Bazen insanın bütün kararlarının saçma olduğu ve cebinden gereksiz paralar çıktığı dönemler olabiliyor. Özellikle kadın kuaförlerinde.
Ben de sirf fönü çok ucuz diye bir yere girdim,kadın 'sacin temiz mi?' dedi, dün yikamistim deyince bir güzel yıkadı saçı, beklerken ojelerden birini alıp 'surebilir miyim?' dedim,ben sürerken kadın zorla 'dur canım ben sureyim,ver canım yorulma' diye elimden aldı. Kaş-biyik istermisin dedi, sonuçta fönü uygun olan yer diye kabul ettim.
Fön Xse yıkamadan 3X,kaştan 4X,zorla sürdüğü ojeden X lira almış! Ben öylesine, hiç de bir ihtiyacım yokken gittiğim kuaföre durduk yere 9x para ödeyip çıktım. Hatta daha fazla ödedim çünkü kredi kartina yüzde yirmi komisyon kesiyorlarmis!
Ama o gün gerçekten harika biriyle tanışmıştım :) bu açıdan helâli hoş ettim paralarimi

Bir kere de fon çeken kuaför 'şurdan öreyim mi,arkada birlessinler' demişti. Tutmuş o örgüden de bir fön parası almış :))
Ama bana ders oldu, bundan sonra ne zaman kuaföre gitsem mutlaka ilk olarak fiyatların yazdığı bir kağıda bakmak istiyorum.
Bu olay da başımın gözümün sadakasını olsun deyin. Eğer falcı o 500 liradan fiş vermesiyle Bimer'e yazın, vergi kaçırmaktan bir güzel ceza alsın.
Hem hakettiğini bulur hem de biraz için soğur