Canım sen hiç üzülme...
O seni başkası için terketti ya, o başkası da onu bir başkası için terkeder...
İnsan ne yaşatırsa onu yaşar, hiç üzülme...
evet bunu rabbimden çok istiyorum çünki ben o hıncımla sinirimle eşinede ulaşştım demiştim yaa resimlerin altına yazdım diye oda anlatmış beni face ten bana ulaştı kadın ilk kendini tanıttı o an bana özür dilemenin yakışacağını düşündüm ve diledim bunu yapmamalıydım senden özür dilerim dedim ve sustum bana sordu anlattım herşeyi ve ogece onunla neler konuştu bilemiyorum neler söylediki kız ertesi gün kocamın peşini bırak haketmişsinki yapmış or... fa....tek başınamı yapmış diye bir mail geldi bana ....diğer taraftanda o arıyor beni neolur anlatma sus artık engel olamıycam sus diyip ........................liğini birkez daha gösteriyordu bana.bana f... ve o... dedi duydunmu ama eğer ben böyle isem bunu sen bana yaptın sen beni bu hale getirdin ki hesaplayarak yaptın sevmiyorsan niye yaptın? eğer benim kadar kendini bana karşı sorumlu göremiyorsa lütfen bana bunu yapma dediğimde sen benim olacaksın demiştin?herşey güzel olacak demiştin? benim senin gibi yaşanmışlarım yok taşıyamam demiştim? .......sizi allaha havale ediyorum birgün gelirde onun tarafından terk edilirsin inşallah yanlız ve benm gibi çaresizce ortada kaldığında biri sana or.... fa.... dediğinde ilmin yine benle konuştuğun kadar genişmi olacak merak ediyorum.dilerim allahtan son nefesinde bana ihtiyacı olur ölmesine izin vermesin allahım onu öyle görmeden kalbimin taşıyamayacağı mutluluğu göstermesin rabbim ona.ALLAH IM bana sahip çıkan birini beni çok seven benim çok aşık olacağım birini verirde karşına ozaman geçerim ozaman kimler şerefli kimler namuslu ona gösteririm.