- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
Bu arada hani rüya desem değil gece 2 ye kadar koltukta uyuya kalmışım yatağa geçtim . Sabah ezanını duydum yani tek kalıyorum bide ezanla gitti . O an unutmamak için sorguladım neler oldu böyle dieKorktum okurken
Ama zaten açtım gözlerimi öyle bişey beni çekince odamın kapısında elinde telefon bi oraya bi buraya gezen bi kadın vardı sürekli ihlas okudum yani çözemiyorum gözümü açtım diyorum ama dediğim gibi yatağa 2 de geçtim öyle derin uykuda değildim . Korkmadım nedense çünkü benimle güldü konuştu ama bacağıma yaslandığını sırtıma yaslandığını kulağım çınlıyor anlamıyorum dediğimmde arkama geçtiğini çok iyi hissettim keşke söylediklerini anlayabilseydimSanırım rüyaya değil de, doğa üstü bir olaya şahit olduğunuzu sanıyorsunuz. Ben gözüm açık bile görüyorum öyle rüyalar, bir kere ayakucumda bir kadın durmuş, gözlerini fırlatıp bana atmıştı mesela, bir başkasında kırmızı bir cüce başucumda beni izliyordu, kışt diye elimi bir salladım, toz oldu dağıldı. Bir tarafım açık kalmış, susuz kaldım herhalde deyip, bir bardak su içip yine uyudum. Yani o kadar kafaya takmayın, böyle şeyler neden hep uyku esnasında olur onu düşünün. Yani diyecek bir şeyi olan bir varlık filan varsa, yiyorsa uyanıkken, gündüz gözüyle gelsin.
Biliyorum yasak konular ama şuan uyanır uyanmaz yazıp paylaşmak istedim . Sık olmadığı için zaten. En fazla rüyamda üçleri hisseder dua okurdum annemi arardım korkutmuşlar derdi . Bu sefer öyle değil uyandım ve sesi duydum çok netti garipti anlayamadımYaklaşan ban'in ayak seslerini duyuyorum. Böyle korkunçlu öcülü konular açmayınız. Psikolojik bir şey bence bu sık sık böyle şeyler yaşıyorsanız bir psikiyatra gorunmelisiniz.
Öyle mi yapılırBi kediye kuşa azıcık ekmek su verin. Hayra geçsin bari rüyanız
Korkulu rüya görüldüğünde öyle yapılır. Yada ters bir rüya görüldüğünde. Sanki o sıkıntıyı bu şekil kafanızdan defeder gibi. Batıl inanç belki aslı nedir bilmiyorum fakat hayvanat nasiplendiği için ben yaparım.Öyle mi yapılır
Sık olan bir şey değilse üzerine düşünmeyin. İnsan beyni çok tuhaf çalışır bir şeyi ne kadar çok düşünürseniz size onu daha çok yaşatır.Biliyorum yasak konular ama şuan uyanır uyanmaz yazıp paylaşmak istedim . Sık olmadığı için zaten. En fazla rüyamda üçleri hisseder dua okurdum annemi arardım korkutmuşlar derdi . Bu sefer öyle değil uyandım ve sesi duydum çok netti garipti anlayamadım
Ama ben şimdiye kadar sabah ezanını duymazdım uykum ağırdır yani evet dediğin gibi bu sefer uyanıktım ve içimden konuşuyordum ama onun sesini net duyuyordum sonra o his bi an gitti ezanı duydum ve gözlerim açıldı kapattım tekrar sordum yoktu artık.Yine uyuyorsundur ama bi uyur bi uyanik haldeysen gercek sanmissindir
kızlar çok garip şeyler oldu akşam böyle sanki rüya mıydı gerçekmiydi oldum ama gerçekti . Gece uyurken birisinin nefesini hissettim ve hemen dualar okumaya başladım o nefes bu sefer beni kendine çekmeye başlamıştı . Sonra yemin ederim ki konuşmaya başladı o an nasıl olduysa korkumu yendm dediklerini anlamaya çalıştım ama kulağım çınlıyordu söylediklerini amlayamadım ona da böyle söyledim bu sefer arkama geçti onun için ne üzülüyorsun zaten seni sevmiyordu tek anladığım bu . Kulak çınlamam ve sesi karışıkttı . Sonra böyle benle oynamaya başladı sırtımı bastırıyordu konuşurken eğiliyordu gıdıklandığımı söyledim gülüyordu yani bişe görmedim ama hiss . Sonra bana sormak istediğin bişe var mı dedi sınavım ne olacak dedim o an da sabah ezanı okundu ve ben gözlerimi açtım tekrar sordum gitmişti artık kimse yoktu . Daha öncede korkutulduğumda hemen dua ederdim yine aynı şey sanmıştım bu defa konuştu . Bunu yorumlayabilecek olan var mı
Uykuyla uyanıklık arasında bir yer vardır, uyanık olduğunuzu zannedersiniz, hatta iddia edersiniz ama uyuyorsunuzdur, insan gözü açık da uyuyabilir. Ayrıca beyin gizemlerle dolu, üstüne halüsinasyon, karabasan denen aslında uyku terörü olarak bilinen durumlar da mevcut. Yani insan neye inanmak istiyorsa ona inanır elbette ama ben böyle şeylerin tamamen uykunun oyunları olduğunu düşünüyorum.Ama zaten açtım gözlerimi öyle bişey beni çekince odamın kapısında elinde telefon bi oraya bi buraya gezen bi kadın vardı sürekli ihlas okudum yani çözemiyorum gözümü açtım diyorum ama dediğim gibi yatağa 2 de geçtim öyle derin uykuda değildim . Korkmadım nedense çünkü benimle güldü konuştu ama bacağıma yaslandığını sırtıma yaslandığını kulağım çınlıyor anlamıyorum dediğimmde arkama geçtiğini çok iyi hissettim keşke söylediklerini anlayabilseydim
Ya işte değişik arada böyle korkutulduğum olurdu yorgan üzerimden çekilirdi hemen dua okurdum geçerdi bundada ihlas okuyordum sürekli ama bi an sesi duyunca durdum . İrkildim . Ezanı duyup uyanmasam rüya dicem gerçi dediğin gibi rüya içinde geröek gibi bişe . Evet daha önceki konum ilişkimi bitirdiğimdi herlade onu kafaya taktım çok oda bana gülerek önce bi sürü konştu ama kulağımda çın sesi ağır bastı sonra ne üzülüyorsun zaten sevmiyordu dedi . Sanırım senin dediğin gibi . Bende boşuna heycan yapmışım keşke bu akşamda gelseRüya Can'ım o :) Ben bilinç altında olan şeyleri bu anlattığın şekilde hep görüyorum.Çok stresli veya düşündüğün Zaman'lar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?