Bunun adi deger görmemek mi?

sofarsogood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
972
4.168
313
38
Iyi aksamlar herkese,
Burasi da olmasa derdimi kime anlatabilirim bilmiyorum. Fikir verecek olanlara şimdiden tesekkur ederim. Erkek arkadasimla bes aydir birlikteyiz. Su an icin bir problemimiz yok gibi gorunuyor. En azindan ona gore ve disaridan bakanlara gore. Belki siz de bu da dert edilecek sey mi dersiniz belki de ben buyutuyorum ama icimi cok sıkıyor bu konu...
Erkek arkadasimla ayni isyerindeyiz. Iliskimiz ciddi bahar aylarinda evlenmeyi düşünüyoruz. Benden onceki kiz arkadasi da ayni isyerinden oldugumuz birisi. Ama kiz ayrilali uzun zaman oluyor. Sorun su ki ben o vakitler birlikte oldugunu ikisinin bilmiyordum. Herkesten gizlemisler iliskilerini dedikodu olmasin diye. Kiza iki uc ayda bir koca koca demet cicekler guller gelirdi. Icten ice kiskanirdim yalan yok ne guzel sevgilisi ne ince dusunceli derdim. Ama ben bes aydir daha tek bir kuru yaprak bile gormedim. Erkek arkadasimin eli cok cok acik. Maddi olarak hic sakinmaz benden hicbir seyini. Ama gelgelelim insan bi yalandan papatya koparip getirmez mi? Cicek sevmem benim icin onemli degil diyenleriniz olabilir haklilar da. Derdim cicek degil zaten eski kiz arkadasina o kadar alirken bana neden almiyor. Demek ki bana bictigi deger bu. Yanlis mi düşünüyorum sizce.
Uzun oldu yine farkindayim ama bi saat kadar önce yanimda mail kutusunu acti o anda ciceksepetinden bir mail dustu ekrana. Onun uzuntusuyle aklima ne geldiyse yazdim doldurdum satirlari kusura bakmayin...

böyle bir şeye şahit olsam ben de üzülürdüm. ama değer görmemek demek de yanlış. başka konularda size karşı davranışları nasıl..

Belki de "yaptım yaptım yaranamadım" deyip vazgeçti böyle şeylerden. Eski kız arkadaşının yaşattıklarını siz ödüyorsunuzdur kısaca.

kıyamam ya ;(
Bir dal papatya bile almamis......
Seni harcayacak matmazel :(

Oma yapip bana yapilmiyorsa bozulurum
Hani bazi adam romantik degildir boyle seylerden anlamaz saptir ama oncekime yapabiliyor

Sirkettekiler biliyor mu sizin sevgili oldugunuzu

Oma yapip bana yapilmiyorsa bozulurum
Hani bazi adam romantik degildir boyle seylerden anlamaz saptir ama oncekime yapabiliyor

Sirkettekiler biliyor mu sizin sevgili oldugunuzu
Evet herkes biliyor. Davranislarinda bi sikinti yok. Cok anlayisli cok dusunceli ama bu konu gozumde her gecen gun buyuyor...

Evet canim o zamanlar dusunce pıtırcigi olan adam niye sana almiyomuş. Bu eskiyi kıskandırmaya çalışmasın seninle. Niye hep aynı iş yerinden sevgili yapiyo?
Eski kiz arkadasi isyerinden ayrilali 8 ay kadar oluyor ve ayri sehire tasindi kiz. Iletisimleri hic yok yani...

Bence bunda sorun edilecek bir durum yok. Sen çiçek alıp almamasına değil de genel davranışlarını gözlemle, sana değer verdiğini hissedebiliyor musun. Çiçek almaması dışında da ilgisiz mi davranıyor ?
Çiçek vs önemsiz konular bana göre, çevremde bir sürü sığ ilişkiler gördüm erkeğin durmadan kıza çiçek getirdiği,yolladığı vs. Bunlar sadece göz boyama da olabilir.
Geçmişteki ilişkisinde ne yaptığına göre kıyaslama da yapma lütfen. Sen aranızdaki bağa odaklan. Sağlam bi bağınız var mı yok mu asıl önemlisi bu..

Ben olsam üstünde durmazdım ama kafamda kurup kurup duruyorsam ve bundan kurtulamıyorsam uygun bir dille konuşurdum. Ama hesap sorar gibi değil de anlamaya çalışıyor gibi...

Değerinizi maddeye bağlamayın.
Ona çiçek almış da ne olmuş yürütememiş ayrılmış. Sizinse ilişkiniz iyi gidiyor.

Hem belki büyük kavgalar ediyorlardı, onun üzerine geliyordu bu çiçekler.

Haklisiniz bencede sorun
Altindan buyuk sorunlarda cikabilir basit bi dusuncesizlikte
Peki cicek sepetinden dusen mail siparis mailimiydi?
Onu gordugu halde aklina gelmiyormu

iyi de kızın baskısıyla yapmadığını ne biliyorsun

bi de bu düşüncelerin sonu yokki, bu iş o kızı nasıl öpüyordu acabaya kadar gider, geçmiş geçmişte kaldı, ilişkiniz güzelse böyle şeylere kafanı takma

çiçek yollamakta özel bişey değil zaten bu devirde, eskiden çiçekciye gider kendileri beğenirdi falan filan, şimdi tek tıkla herşeyi yapıyorsun, gereksiz yani...

eger eski kiz arkadasinada almamis göndermemis olsaydi demek ki düsünemiyor cicek almayan erkeklerden derdim ama su durumda icten ice kirilmakta haklisin

Ona yaptığının bire bir aynısını bana yapmasını istemezdim sanırım, bilemedim. Belki o da öyle düşünüyordur. Onunlayken ona çiçek geliyordu şimdi buna geliyor demesinler diye ne bileyim.

Cok yakin arkadasimin sevgilisi birkac ayda bir kocaman cicekler gonderir okuluna, evine... Ama gel gor ki dunyayi kizin burnundan getirir. Aldatma tesebbusunu bile yakaladi arkadasim. Ve hic hediye almamasindan da sikayet eder.
Seni sevip sevmedigini gozlerinden anlayabiliyorsan gerisini salla

Haklisiniz bencede sorun
Altindan buyuk sorunlarda cikabilir basit bi dusuncesizlikte
Peki cicek sepetinden dusen mail siparis mailimiydi?
Onu gordugu halde aklina gelmiyormu
Hayir siparis maili degildi reklam maili atmislar :(

Back
X