Bunun Adı Ne?

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.175
2.083
133
selam arkadaşlar
Dün canım sıkılınca bi anda çıktım evden tarotcuya gittim. 3 5 ayda bir gittiğim bir abla vardı (daha çok hoş sohbeti ve güzel nasihatleri için giderim ama tutturduğu çok fazla şey var ) O na gideyim diye evden çıktım. Sonra yıllar önce gittiğim ve herşeyi tam tutan kadın geldi aklıma yönümü bi anda ona çevirdim. Kadın herşeyi bildi. Asıl olay geliyor “çakraların kapalı açmamız lazım” dedi. İşte o anda anladım para koparacak. Biraz direndim param yok dedim bilmem ne ama kadın beni bırakmadı. Bi yemek yiyeyim düşüneyim dedim gözlerimin içine uzun uzun bakarak beni korkutuyor. Bi anda kalkıp çekip gitsem dedim ama kadının gözlerinden korktum. Bilgilerimi aldı bişey yapar diye korktum. Kadın benden doğru düzgün bakmadığı tarot için 150 tl ve 2 çakra açmak için 500 tl aldı. ( diğer abla 70 tl alıyor ve sohbet muhabbet istersen 1 saat otur ağzını açmaz) Sinirden kendimi boğmak istedim o an. (Kendisine bi site açmış bana dediki aç bak 1700 tane yorum var. Baktım 195 tane yorum var ama sahte olduğu o kadar belli ki. Yorumlar tek bir kalemden çıkmış belli.) Sonra gittim kendi tarotcu ablama. Durun daha bitmedi. Oradanda o bilinmez duygularla uzayan ve kırılan saçlarımı kestireyim dedim. Normalde gittiğim kuaför biraz pahalı sadece kahkül kesimi 75 tl olduğu için dedim Kızılay civarında kestireyim. Kuaför sanki evde kendim kesmişim gibi kırptı resmen. Dedim beğenmedim ya iyi falan dedi deyip başka müşteriye geçti ve ben sinirden çıldırarak ama adama bişey diyemeden çıktım. Ordan bi kozmetik dükkanına girdim oradaki çalışanın yapışması ve benim itiraz edememem üzerine ihtiyacım olmayan şeylere 160 tl ödedim geldim. Bi anda canım sıkıldı diye evden çıkmam nelere mal oldu. Başka benim gibi var mı “HAYIR” diyemeyen. Ben hiçbir zaman hayır diyemedim. Arkadaşlarla da bi konuda şeçim yapılsa kırılmasın diye onun dediğini seçerim. Bunu nasıl aşarım. Kendim için yaşayamıyorum. Böyle sorunu olan var mı?

Fal tarot gibi şaklabanlıkların peşinde koşarsanız daha çok para kaybedersiniz. Valla sizin gibilerinin parasını yiyen bu dolandırıcılara helal olsun.
Haklısınız insan inancından uzaklaşınca bunlara bulaşıyor. Ne zorluklarla kazanıyorum.

Kendi hayatınızın yönergesini başkalarından duymaya çalışmaktan vazgeçin bence önce. Gelmişi de geçmişi de siz dizayn edebilirsiniz, falcılar değil.

Hayır demediğin her şey sizin için yeni bi mutsuzluk demek. Sinirlenip sinirlenip bedeninizi yıpratırıyorsunuz. Hem paranız, hem vaktiniz, hem bedeniniz gidiyor. Neden? 1 kere şöyle bi kocaman hayır diyin. Yok kardeş diyin.

Sorun; kararlarınızın doğruluğundan emin olamamanız ve arkasında duramamanız bence. Özgüveninizi güçlendirmeniz lazım.

Bu hayir diyememek degil kendinizi kandirmayin.
Siz bu dolandiriciya 700 lira kaptirmissiniz.Bu hayir diyememek degil cok afedersiniz kerizlik.Bir de birsey olmamis gibi gunluk rutininizi bozmayip edip kerizlige devam etmissiniz.
Siz parayi sokaktami buluyosunuz su ekonomik zorlukta ? Benim icim acidi sizin giden paraniza yemin ederim.Aklinizi basiniza toplayin ya havaya 1000 lira gitmis.Sinirlendim valla.

Can sıkılmasının bile pahalı olduğu bir ülke de ucuz yirtmissin :KK70:

Zira dün bir ilaç alayım dedim SSK olduğu halde benden dünyanın parasını aldılar muayene ücretiymiş sorsan. O yüzden bu ülkede canın bile sıkılmayacak.

Kendi hayatınızın yönergesini başkalarından duymaya çalışmaktan vazgeçin bence önce. Gelmişi de geçmişi de siz dizayn edebilirsiniz, falcılar değil.

Hayır demediğin her şey sizin için yeni bi mutsuzluk demek. Sinirlenip sinirlenip bedeninizi yıpratırıyorsunuz. Hem paranız, hem vaktiniz, hem bedeniniz gidiyor. Neden? 1 kere şöyle bi kocaman hayır diyin. Yok kardeş diyin.

Sorun; kararlarınızın doğruluğundan emin olamamanız ve arkasında duramamanız bence. Özgüveninizi güçlendirmeniz lazım.
Aslında kararların arkasında duramamak değilde hep başkasını memnun etme isteği gibi birşey tam bulamadım bende nedenini. Özgüven sıkıntım yok. Bir sıkıntı ya da bir sorun olduğunda üstüne gidip çözemiyorum. Uzatıp böyle şeylerden iyi güzel yorumlar duymak istiyorum galiba.

selam arkadaşlar
Dün canım sıkılınca bi anda çıktım evden tarotcuya gittim. 3 5 ayda bir gittiğim bir abla vardı (daha çok hoş sohbeti ve güzel nasihatleri için giderim ama tutturduğu çok fazla şey var ) O na gideyim diye evden çıktım. Sonra yıllar önce gittiğim ve herşeyi tam tutan kadın geldi aklıma yönümü bi anda ona çevirdim. Kadın herşeyi bildi. Asıl olay geliyor “çakraların kapalı açmamız lazım” dedi. İşte o anda anladım para koparacak. Biraz direndim param yok dedim bilmem ne ama kadın beni bırakmadı. Bi yemek yiyeyim düşüneyim dedim gözlerimin içine uzun uzun bakarak beni korkutuyor. Bi anda kalkıp çekip gitsem dedim ama kadının gözlerinden korktum. Bilgilerimi aldı bişey yapar diye korktum. Kadın benden doğru düzgün bakmadığı tarot için 150 tl ve 2 çakra açmak için 500 tl aldı. ( diğer abla 70 tl alıyor ve sohbet muhabbet istersen 1 saat otur ağzını açmaz) Sinirden kendimi boğmak istedim o an. (Kendisine bi site açmış bana dediki aç bak 1700 tane yorum var. Baktım 195 tane yorum var ama sahte olduğu o kadar belli ki. Yorumlar tek bir kalemden çıkmış belli.) Sonra gittim kendi tarotcu ablama. Durun daha bitmedi. Oradanda o bilinmez duygularla uzayan ve kırılan saçlarımı kestireyim dedim. Normalde gittiğim kuaför biraz pahalı sadece kahkül kesimi 75 tl olduğu için dedim Kızılay civarında kestireyim. Kuaför sanki evde kendim kesmişim gibi kırptı resmen. Dedim beğenmedim ya iyi falan dedi deyip başka müşteriye geçti ve ben sinirden çıldırarak ama adama bişey diyemeden çıktım. Ordan bi kozmetik dükkanına girdim oradaki çalışanın yapışması ve benim itiraz edememem üzerine ihtiyacım olmayan şeylere 160 tl ödedim geldim. Bi anda canım sıkıldı diye evden çıkmam nelere mal oldu. Başka benim gibi var mı “HAYIR” diyemeyen. Ben hiçbir zaman hayır diyemedim. Arkadaşlarla da bi konuda şeçim yapılsa kırılmasın diye onun dediğini seçerim. Bunu nasıl aşarım. Kendim için yaşayamıyorum. Böyle sorunu olan var mı?

ne çok paran var :) bana vermek ister misin? daha hayırlı şeylere harcarım.
çakraların açıldı mı?

Bundan sonraki ilk can sıkıntısı vukuatında aklında bulunsun çirkefliğin dibine vur, bir şu yazdıklarını unutmazsan bişey olmaz..
Not:böyle fal durumlarına abla-canım-canikom durumlarına inanmaya devam edersen daha çok paran uçar gider..

Yok daha açılmadı. Hesap no yolla istersen. Gönderebilirim ne kadar ihtiyacınız varsa. Severim yardım etmeyi sizin gibi insanlara.
:rolleyes: ay nolur durun artık paranızı güzel bir yatırıma harcayın
falcılar, tarotçular yiyeceğine güzel bir tatil yapsanız bütüüüün sinir stresinizi atardınız
ya da şöyle güzel bi spa masajı falan.

Çakraların kapanmış senin. :KK53:
Arkadaşa sevdiğin birine vs hayır diyememeyi anlarım ama satıcıya hayır diyememek garip. Para sizin paranız istediğinizi alırsınız. İhtiyacım yok teşekkür ederim demek zor olmamalı. Bu kadar zorlanıyorsanız bir daha tarota da, başında satıç görevlisinin dikildiği dükkanlara da gitme. Kimsenin rahatsızlık vermediği mağazalar var. Ya da internetten al ihtiyaçlarını. Bir de “hayır” çalış evde.

Bence de şuan esas mesele giden paralar değil.
Sizin hayır diyememe, kendi çıkarlarınızı hesap edememe durumunuz.

Bende de var bu maalesef.
32 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hep sevdiklerimi kırmadan yaşadım.
Sevdiğim insanlar için olmasına rağmen bakıyorum onlar bencilce hayır diyebiliyor yeri gelince.
Bu durum batıyor bana.
Yine de salak saygı duruşumu bozmuyorum.

Siz bir de yabancılarda bunu yaşıyorsunuz. Çok daha sinir bozucu.

Giden maddiyat olsun.
Onlar sağlıkla çalışılır kazanılır elbet.
Yıpranan duygu durumlarına oluyor olan..

:rolleyes: ay nolur durun artık paranızı güzel bir yatırıma harcayın
falcılar, tarotçular yiyeceğine güzel bir tatil yapsanız bütüüüün sinir stresinizi atardınız
ya da şöyle güzel bi spa masajı falan.
Kusura bakmayın. Sinirden yazdım. Bu sene iş anlamında çok kötü geçti. Özel hayatımda da sıkıntılar var. Tatil derseniz Türkiye bitti neredeyse. Yurtdışı 3 kıtada bir çok ülkeye gittim. Hamam ve masaj bayılırım. Daha 3 gün önce gittim. Dediğim gibi insan inancından uzaklaşınca sapıtıyor ama bir de hayır deme korkum var. Onu sordum sizlere. Kimseyi kırmak istemem. Özür dilerim

Kusura bakmayın. Sinirden yazdım. Bu sene iş anlamında çok kötü geçti. Özel hayatımda da sıkıntılar var. Tatil derseniz Türkiye bitti neredeyse. Yurtdışı 3 kıtada bir çok ülkeye gittim. Hamam ve masaj bayılırım. Daha 3 gün önce gittim. Dediğim gibi insan inancından uzaklaşınca sapıtıyor ama bir de hayır deme korkum var. Onu sordum sizlere. Kimseyi kırmak istemem. Özür dilerim

tanımadığınız insanlara direkt hayır diyemiyorsanız, sonra uğrayacağım, tamam bi düşüneyim, ay telefonum çalıyor bi saniye gibi o anı kurtaracak bişeyler yapın madem.
ben de pek hayır diyemem ama tanıdıklarıma malesef. o daha zor.
tanımadığım insanlar benim çıkarlarıma ters düşen bir şeyler yapmaya çalışıyorsa onları reddetmem gerekir diye düşünüyorum.
bir de dün kozmetikten aldıklarınızı iade edebilirsiniz fişini atmadınız ise.

Aslında kararların arkasında duramamak değilde hep başkasını memnun etme isteği gibi birşey tam bulamadım bende nedenini. Özgüven sıkıntım yok. Bir sıkıntı ya da bir sorun olduğunda üstüne gidip çözemiyorum. Uzatıp böyle şeylerden iyi güzel yorumlar duymak istiyorum galiba.
Başkalarını da elbette mutlu edin, önemseyin. Ama bakın “da” diyorum. Önce sizin mutluluğunuz, iç huzurunuz önemli. Size fayda sağlamayacak, size zarar verecek her şeyden kaçınmanız lazım. Bu hayatta var olmanın ilk kuralı. Yoksa hep ezilirsiniz, hep basamak gibi görülürsünüz, hep kolay lokma olarak adlandırılırsınız.

Falcı size bilmediğiniz neyi söyleyebilir ki? Yada söylediği şeylere gerçekten inanabilir misiniz? O parayla küçük bi şehir turu yapabilirdiniz. Yemek yiyebilirdiniz.

Kozmetiklerin zaten süresi oluyor. Aldınız, açacaksınız. Kullanmadığınız ürün 1-2 sene içinde çöp. Kendinize kitap alabilirdiniz, sevdiğiniz birine hediye alabilirdiniz.

20 30 tl vereni anlarimda
Kusura bakma ama 700tl vermek enayilik gibi sonra gecim sikintisvar diyorlar..

Hayiri demen lazimbir arkadasinla lokantaya gittigini dusun
Doya doya yrdi param yok odermisin dediginde
Onun parasini odemek zorunda misin
Da ayni oyle.
Ihtiyacin olan olmayan seyleri bilmek.zorundasin

Back
X