Bunun adı sapıklık mı?

Çok mu iyi niyetliyim bilmiyorum ama bana sapık değil ve çok absürt bir açıklaması var muhtemelen olayın gibi geldi. Gizli gizli izlenip sapıkça hisler tatmin edilecek bir konumda değilmişsiniz ki o an. Tahminim adam ya karısının birşeyler çevirdiği paranoyasında onu gözetleme peşinde. Ya ergenler gibi yabancı misafir olunca odasına gizlenen yapıda birisi kim olduğunuzu filan merak etti içerden yabancı bir ses gelince ama gelip merhaba demek istemedi. Böyle abes bir sahne çıktı ortaya sonuç olarak.

Bir de şu geldi aklıma, adam sizi uzun uzun gözlüyor olsa kocanızın aradığını, eve geçeceğinizi filan duyup siz kapıyı açmadan toparlanmaz mıydı? Belki de anahtar deliğinden bakmayı içermeyen başka bir açıklaması var adamın yerde, kapının yanında olmasının o an, ama adam panik yapınca siz de kapıdan gözetliyor diye yordunuz.

Sapik mi bilmem ama normal degil.hadi merak ettin diyelim kocaman adam nasil delikten bakmaya yeltenir.siz uzak durun adam pek saglam degil

Merak eden aklı selim insan odaya girip "hoşgeldiniz. Bana düşen bir şey olursa yardim ederim kolay gelsin" der çıkar gider.

Hem misafirin gönlünü almış olur hem de merakini gidermis olur.

Adam bal gibi art niyetli

Art niyetli olmasa tavırları olağanın dışına çıkmazdı.

Yani bi an hayal ettim de sen kapıyı açınca adam kalkıp yan odaya nasıl kaçtı ayyhhh sen yine sakin kalmışsın ben çığlığı basardım napıyosun burda diye çıkma kuzucum gitme bi daha ayyh ne manyakmış adam 😂😂😂

Birkaç arkadaş yazmış bende katılıyorum. Sizi gözetliyorsa kalkıp kapıya yöneldiğinizde neden kaçmadı ki acaba? 🤔🤔🤔 Sonuçta hop diye kapıda bitip açmadınız. Değişik bir mevzu. 😀
Kapıyla aramda bir adım mesafe var o anlayana kadar ben kapıyı açmış oldum beklemiyordu yani

Sapik mi desem merak mı desem bilemedim🤔 normalde diyaloğunuz var mı bu kişiyle? Belki merak etmiştir demek istiyorum. Çünkü diğer türlüsü tuhaf 🤨🤨

valla hiç de hoş bişey değil. bir daha gitmediğiniz gibi evinize de almayın. kapıya bile gelse bahane üretin ve içeri girmesin. bence karı koca ikisi de manyak.

Sapik mi desem merak mı desem bilemedim🤔 normalde diyaloğunuz var mı bu kişiyle? Belki merak etmiştir demek istiyorum. Çünkü diğer türlüsü tuhaf 🤨🤨
Kadınla görüşüyorduk normalde ama adamla sadece apartmanda karşılaşırsak iyi günler iyi akşamlar vb selam veriliyordu.

Resmen sapik hiç öyle merak vs diye avutmayin kendinizi. Asla evinize gitmeyin. Aramızda ne manyaklar var yarabbim. Yıllar önce eşimin arkadaşı Boxer li bir fotoğrafını yollamis ti bana gece yarısı. Yanlislik oldu demişti bir de iğrenç pislik

Gitmeee ay delimi ne durmus oyle gozetliyo mu sizi. Kim kimdir artik belli değil gitme bir daha

Back
X