Bunun adi deger görmemek mi?

Belki de oyleydi evet. Cok haklisiniz ama iste gelin gorun ki kendime bunu anlatamıyorum

haklısın ben olsam bende çok takardım bu duruma.
ama belkide inişli çıkışlı bir ilişkileri vardır
anlasamadiklari durumlar coktur. anlasamadiklari kavga ettikleri konular fazladir ondan böyle sürekli çiçekle gönlünü almaya çalışıyodur.
ne bilim onunla ilişkisini herkesten gizlemesi seninle ilişkisini herkese bildirmesi seni daha sahiplendigini ve sana daha değer verdiğini gösterir bence.
tabi burdan böyle görünüyo daha ayrıntılı durumlarda olabilir bunları biz bilemeyiz.

Değer vermemek değil,birlikte olduğunuzu şirkettekilerin bilmesinden kaynaklı bir durum.ilişki şova döner bu sefer.Sana değer vermese evlenmek istemez sanırım.

Merhaba, ben şeyi anlamadıçiçekleri gönderenin sevgiliniz olduğunu nerden biliyorsunuz? O evet ben yolluyordum falan dedi mi? Belki kızın o ara baskası vardı yani erkek arkadasınız ile o arabelki ayrıdır. Bu kadar eminseniz sordunuz heralde?

Belkide onu daha cok sevmis olabilir moralini bozmak istemem ama herkese ayni sekilde hisler besleyemez bi insan cok abartma durumu o kizin lafini acma sakn ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…