Bunun acisi hic gecmez mi?

Canım sen hiç üzülme...
O seni başkası için terketti ya, o başkası da onu bir başkası için terkeder...
İnsan ne yaşatırsa onu yaşar, hiç üzülme...

evet bunu rabbimden çok istiyorum çünki ben o hıncımla sinirimle eşinede ulaşştım demiştim yaa resimlerin altına yazdım diye oda anlatmış beni face ten bana ulaştı kadın ilk kendini tanıttı o an bana özür dilemenin yakışacağını düşündüm ve diledim bunu yapmamalıydım senden özür dilerim dedim ve sustum bana sordu anlattım herşeyi ve ogece onunla neler konuştu bilemiyorum neler söylediki kız ertesi gün kocamın peşini bırak haketmişsinki yapmış or... fa....tek başınamı yapmış diye bir mail geldi bana ....diğer taraftanda o arıyor beni neolur anlatma sus artık engel olamıycam sus diyip ........................liğini birkez daha gösteriyordu bana.bana f... ve o... dedi duydunmu ama eğer ben böyle isem bunu sen bana yaptın sen beni bu hale getirdin ki hesaplayarak yaptın sevmiyorsan niye yaptın? eğer benim kadar kendini bana karşı sorumlu göremiyorsa lütfen bana bunu yapma dediğimde sen benim olacaksın demiştin?herşey güzel olacak demiştin? benim senin gibi yaşanmışlarım yok taşıyamam demiştim? .......sizi allaha havale ediyorum birgün gelirde onun tarafından terk edilirsin inşallah yanlız ve benm gibi çaresizce ortada kaldığında biri sana or.... fa.... dediğinde ilmin yine benle konuştuğun kadar genişmi olacak merak ediyorum.dilerim allahtan son nefesinde bana ihtiyacı olur ölmesine izin vermesin allahım onu öyle görmeden kalbimin taşıyamayacağı mutluluğu göstermesin rabbim ona.ALLAH IM bana sahip çıkan birini beni çok seven benim çok aşık olacağım birini verirde karşına ozaman geçerim ozaman kimler şerefli kimler namuslu ona gösteririm.

bu aşk acısı insana zamanı tanımayı sabretmeyi ve dua etmeyi öğretir derim hep. aynende öyledir bunların hepsini bir bir deniyceksin biliyorum. vede işe yarayacak bi sabah kalkacaksın yok olucak. sende seveceksin başka birini. ama inşallah bu sefer hakeden seni hiç üzmeyecek biri olur

genelde gülmeyi çok seviyorum asla aağğğ etmek bana göre değil herkezin allahkalbini iiyi etsinki kötülük gelmesin derim ama bunda diyemedim allah affetsin beni ama diyemedim kalbim demedi çünki allah biliyoryaa .inşşaalllaaahhhhh hak eden biri olsun umarııımmmm.....

neden birilerine bu yaşadığın kötü şeyleri anlatma sıkıntısını yaşıyorsun?allahaşkına defolu malmısın sen ayıbın neki?bu psikolojiden bir an önce çık.o beden senin bedenin...kimseye bedeninin hesabını vermek zorunda değilsin.hayatına biri girdiğinde o senle olmaya başladıktan sonraki zaman önemli.namus bacak arasında olan ve kaybetmesi bu kadar kolay olmayan bişey değil.namus yüreğindedir beynindedir ruhundadır...yeni tanıştığın birine ne olursa olsun ve kim olursa olsun bedeninde olan veya olmayan bişeyi anlatmak zorunda değilsin.zamanla,yaşadıklarınızı anılarınızı paylaşırken oda sen istersen anlatırsın.geçmişi didikleyen bundan kendine vazife çıkarmak isteyen biri zaten senden uzak olsun.klişeleşmiş betonlaşmış katılaşmış yargılara sahip insanlar zaten senden uzak dursun.acını acıtma.kenini yoz yüreklerin hoıyratlığına bırakma.yaşanan yaşanmıştır,geçmiştir.sen ne kadar değer verirsen okadar değerlidir.herkes kendine baksın.senden rica ediyorum lütfen insanların karşısında ayıbın varmış gibi ezme kendini.o görünmez ellerin seni hırpalamasına müsaade etme.buna kimsenin hakkı yok.kenini bu psikolojiden çıkar.gerekirse git bir uzmandan yardım al.sen yarın eksik yada kirlenmiş değilsin.

ay bu erkekleri hiç anlamıyorum.eğer başkasıyla birlikte olmak istiyorsan önce ayrıl sonra başkasıyla ol.neden bu ikisini birden elde tutma isteyi.neden bu doyumsuzluk.allah böyle erkeklerin hepsini ıslah etsin.......................:20::20::47:

bir avuç toprak için yor kendini, dünyada ölümden başkası yalan ..
bu söz sanırım hayatın anlamını anlatır sana canım biliyorum acı çekiyosun biliyorum çok üzülüyosun ama hayatta 2 dk sonra ne olcagı belli değil lütfen mutlu olmaya çalış yeni bir hayata yelken aç emin ol başkası çıkcak karşına o seni daha çok sevicek üzmicek ve mutlu olcaksın :46::46:

neden birilerine bu yaşadığın kötü şeyleri anlatma sıkıntısını yaşıyorsun?allahaşkına defolu malmısın sen ayıbın neki?bu psikolojiden bir an önce çık.o beden senin bedenin...kimseye bedeninin hesabını vermek zorunda değilsin.hayatına biri girdiğinde o senle olmaya başladıktan sonraki zaman önemli.namus bacak arasında olan ve kaybetmesi bu kadar kolay olmayan bişey değil.namus yüreğindedir beynindedir ruhundadır...yeni tanıştığın birine ne olursa olsun ve kim olursa olsun bedeninde olan veya olmayan bişeyi anlatmak zorunda değilsin.zamanla,yaşadıklarınızı anılarınızı paylaşırken oda sen istersen anlatırsın.geçmişi didikleyen bundan kendine vazife çıkarmak isteyen biri zaten senden uzak olsun.klişeleşmiş betonlaşmış katılaşmış yargılara sahip insanlar zaten senden uzak dursun.acını acıtma.kenini yoz yüreklerin hoıyratlığına bırakma.yaşanan yaşanmıştır,geçmiştir.sen ne kadar değer verirsen okadar değerlidir.herkes kendine baksın.senden rica ediyorum lütfen insanların karşısında ayıbın varmış gibi ezme kendini.o görünmez ellerin seni hırpalamasına müsaade etme.buna kimsenin hakkı yok.kenini bu psikolojiden çıkar.gerekirse git bir uzmandan yardım al.sen yarın eksik yada kirlenmiş değilsin.

çok güzel bu sözlerin yardım alamıyorum kendim iyileştiriyorum yaralarımı biliyorumki tek doğru olan bu.haklısın ona ben değer verdim ve bundan sonrakilerde ben nekadar değer verirsem okadar olacak.biri olur veya olmaz hayatımda güzel olanı yaşamak sanırım en doğrusu...bu sözlerini o arkadaşımada mail ile gönderdimm onun şuan canı benden daha çok acıyor ..ve yaşam tarzımızdan dolayı böyle hissediyoruz sanırım...teşekkür ederim arkadaşım sadece bedenden ibaret olmadığımı hatırlattın sanki bana :71:

bir avuç toprak için yor kendini, dünyada ölümden başkası yalan ..
bu söz sanırım hayatın anlamını anlatır sana canım biliyorum acı çekiyosun biliyorum çok üzülüyosun ama hayatta 2 dk sonra ne olcagı belli değil lütfen mutlu olmaya çalış yeni bir hayata yelken aç emin ol başkası çıkcak karşına o seni daha çok sevicek üzmicek ve mutlu olcaksın :46::46:

teşekkür ederimm canım

anlatmam gerekiyordu burda yazdım sanki yaşadıklarıma karşı tüm egolarımı tatmin ediyorum.hayat kısa eskisi gibi gülmek istiyorum .....

bir insan bir insanı eksik bırakamaz unutma.saçımız tırnağımız gözümüz kaşımız kadar bedenimizin herhangi bir organı ve uzvu kadar bize aittir bekaretimiz.yaşanmıştır.şuna yaşamış olmaktan dolayı pişman olunmuştur zorladır isteyerektir hiç önemi yok.bu kısmı tamamiyle sizin özeliniz.pişman olursunuz olmazsınız kendinize kızarsınız kızmazsınız bu tamamiyle sizin duygunuz düşünceniz özeliniz.benim demek istediğim,kendinize yapmamanız gereken şey asla ama asla size şartla yaklaşan bir karakter karşısında keninizi suçlu hissetmeyin.seni seven senin vucudunda gizli bir noktada var olan bir kaç damla kanla ilgilenmez.önceliği kesinlikle bu olmaz.önce sensindir.inancı sensindir.namusunun ispatını istemez senden.çünkü sen gibi biliyordur seni.bir gün sana bunu sorarsada bu ancak senin yaşamışlığını varsa acını paylaşmak içindir.kenini asla ispatlamak zorundaymışsın gibi hissetme.neler duyuyoruz yaşıyoruz görüyoruz.bekaret zincirini kaybetmeden neler yaşıyor insanlar.ne yani o orda kaldıysa insan dahamı namuslu.buna gülerim ben.iyi vallahi o zamn insan istediği haltı işlesin ama o orda varya namuslu öylemi.sakın arkadaşım sakın.dilerim allahtan bu btarz düşünen bir ruh senin ruhundan uzak durur.bende geleneksel ve hatta şu zamana göre geri kafalı denebilecek bir karakytere sahibim zaman zaman muhafezakarım.ama kimse ama kimse seni yaşanmışlıklarınla değerlendirerek suçlu yada suçsuz namuslu yada namussuz diye adlandırsmaz ve özelliklede seni hayatına alırken böyle bir sorgucu düşünce ile sana yaklaşırsa zaten ondanda sana eş olmaz.kuvvetli ol.bak neler yaşayıp atlatmışsın.senin yerine koyunca kendimi taa içim acıdı.ben olsaydım nasıl katlanırdım diye düşündüm.senin yerinde olsam bundan sonraki hayatımın hiç bir saniyesini onun senden aldıklarını sana verdiği zararı düşünerek harcamam.yaşadıklarından aldıysan dersini tamam işte.katla koy onu bir defterin arasına ve fırlat at denize.bırak gitsin.sen bundan sonra geçmişi değil geleceği düşün.gelecekte gelecek güzel günleri.o güzel günleri yaşarken yanına olacak adam bu bahsettiğin konularla hiç ilgilenmez merak etme onun derdi senin gözlerinde görüğü sevgi olur.bunu bu kadar net söylüyorum.biliyorum çünkü böyle olacak.

ama şunu da söylemeliyim anlattığın arkadaşının durumu senden farklı o tecavüze uğramış.bunu tek başına atlatması mümkün değil.ona bu konuda telkinde bulun mutlaka bir pisikoloğa gitsin.pisikiyatrin bi yararı olacağını sanmıyorum mutlaka ama mutlaka bir psikoloğa gözüksün.tecavüz bedende olduğu kadar ruhta çok derin yaralar acar.bunu kişi kendi halletmeye çalışırsa yapacağı ilk şey o olayı bir yerlere gömmek olur.buda iç dünyasına bir yük olarak her zaman zarar verir.arkadaşını bu konuda ikna et.bu günah değil ayıp değil.korkmasın.onun korkusu ona bunu yapanı yüreklendirir.ayıp onun ayıbı arkadaşının değil.kimseden korkmasın.bunun üzerine gitsin mutlaka.bunu yutmak kapatmak belki kimsenin duymamasına gizli kalmasına yarayabilir ama bu arkadaşının ruhunda çok derin ve tedavisi mümkün olmayan yaralar açar.

çok yazdım değilmi??farkındayım.ama konu başlığın beni çok etkiledi.demişsin ya bunun acısı hiç geçmezmi...bu dediklerime inan.teselli yada temenni değil.bu yaşadıklarının acısı gecer.su herzaman akıp yatagını buluyor.insan ruhu ölüm kaybına karşı koymasını biliyor.bu acının adı değişiyor zamanla anı oluyor:)inan buna şu anda o hiisettiğin gibi hissetmekte haklısın.bırak ruhun şimdi bunu yaşamak istiyor yaşasın.bir acı insanı öldürmüyorsa güçlendirir.sevmenin içinde her şey var.olabilecek her ihtimal.bu tecrüben iyi sonuçlanmamış.bundan sonrakinde allah kerim.yaşadıklarından aldığın dersle daha olgun ve bilen bir yürekle yürüyeceksin yolunda.ve mutlu olacaksın.her insanın payına mutluluk düşer bu hayatta.önemli olan bilmek anlayabilmek.hayatının iyi veya kötü herşeyi sana ait.senin...bırak eller alsın kendine ait olanı ve gitmek isteyen gitsin.sen arkandakilerle değil şu anda var olmayan tanımadığın bilmediğin görmediğin ama sokagın köşesini döndüğünde karşılaşabileklerinle ilgilen.zaman su gibi akıyor.bir on yıl sonra yaşadığını niçin yaşadın diye değil zamanını bu düşüncelerle neden boşa geçirdin diye kızacaksın kendine bilmiş ol:)

ama şunu da söylemeliyim anlattığın arkadaşının durumu senden farklı o tecavüze uğramış.bunu tek başına atlatması mümkün değil.ona bu konuda telkinde bulun mutlaka bir pisikoloğa gitsin.pisikiyatrin bi yararı olacağını sanmıyorum mutlaka ama mutlaka bir psikoloğa gözüksün.tecavüz bedende olduğu kadar ruhta çok derin yaralar acar.bunu kişi kendi halletmeye çalışırsa yapacağı ilk şey o olayı bir yerlere gömmek olur.buda iç dünyasına bir yük olarak her zaman zarar verir.arkadaşını bu konuda ikna et.bu günah değil ayıp değil.korkmasın.onun korkusu ona bunu yapanı yüreklendirir.ayıp onun ayıbı arkadaşının değil.kimseden korkmasın.bunun üzerine gitsin mutlaka.bunu yutmak kapatmak belki kimsenin duymamasına gizli kalmasına yarayabilir ama bu arkadaşının ruhunda çok derin ve tedavisi mümkün olmayan yaralar açar.

arkadaşımı çok uzun süre dinleyemedim şöyle bir durum içinde girmiş o hala o çocukla görüşüyor net ortamında çocuk evlenmeyi istiyor onalrın o gibi problemi yok ama artık onun içi kabul etmiyor yaşattığı dolayısıyla çıplak kalmaktan korkuyorum dedi bana düşünebiliyormusun içim acıı gerçekten acı ...ona ilk telkinim hala onunla görüşmesindeki yanlışlığı göstermek doğrultusunda oldu.çünki onun içini acıttığını düşünüyor ama öyle değil aslında kendini acıtıyor sadece bir an nefes alıyor sonra yine senle yaşıyor o değerin çünki . uzun uzun konuşucam onunla her yardımıda edicem toparlanması için ...anlattığı çok sevdiği kız arkadaşı bile ailesine anlatması karşılığında bundan para istemiş :(:(:( bunlarıda duyunca tecavüzden ziyade yaşadığı şeylerde var ortada demekki hala yanlışlıklar yapıyor oyüzden psikoloğa da götürücem umarım kendimede onada iyi gelirim.....

bu kendiside olsa bir kadına tecavüz edebilen bir adamla bu tarz bir piskopat ruhla nasıl evlenecek bu kız?şaşırdım hala birlikte olmalarına..ilginç

bir bucuk sene oldu ayrilali bir sene de baska bir kiz ugruna terkedilisimi ogreneli..zaman gecti olayi sindirdim sandim ta ki ikisinin bir resmini gorene kadar..icim oyle bir acidi ki bu zamana kadar akitmmamaya cabaladigim gozyaslarim bir anda bosaldi..kendime kizdim,aptalligima sevmek bu kadar mi zor..peki ya unutmak ya da aslinda herseyi tamamen silmek notrlesmek..geri gelsin istemiyorum beni sevsinde istemiyorum ben de sevmiyorum ama bu aci neden? ruhum neden mengeneye kistirilmis gibi hala?

Sluistu, sevgilinin seni o kız için terkettiğinden emin misin?
belki aranızda herşey bittikten sonra onunla sevgili olmuştur?
v

çok yazdım değilmi??farkındayım.ama konu başlığın beni çok etkiledi.demişsin ya bunun acısı hiç geçmezmi...bu dediklerime inan.teselli yada temenni değil.bu yaşadıklarının acısı gecer.su herzaman akıp yatagını buluyor.insan ruhu ölüm kaybına karşı koymasını biliyor.bu acının adı değişiyor zamanla anı oluyor:)inan buna şu anda o hiisettiğin gibi hissetmekte haklısın.bırak ruhun şimdi bunu yaşamak istiyor yaşasın.bir acı insanı öldürmüyorsa güçlendirir.sevmenin içinde her şey var.olabilecek her ihtimal.bu tecrüben iyi sonuçlanmamış.bundan sonrakinde allah kerim.yaşadıklarından aldığın dersle daha olgun ve bilen bir yürekle yürüyeceksin yolunda.ve mutlu olacaksın.her insanın payına mutluluk düşer bu hayatta.önemli olan bilmek anlayabilmek.hayatının iyi veya kötü herşeyi sana ait.senin...bırak eller alsın kendine ait olanı ve gitmek isteyen gitsin.sen arkandakilerle değil şu anda var olmayan tanımadığın bilmediğin görmediğin ama sokagın köşesini döndüğünde karşılaşabileklerinle ilgilen.zaman su gibi akıyor.bir on yıl sonra yaşadığını niçin yaşadın diye değil zamanını bu düşüncelerle neden boşa geçirdin diye kızacaksın kendine bilmiş ol:)

arkadaşım çok teşekkür ederim sana beni inanılmaz rahatlattın ve bedenimin bu kadar ucuz olmadığını allahın bana verdiği bu güzel bedeni bukadar kolay üzmemem gerektiğini birkere daha hatırlattın bana.belkide sınanıyoruz kimin ne ile sınandığı bilinmez bu dünyada ölüm anına kadar .bana kalacak bu anıları allahım senin katındada affedilmesini diliyorum yine senden.bana ruhuma ve benim durumumda olan arkadaşlarıma .yüreğim okadar büyükmüşki o ........................i o yücelttiğim insanı bile sevdi.bırak gitsin hayat herşeyiyle güzel şükürki sağlığım yerinde isyan değil benim anlattıklarım arkadaşlar tekrar söylüyorum çünki benim allahım iyi insanın birgün kötü olmama yine benimkitabım kötü insanında bir gün iyi olamayacağın garantisini kimse veremez diye hatırlatır bana. sana tekrar teşekkür ederim güzel ruhundan bana bişeyler kattığın için.:71::71::71:

uufff çok sıkıldım arkadaşlar gerçekten bundan 6 ay önce falan arkadaşımın çalıştığı yerde bi çocukla tanıştım arkadaşım benim durmumu bilmiyor ancak ben çocuğa dürüstlük yapıp söyledim çocuk ilk günden beri ilişkiye girmeyi teklif ediyor ben bu anlamda uyumluluğumuzu görmeden yapamam diyor benim için önemli diyor kavga gürültü en sonunda ayrıldık 3ay falan görüşmedik geçenlerde tekrar aradı o geri döndüğü için herşeyi kabul etti demekki dedim bir daha deneyelim 1 hafta sonra yani bu sabah işe geliyorum sms attı baktım aynen yazıyorum arkadaşlar lütfen görün biz nezaman birlikte olucaz .:s günaydın nasıl birlikte? cvp ını yazamıycam utanıyourm cinsel içerikli sabah köründe :S dedimki bunları konuştuk sen önce benim kalbibimi kazan daha sonra ne yaşanılması gerekiyorsa yaşanır benim bu akşam vaktim var yemek sinema bol sohbet için dedim.cvp aynen şu ben koskoca adam oldum halen kendim rahatlıyorum beni yanlış yola itiyorsun (başka kadınlarla yat diyormuşum )bugece rahtlıycakmıyım ? allahım dedim öküüzzz içindeki hayvana bi durdee bune yaaa .sildim gitti bune arkadaşlar yaa bunasıl birşeydir.hiçmi doğru insan yok bu zamanda ne yapmalıyız acaba merak ediyorum cidden.:(:(:(

ne terbiyesiz bir tipmiş o ya. hiç düşünme ondan kaçabildiğin kadar kaç bence :47: adama bak ya aklı fikri ne !

ne terbiyesiz bir tipmiş o ya. hiç düşünme ondan kaçabildiğin kadar kaç bence :47: adama bak ya aklı fikri ne !

Tabiki artık bişiyleri göstermeye de çalışmıycam yeteri kadar sabrettiğimi düşünüyorum ona karşı gitsin kimle yaşıyosa yaşasın kadın olarak bile görmüyor bakarmısınız duruma bu insanle bide evlendiğinizi düşünün kaba saba :(:((: allahım sen yardım et neolur

bir bucuk sene oldu ayrilali bir sene de baska bir kiz ugruna terkedilisimi ogreneli..zaman gecti olayi sindirdim sandim ta ki ikisinin bir resmini gorene kadar..icim oyle bir acidi ki bu zamana kadar akitmmamaya cabaladigim gozyaslarim bir anda bosaldi..kendime kizdim,aptalligima sevmek bu kadar mi zor..peki ya unutmak ya da aslinda herseyi tamamen silmek notrlesmek..geri gelsin istemiyorum beni sevsinde istemiyorum ben de sevmiyorum ama bu aci neden? ruhum neden mengeneye kistirilmis gibi hala?

üzüldüm gerçekten benimde 3 yıl önce başıma gelmişti aynı şey zamanla unutursun dediler ozamanlar hep kızardım ama gerçekten unutuluyormuş...sonra arkama bakıp kendi halime gülüyorum ne kadar ziyan etmişim kendimi onun için hiç değmeyen bir insan için...belki de seviyorsundur yada sana yapılanı unutamıyor olabilirsin o yüzdende kalbin acıyor olabilir..Ama geccek bunlar bir gün eminim Allahım inş bir gün karşına öyle iyi insanlar çıkarırki benim gibi geçmişe dönüp kendi haline gülecersin boşuna üzüldüğüne yanarsın...ruhunu ferah tut oonun düşünmemeye çalış.başka işlerle uğraş..:5:Ama güçlü ol seni başkası için bırakıp giden bir insan için sıkma canını :69:

Back
X