Bu harika birşey,gözlerim doldu okurken.Ben de bebek özlemi çekiyorum ya ondan duygusalım belki...Kızın küçük evet ama olsun beraber büyürler.Sonrasında çok rahat edersin.Allah sana bu şansı vermiş,tadını çıkar bence...
canım allah sana en kısa zamanda bir bebek verir inşallah...
İnşallah seninki de ilkinde tutar esracım.Allah gönlümüze göre versin inşallah.
canım hayırlısı olsun inşallah...ilk denmede pozitif sonucu görörsün umarım...canım benım
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
ıste bebek sahıbı olabılmek ıcın kafanın rahat olması lazım
o yuzden gebelık elde edemıyoruzzzzzz
senın adına cok sevındım
bızede duanı eksık etme
benmde ılk tup bebek deneyımımı yasıcam
ekımde
amin canım amin...evet takdiri ilahi işte ol derse oluyor...rabbım bunuda kucagına almayı nasıb etsın canım rabbım okadar buyukkı hıc bır zaman umıtsızlıge kapılmayacaz aslında ama bız ınsanoglu hemen olmaz deyıp cıkıyoruz allahın hıkmetı ıste
teşekkür ederim canım...ay çok güzelll yaaa allahın mucizesi işte rabbim sana şükürler olsunnnn
benim 2 tüpümde tıkalıydı kaç doktor olmaz dedi ameliyata bile gerek görmediler ama oldu işte...bende çok duygulandım benimde tek tüpüm tıkalı ama Allahtan ümidimi kesmiyorum yinede beklemek çok zorr Allahım tüm isteyenler kısa zamanda inşallah hayırlı evlatlar verir.Sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.
teşekkürler...evet stres bir numaralı düşman..ay çok güzel ya. tebrikler canım. kızlar bir sağlıkçı olarak size tavsiyem hiç stres yapmayın, çünkü strse hormonlarınızı direk olumsuz yönde etkiliyor.
inşallah canım en kısa zamanda alırsın kucağınaınş canım o pozıtıfı bende gorurum
rabbım herkese tatdırsın ınşşş
hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsincanım tebrıkler ıns sag saglım kucagına alırsın bende bundan 1 ay once bır mucıze yasadım doktorlar dırek tup dedıler 2 sene olmadı erkek faktoruydu bızım 3 asılama basarısız ve tup bebege gececegım ay hamıle oldugumu ogrendım sukurler olsun suanda 2 aylık bebegım mucızeler gercekten var yeterkı ALLAHIM ol desın ıns butun arkadaslARIM SIZLERDE BIZIM GIBI MUCIZELER YASARSINIZ
amin canım sağol güzel dileklerin için evet allahın mucizesi işte...canım gercekten mucize olmuş ama işte allahın büyüklüğü sorgulanamaz. sana ne güzel bir hediye vermiş. insallah onuda saglıkla alırsın kucagına. allahım olmayan herkese bu mucizeleri yasatır insallah.
ayy canım cok sevındım ınsallah bununda saglıkla ve hayırlsıyla kucagına alırsın
suan bende 2,denemedeyım ve bugun 4,gundeyım erkek faktoru ve esımde sperm cok dusuk
lutfen bızede dua edın
ınsan ıster ıstemez stres yapıyor yapmıyom dıyen bıle ılla bırsey dusunup heycanlanır veya umutsuzlanır ama allahıma sıgınıyorum bende elımden geldıgı kadar
ne olur duanızda unutmayın
rabbım evlatlarını ve herkesınkını kendıne bagıslasın ve evlatsız bırakmasın bıızde rabbım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?