bunu yazdığıma inanamıyorum :))

Birilerine soyleyince nazar mi degiyor? Ailenizde fesat insanlar mi var ki nazar degdirsinler insanlarin gozu mu kalacak bebeginizde ben anlam veremedim neden nazar degmesin diye kimseye soylemiyorsunuz aaa bak bebekleri oldu hemen fesatlik dusunelim mi diyecek insanlar. Valla aklim almadi. Bu arada tebrik ederim umarim hamilesinizdir ve saglikli buyutursunuz.

gözün aydııın :) allahım isteyen herkese versin aman dikkat edin ilaç falan almayın ağır kaldırmayın rutin cümleler yani

Ne mutlu sana.
Allahim hakeden ve isteyen tum ama tum ablalarima nasip etsin hayirlisindan bi yavrucak

2 ay önce adetimin günü gelmeden test yapmışstım silik çizgiydi ertesi gün hemen doktora gittim değer çok az yükselmişti..sonra ailelerimize hamile olduğumu söylemiştik..2 gün sonra adetim geldi ve tekrar doktora gittim hamile deilim...onlara ve kendime aynı şeyi yaşatmak istemiyorum... inan bu konuda heveslenip hayal kırıklığına uğramak çok zor...sonra eşimle karar aldık bu konuyu dillemdirmicez diye...emin olduktan sonra ailelerimize söylicez..nazar konusuna gelincede ailemin deil tabiki ama başka insanların nazarından korkarım..

gözün aydııın :) allahım isteyen herkese versin aman dikkat edin ilaç falan almayın ağır kaldırmayın rutin cümleler yani

seninde bebeşin hayırlı olsun canım...inşallah bende hamileyimdir aramızda 1 hafta falan olacak tamam canım dikkat ederim sende çok dikkat et...

Çok haklısın aynısı benim başıma da gelmişti ilki kimyasal gebelik di , ikincide de düşük yapınca bu bebişimi kalp atışına kadar kimse bilmedi 5 aya kadarda ailem ve annemler dışında diğer akrabalara dememiştim ve benim gebe olduğumu çalıştığım yerde bile yeni duyuyorlar ve 7 aylık deyince şok oluyorlar .. annem hep derdi bilmesin kimse daha kolay doğum yaparsın!! tabi nazara da çok inanırım nazar hak ' dır sonuçta herkes maşAllah deyip bakmıyor ne gözle bakan insanlar oluyor .. o yüzden hep naz ve felak sürelerini okuyarak dolaşırım . Beşişin sağlıklı olsun da kimse bilmesin ne önemi var .

ahh canım hayal kırıklığı çok kötü birşey bilirim..senin adına çok sevindim çok az kalmış doğumuna Allah ım kolay sağlıklı doğum nasip etsin sana...daha çok yeni doktora bile gitmedim..kalp atışını duyunca ailelerimize söylicez sonra dediğin gibi yavaş yavaş genelde soranlara söylerim..çok mutlu haber bu saklancak birşey deil elbet ama herşeyin vakti var..

insan içinde tutamıyor ki bütün dünya duysun istiyor seni çok iyi anlıyorum .Hakkınızda hayırlısı inşAllahh Rabbim tez zamanda sana da bu duyguyu yaşatsın inşAllahh

insan içinde tutamıyor ki bütün dünya duysun istiyor seni çok iyi anlıyorum .Hakkınızda hayırlısı inşAllahh Rabbim tez zamanda sana da bu duyguyu yaşatsın inşAllahh

aminn inşallah..inşallah...cumartesi öğrenicez bakalım:)

hamilesin işte canım gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Bizde istiyoruz çocuk adetim çok gecikti bugün 43. gün ama testlerim negatif çıktı.Bakalım Allah bizde nasip etsin beklemedeyim :)

hamilesin işte canım gözün aydın :) Allah tamamına erdirsin inşallah :) Bizde istiyoruz çocuk adetim çok gecikti bugün 43. gün ama testlerim negatif çıktı.Bakalım Allah bizde nasip etsin beklemedeyim :)

doktora gitmeden emin olamıyorum işte..sende bir doktora git uzun zaman olmuş..en azından neden bukadar zamandır adet deilsin onu öğrenirsin..bol bol dua et..Rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..

Merhaba,

Hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin saglikla dogurursun
adetin gecikince mi yaptın ilk testi
ve belirtin var miydi ?

Teşekkürler cevap için umarım her şey istediğiniz gibi olur :)

Merhaba,

Hayirli olsun insallah guzel haberler alirsin saglikla dogurursun
adetin gecikince mi yaptın ilk testi
ve belirtin var miydi ?
amin canım inşallah...
adetim geçmemişti canım..ama şuan geçti :) belirti yok aslında yada ben anladım..birtek kasıklarımda ağrı oluyor birazda göğüslerim acıyor...cumartesi doktora gidicem ozaman net belli olacak inşallah..

A

Adetine kac gun vardi benim de 1 hafta var yapmamak icin kendimi zor tutuyorum :)

Zelibon cok tebrik ederim canimm ama cunartesiye kadar nasil dayanacaksin ben dayanamamistim bence hemen git acilde kan ver 1 saate hcg sonucun cikar ki bencede zaten hamilesin hatta cin takvimi hesabina bile bak derim

Ayy ne guzel bende oyle olmustu bebek gorunmemisti 10 gun sonra kalbiyle beraber gormustuk, allahm insallah saglikli hayirli bahti ve kendi guzel bir evlat verip omrunu uzun edip size bagislasin yavrucaklari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…