Bunun adı sapıklık mı?

Ne niyetle yaptığını bilemem ama normal değil kesinlikle. Normalde insan merak ediyorsa selam verir geçer. Ya da misafirin gitmesini bekler, sonra eşine sorar.

Kadının -sizin böyle bir talebiniz olmadıkça- kapıyı kapatması da normal değil.

Ayrıca sosyal izolasyon gereği evine gitmek yerine fotoğrafları size göndermesini istemeliydiniz. Evinizden yapar gönderirdiniz.

Ne niyetle yaptığını bilemem ama normal değil kesinlikle. Normalde insan merak ediyorsa selam verir geçer. Ya da misafirin gitmesini bekler, sonra eşine sorar.

Kadının -sizin böyle bir talebiniz olmadıkça- kapıyı kapatması da normal değil.

Ayrıca sosyal izolasyon gereği evine gitmek yerine fotoğrafları size göndermesini istemeliydiniz. Evinizden yapar gönderirdiniz.
Bulunduğumuz ilçede vaka olmadığı için biz nispeten rahatız. Ben de diğer komşular da dışarı çıkmadığımız için sorun olmuyor.
Kadının kapıyı kapatması durumunda da haklısınız ben yine iyi tarafından bakmıştım ben rahatsız olmayayım diye düşündü demek ki demiştim.

Resmen sapik hiç öyle merak vs diye avutmayin kendinizi. Asla evinize gitmeyin. Aramızda ne manyaklar var yarabbim. Yıllar önce eşimin arkadaşı Boxer li bir fotoğrafını yollamis ti bana gece yarısı. Yanlislik oldu demişti bir de iğrenç pislik
Size de geçmiş olsun diyeyim. Gerçekten insan kendini kötü hissediyor, ben dünden beri yeni kendime geldim. Eşime söylesem bi dert söylemesem ayrı. Allah kahretsin böylelerini...

İki ihtimal var ya kimin geldiğine bakmak için karşınıza çıkmak istememiş olabilir , ya da gözetliyordu sizi . Tedbirli olun bir daha gitmemek en iyisi

Herkese selamlar. Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum hala elim ayağım titriyor beynim uyuşuyor ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünüyorum ama başka isim de bulamıyorum duruma.
Üst komşumun oğlunun doğum günüymüş, gündüz beni aradı sürprizçin slayt yapmak istiyorum yapar mısın dedi yardımcı olmak için gittim. Resimleri seçerken salondan biri çıktı wcye girdi, oğlunun salonda uyuduğunu biliyorum söylemişti daha önce. Ben kapıya sırtım dönük oturuyordum ki dönüp bakmam zaten kim diye her neyse komşu abla oturma odasının (bizim bulunduğumuz oda) kapısı kapattı benim rahatsız olmamam için, biz slayta devam ederken eşim aradı, işe gidecekmiş bir evrağı bulamamış aşağı inip evrağı verip geleyim dedim komşu ablaya, odanın kapısına da bir adım mesafede oturuyorum. Aniden kalktım yani kapıyı açmamla karşımda ablanın eşi dizlerinin üstüne çökmüş delikten bizi izliyor, biranda yan odaya kaçtı abla görmedi eşini ben şok tabi eve indim hemen, ablayı aradım evden yapıp mail atayım sana dedim bir daha çıkmadım. Kızlar bu neydi adam bizi niye gözetler ki? Ben bundan sonra ne yapayım nasıl davranayım? Bir daha asla gitmem evlerine ayak basmam...
Çok iğrenç arana mesafe koy hatta ben olsam abla boyle boyle diye anlatirdim ne çekincem

Karısı nasıl görmez? Küçücük oda, siz çıkıyorum deyince normal olarak kadınında sizi uğurlamak için kalkması ve yüzünün kapıya dönük olması lazım. Görmemesi imkansız.

Görmedi diyelim, siz adamı görünce bir irkilip duraklamanız yani bir tepki vermeniz lazımdı, bu tepkinizi de mi farketmedi kadın?

Merakla manyak kadında eşi olduğunu söylememiş belki gelmezsin diye. Bir daha evine gitme bence

Nett sapıkk. Aksi iddiaa edilemez.

Ne demek delikten bakmak ya. Madem atletli vaziyettesin, misafir gidince eşine sorarsın kim geldi, neden geldi diye. Ya da gider üstüne başına çeki düzen verirsin girersin içeri hayvan herif.

Karısına bir şey deme bence. Kemalim yapmaz falan der sapık adam da bundan yüz bulur. İyice mide bulandırıcı bi hal alır.

Selamı sabahı bıçak gibi kesin derim ben.

Günah almayalım belki kimdir diye bakmıştır. Veyahut eşine güvenmiyodur ne konuşuyosunuz içerde kim var diye bakmış olabilir. Netfliks elite dizisi çekmiyoruz yahu

İnsanın başına zaten ne gelirse ya meraktan ya meraktan (?) gelirmiş 🤭

Son düzenleme:
Yine bir fentazi senaryosu ile karşıkarşıya mıyız acaba?
Yaaa evet en orjinalinden kurdum fantazimi. Bide bilseydiniz fentazi değil fantazi olduğunu o zaman emin olurdunuz ne olduğundan. Hayatta bide sizin gibiler var konuşmak için konuşan malesef...

Herkese selamlar. Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum hala elim ayağım titriyor beynim uyuşuyor ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünüyorum ama başka isim de bulamıyorum duruma.
Üst komşumun oğlunun doğum günüymüş, gündüz beni aradı sürprizçin slayt yapmak istiyorum yapar mısın dedi yardımcı olmak için gittim. Resimleri seçerken salondan biri çıktı wcye girdi, oğlunun salonda uyuduğunu biliyorum söylemişti daha önce. Ben kapıya sırtım dönük oturuyordum ki dönüp bakmam zaten kim diye her neyse komşu abla oturma odasının (bizim bulunduğumuz oda) kapısı kapattı benim rahatsız olmamam için, biz slayta devam ederken eşim aradı, işe gidecekmiş bir evrağı bulamamış aşağı inip evrağı verip geleyim dedim komşu ablaya, odanın kapısına da bir adım mesafede oturuyorum. Aniden kalktım yani kapıyı açmamla karşımda ablanın eşi dizlerinin üstüne çökmüş delikten bizi izliyor, biranda yan odaya kaçtı abla görmedi eşini ben şok tabi eve indim hemen, ablayı aradım evden yapıp mail atayım sana dedim bir daha çıkmadım. Kızlar bu neydi adam bizi niye gözetler ki? Ben bundan sonra ne yapayım nasıl davranayım? Bir daha asla gitmem evlerine ayak basmam...
Benim aklıma daha uçuk bir senaryo geldi.
Adam ve kadının ortak fantezisi olabilir mi? Kadın kapıyı kapatmış bilerek adam izlemeye gelmiş. Olmayacak iş değil.

Benim aklıma daha uçuk bir senaryo geldi.
Adam ve kadının ortak fantezisi olabilir mi? Kadın kapıyı kapatmış bilerek adam izlemeye gelmiş. Olmayacak iş değil.
Benim aklıma da bu geldi, bi ara biyerde okumuştum kari koca böyle bir şey yaptıklarini.
Ama ben olsam kapıyı açıpta onu öyle görünce girişirdim iyice seni pis sapık röntgenci, dizlerinin üzerine çöküp bizimi dikizliyorsun gözü kör olasıca pis sapık diye. Karısı da görür anlardı birdaha asla görüşmezdim. Konu sahibi kocam duyarsa döverdi yazmış valla duyarsa duysun bide gelip o döverdi pis sapığı.

Back
X