Bunun adı sapıklık mı?

Herkese selamlar. Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum hala elim ayağım titriyor beynim uyuşuyor ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünüyorum ama başka isim de bulamıyorum duruma.
Üst komşumun oğlunun doğum günüymüş, gündüz beni aradı sürprizçin slayt yapmak istiyorum yapar mısın dedi yardımcı olmak için gittim. Resimleri seçerken salondan biri çıktı wcye girdi, oğlunun salonda uyuduğunu biliyorum söylemişti daha önce. Ben kapıya sırtım dönük oturuyordum ki dönüp bakmam zaten kim diye her neyse komşu abla oturma odasının (bizim bulunduğumuz oda) kapısı kapattı benim rahatsız olmamam için, biz slayta devam ederken eşim aradı, işe gidecekmiş bir evrağı bulamamış aşağı inip evrağı verip geleyim dedim komşu ablaya, odanın kapısına da bir adım mesafede oturuyorum. Aniden kalktım yani kapıyı açmamla karşımda ablanın eşi dizlerinin üstüne çökmüş delikten bizi izliyor, biranda yan odaya kaçtı abla görmedi eşini ben şok tabi eve indim hemen, ablayı aradım evden yapıp mail atayım sana dedim bir daha çıkmadım. Kızlar bu neydi adam bizi niye gözetler ki? Ben bundan sonra ne yapayım nasıl davranayım? Bir daha asla gitmem evlerine ayak basmam...
Gitme bidaha niyeti kötü olmazsa niye gözetlesin ki

Hiç tepki vermediniz mi ya insan pat diye birini görünce kapıda bi ses çıkarır irkilir. Keşke tepki verseydiniz ilk gördüğünüz anda.

Bu kadar manyaksa karısı biliyodur ne mal olduğunu zaten aileyle komple iletişimi kesin bence.

Diz çökmeseydi ben de meraktan diyecektim ama diz çökme kısmında ben de çıkarmış oynuyordu falan gibi bir şey bekledim bi an yüreğim ağzımda :KK53: ay tobe tobe. Yani geldigini duymayıp kim var içerde acaba diye bakmış olsa öylesine bi dinler ya da eğilip bakar geçer, bu baya dizleri yere dayamış yerleşmiş pozisyona geçmiş falan:KK45:

Hiç tepki vermediniz mi ya insan pat diye birini görünce kapıda bi ses çıkarır irkilir. Keşke tepki verseydiniz ilk gördüğünüz anda.

Bu kadar manyaksa karısı biliyodur ne mal olduğunu zaten aileyle komple iletişimi kesin bence.
Veremedim heralde yada şaşkınlıktan veremedim. Eşim bekliyordu kapıda belki ona belli etmemek için vermedim inanın bilmiyorum niye vermediğimi

QUOTE="petrapuella, post: 63816076, member: 792714"]

[/QUOTE]
Ne tepki vereceksin ki orda? Kendimi bi an senaryoya yerlestirdim,adamin biri diz cokmuş bel hizamdan palas pandıras emekleyerek koridorda kaçiyor:confused:patlatirdim kahkahayı, sonra kadina niye guldugunu açıkla, sonra kocana anlat mecbur o da çıksın adamı dovsün bi guzel mecbuuuur...boşver iyi ki tepki vermemiş

bana sapıklık gibi gelmedi, muhtemelen konuşurken sizin sesinizi duydu, baktı odanın kapısı da kapalı
adam da don atlet, karşınıza çıkmak size gözükmek istemedi delikten baktı ne var ne yok diye
o sıra da siz yakaladınız bence
panik olunca da size nasıl açıklama yapacağını bilemedi kaçtı heralde
evet biraz anormal ama sapıklık değil bence tuvaletin deliğinden sizi dikizlememiş sonuçta

Veremedim heralde yada şaşkınlıktan veremedim. Eşim bekliyordu kapıda belki ona belli etmemek için vermedim inanın bilmiyorum niye vermediğimi
Yok hayır şaşırdım insani bi şey sonuçta ama bi yandan anlıyorum da şok olmuşsunuzdur :( Selamı sabahı kesin açıkçası kadın da bana çok sağlam ayakkabı gelmedi. Çok da düşünmeyin artık sizin suçunuz yok.

Sizin babanız veya siz evde misafir varken delikten bakar mıydınız? hesap ve konu fake gibi geldi bana ama....
Benim babam, eşim, kardeşim ve ben kimse ne ev halkı a nede misafire delikten bakmayacağımız için garip gelmiş olabilir mi yapılmayacak bişey sonuçta değil mi? Hesaba da bakarsanız fake olmadığı alenen belli. Bence sizin hayata bakışınız toptan fake

Çok mu yaşlılar da bir slayt hazirlayamiyorlar? Komsularinizla cok yakın değilsiniz belli ki ama çocukları için slayt hazırlıyorsunuz ilginç...

Çok mu yaşlılar da bir slayt hazirlayamiyorlar? Komsularinizla cok yakın değilsiniz belli ki ama çocukları için slayt hazırlıyorsunuz ilginç...
Abla en fazla 45 yaşında olabilir. Ben bilgisayar bölümü öğretmeniyim o sebeble benden yardım istedi bunun içinde ne kadar yakın olmak gerekir bilemedim 🤷‍♀️
Ayrıca konu adamın yaptığından ziyade bizim yakınlığımızın sorgulanması daha da ilginç

Herkese selamlar. Bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum hala elim ayağım titriyor beynim uyuşuyor ben mi kötü düşünüyorum acaba diye düşünüyorum ama başka isim de bulamıyorum duruma.
Üst komşumun oğlunun doğum günüymüş, gündüz beni aradı sürprizçin slayt yapmak istiyorum yapar mısın dedi yardımcı olmak için gittim. Resimleri seçerken salondan biri çıktı wcye girdi, oğlunun salonda uyuduğunu biliyorum söylemişti daha önce. Ben kapıya sırtım dönük oturuyordum ki dönüp bakmam zaten kim diye her neyse komşu abla oturma odasının (bizim bulunduğumuz oda) kapısı kapattı benim rahatsız olmamam için, biz slayta devam ederken eşim aradı, işe gidecekmiş bir evrağı bulamamış aşağı inip evrağı verip geleyim dedim komşu ablaya, odanın kapısına da bir adım mesafede oturuyorum. Aniden kalktım yani kapıyı açmamla karşımda ablanın eşi dizlerinin üstüne çökmüş delikten bizi izliyor, biranda yan odaya kaçtı abla görmedi eşini ben şok tabi eve indim hemen, ablayı aradım evden yapıp mail atayım sana dedim bir daha çıkmadım. Kızlar bu neydi adam bizi niye gözetler ki? Ben bundan sonra ne yapayım nasıl davranayım? Bir daha asla gitmem evlerine ayak basmam...
Sapik

Back
X