Bunun adı sapıklık mı?

dwarfangel

Sonra kuşlar gitti anladım, dünya yorgun...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
233
302
303
Kocaeli
Herkese selamlar. Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum hala elim ayağım titriyor beynim uyuşuyor ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünüyorum ama başka isim de bulamıyorum duruma.
Üst komşumun oğlunun doğum günüymüş, gündüz beni aradı sürprizçin slayt yapmak istiyorum yapar mısın dedi yardımcı olmak için gittim. Resimleri seçerken salondan biri çıktı wcye girdi, oğlunun salonda uyuduğunu biliyorum söylemişti daha önce. Ben kapıya sırtım dönük oturuyordum ki dönüp bakmam zaten kim diye her neyse komşu abla oturma odasının (bizim bulunduğumuz oda) kapısı kapattı benim rahatsız olmamam için, biz slayta devam ederken eşim aradı, işe gidecekmiş bir evrağı bulamamış aşağı inip evrağı verip geleyim dedim komşu ablaya, odanın kapısına da bir adım mesafede oturuyorum. Aniden kalktım yani kapıyı açmamla karşımda ablanın eşi dizlerinin üstüne çökmüş delikten bizi izliyor, biranda yan odaya kaçtı abla görmedi eşini ben şok tabi eve indim hemen, ablayı aradım evden yapıp mail atayım sana dedim bir daha çıkmadım. Kızlar bu neydi adam bizi niye gözetler ki? Ben bundan sonra ne yapayım nasıl davranayım? Bir daha asla gitmem evlerine ayak basmam...

yani çıplak falan da değildiniz mantıken. eve gelen kendi halinde bi insana hallenmek nedir yahu.
aman konu sahibi sakın o eve gitmeyin yalnız kalmayın o evin içinde

merak bence odanın kapısını da kapatınca napıyosunuz diye bakmış siz rahatsız olmayın diye odaya girmek istememiştir belki bazı kadınlar komşusunun kocası evdeyken orda bulunmaktan çekinir ya o hesap.aklıma sapıkça bir şey gelmedi ki fesatımdır normalde.deliğe denk gelmek için dizlerine çökmüştür.

Eşi salonun kapısını kapatınca işkillendi mi acaba bunlar gizli saklı ne yapıyor diye mi düşündü? Yani çok sacma değil mi hiç mi insan görmüyor kapı deliğinden bakacak kadar açlık çekmiyodur diye düşünüyorum. Ama ne sebeple olursa olsun diz çöküp delikten bakan koca bir adam hayal edincede tövbe yarabbim bi tuhaf.

Back
X