük yapınca bu bebişimi kalp atışına kadar kimse bilmedi 5 aya kadarda ailem ve annemler dışında diğer akrabalara dememiştim ve benim gebe olduğumu çalıştığım yerde bile yeni duyuyorlar ve 7 aylık deyince şok oluyorlar .. annem hep derdi bilmesin kimse daha kolay doğum yaparsın!! tabi nazara da çok inanırım nazar hak ' dır sonuçta herkes maşAllah deyip bakmıyor ne gözle bakan insanlar oluyor .. o yüzden hep naz ve felak sürelerini okuyarak dolaşırım . Beşişin sağlıklı olsun da kimse bilmesin ne önemi var .2 ay önce adetimin günü gelmeden test yapmışstım silik çizgiydi ertesi gün hemen doktora gittim değer çok az yükselmişti..sonra ailelerimize hamile olduğumu söylemiştik..2 gün sonra adetim geldi ve tekrar doktora gittim hamile deilim...onlara ve kendime aynı şeyi yaşatmak istemiyorum... inan bu konuda heveslenip hayal kırıklığına uğramak çok zor...sonra eşimle karar aldık bu konuyu dillemdirmicez diye...emin olduktan sonra ailelerimize söylicez..nazar konusuna gelincede ailemin deil tabiki ama başka insanların nazarından korkarım..
Çok haklısın aynısı benim başıma da gelmişti ilki kimyasal gebelik di , ikincide de düşük yapınca bu bebişimi kalp atışına kadar kimse bilmedi 5 aya kadarda ailem ve annemler dışında diğer akrabalara dememiştim ve benim gebe olduğumu çalıştığım yerde bile yeni duyuyorlar ve 7 aylık deyince şok oluyorlar .. annem hep derdi bilmesin kimse daha kolay doğum yaparsın!! tabi nazara da çok inanırım nazar hak ' dır sonuçta herkes maşAllah deyip bakmıyor ne gözle bakan insanlar oluyor .. o yüzden hep naz ve felak sürelerini okuyarak dolaşırım . Beşişin sağlıklı olsun da kimse bilmesin ne önemi var .
insan içinde tutamıyor ki bütün dünya duysun istiyor seni çok iyi anlıyorum .Hakkınızda hayırlısı inşAllahhahh canım hayal kırıklığı çok kötü birşey bilirim..senin adına çok sevindim çok az kalmış doğumuna Allah ım kolay sağlıklı doğum nasip etsin sana...daha çok yeni doktora bile gitmedim..kalp atışını duyunca ailelerimize söylicez sonra dediğin gibi yavaş yavaş genelde soranlara söylerim..çok mutlu haber bu saklancak birşey deil elbet ama herşeyin vakti var..
insan içinde tutamıyor ki bütün dünya duysun istiyor seni çok iyi anlıyorum .Hakkınızda hayırlısı inşAllahhRabbim tez zamanda sana da bu duyguyu yaşatsın inşAllahh
hamilesin işte canım gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Bizde istiyoruz çocuk adetim çok gecikti bugün 43. günama testlerim negatif çıktı.Bakalım Allah bizde nasip etsin beklemedeyim :)
Teşekkürler cevap için umarım her şey istediğiniz gibi olur :)2 ay önce adetimin günü gelmeden test yapmışstım silik çizgiydi ertesi gün hemen doktora gittim değer çok az yükselmişti..sonra ailelerimize hamile olduğumu söylemiştik..2 gün sonra adetim geldi ve tekrar doktora gittim hamile deilim...onlara ve kendime aynı şeyi yaşatmak istemiyorum... inan bu konuda heveslenip hayal kırıklığına uğramak çok zor...sonra eşimle karar aldık bu konuyu dillemdirmicez diye...emin olduktan sonra ailelerimize söylicez..nazar konusuna gelincede ailemin deil tabiki ama başka insanların nazarından korkarım..
amin canım inşallah...Merhaba,
Hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin saglikla dogurursun
adetin gecikince mi yaptın ilk testi
ve belirtin var miydi ?
Teşekkürler cevap için umarım her şey istediğiniz gibi olur :)
amin canım inşallah...
adetim geçmemişti canım..ama şuan geçti :) belirti yok aslında yada ben anladım..birtek kasıklarımda ağrı oluyor birazda göğüslerim acıyor...cumartesi doktora gidicem ozaman net belli olacak inşallah..
aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diyeRabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?