bunun icin bi insan evden mi kovulur?

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
997
87
118
kizlar:(

babam beni evden kovdu..."defol burdan. istemiyorum seni bu evde..Ne zaman defolup gideceksin" dedi...

bana göre ortada hicbirsey yok..

eve isten yeni gelmistim. tüm gün calistim sabah 6 da cikip aksam 7 de yeni geldim cantami odama koyup, bilgisayarimi aldim facebooku actim.

annem: "anahtarimi gördünüz mü?buralarda yok" dedi...

babam direk ilk bana sordu bende "hayir görmedim" dedim.

annem babama "kiz nerden bilsin o daha yeni geldi hem onun kendi anahtari var" dedi..

bende belki yeni geldigmi bilmio diye "evt annem dogru yeni geldim ben bisey bilmyiorum" dedim.

birden bana bagirdi: "iyi tamam be.sus. karsimi geliosun banam kendini ne zannediyosun sen be" dedi?! yanlis biseymi söledim aceba diye düsünmeye basladim. "ben ne dedim ki simdi sana" dedim...yine bagirdi. Sustum oturdum en iyisi susayim diye düsündüm...bu sefer mutfaga geldi.

"benimle bir daha konusma tamam mi. sen ne bicim bi insansin..." ve daha neler neler dedi..."benden ne istiosun bi anahtar bende mi diye ögrenmek istedin yok dedim ne oldu ortada bisey yokkk rahat birak beni" dedim ama bagirmadan...sirf o bagriyor...annem geldi onun bagirtisini duyunca ve keske sormasaydim kardesin almis götürmüs benim anahtari dedi...babam da bana "ne zaman defolacaksin bu evden seni istemyiorum, sinir olyuorum sana sendne nefret ediyorum..." gibi seyler dedi

ve annem kepekli gözleme yapmisdi o an oyalamak icin annem ekmek ye dedi babama ama babam "ben onun ekmegini mi yiyorum sanki" dedi :43:

bizim evde o da bende calisiyoruz ve ben kendi masraflarimi karsiliyorum. bu son cümleyle pek anlamadim ne demek istedigini...

ben o an agladim cünki hic bisey anlamyiordum..ne yapdim benim ne sucum var..aceba biseye mi sinir oldu diye düsündüm. sussam üstüme gelyior...cevap versem de...ne yapacagmi sasirdim sineye cektim.

galiba evlenmedigim evde durdugum icin böyle yapyior 27 yasindayim...universte okudum okulum yeni bitti...evlenmedim iste cok yogun calisdim ve okurken evlenirsem olmaz diye düsündüm..heralde basima kaldi bu diye fazlalik görüyor...

ve bu ikinci kovusu...ilk kovdugunda ise bursumu elimden almisdi birikmislerimle beraber...onlari geri almak istedigim icin defol bu evden demisdi...

ona en son söyledigim söz iste...onuncu aya kadar bekle son bi terfi sinavim var ve sonra bidaha karsiniza cikmam" oldu.hic kimse bisey de söylemedi..:53:

Son düzenleme:
Üzülme belki kafasina birsey takilmis birseye kizmis o andada sana patlamistir... Kimde öyle olmuyorki bende mesela giderim ise bütün hafta calisiyorum bazen sonra yorgun olurum elimi pek birseye sürmem yani is yapmam annemde hep bana kizar agasin sen aga sakin elini birseye vurma diye :1: Eminimki sinirden öyle demistir...

Bir şeye sinirlenmiş ve hırsını senden çıkarmış belli ki...Yaptığı yanlış elbette ,ama bazı insanlar asabi oluyor.Anladığım kadarıyla baban da öyle.Birkaç güne ikiniz de unutursunuz.Et ,tırnaktan ayrılmaz . ;)

baban çok aksi bi adam sen herşeyini elde etmişsin işin de var.kız çocuğu evden mi kovuulurmuş.sen de iyi demişsin en son belki vicdan azabı çeker de pişman olur dedikleri için.evlenmediğin için öyle demesi de çok saçma:19: canım bi de ''aceba'' değil ''acaba'' :34:

Allah Allah, bir insan böyle bir sebepten kizini evden kovarmi yahu.
Sebep ne olursa olsun.

Arkadasim senin terbiyene hayran kaldim ama.
Allah Babana akil fikir versin.

aynı şeyi ablam yaşadı bir dönem,çok şükür evlendi.şimdi sıra bende sanırım,korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
tabi sinirli bir anına da denk gelmiş olabilir ya da daha önceden bir tartışma yaşadıysanız tetiklemiştir.ama ben de bizzat gördüm böyle şeyleri..

üzülmeyin,belliki patlama nöbeti geçirdi,şansta size vurdu..normale dönünce gelip özür dilemesede affetmeniz için yaklaşımları güzel olur..bnimde amirim böyleydi..dolunay olduğu günlerde inanılmaz asabi olur,sinir nöbetleri geçirir,karşısına kim çıkarsa patlar kırıp geçerdi.ağzından çıkanı kulağı duymazdı.dolunay geçmeye başlayınca rahatlardı..dolunay geçince söylerdim bak yine dolunay vardı kurt adam oldunuz derdim :1: ..yada dolunay yaklaşırken yandık yine derdim kendisine :1: ..

bence babana her ay kazandığın paranın bir miktarını vermiyorsun diye yapmıştır. tabi veriyorsan bilemiyeceğim :26:

Valla ben senin yerinde olsam böyle kovmasına dayanamazdım, gelmişsin 27 yaşına işin gücün var.. Ucuzundan bir ev tutar gider kendi evimde huzurlu huzurlu otururdum.. Bir saatten sonra babadan azar yemek bile insana koyarken evden kovması çok ama çok daha zor..

Üzülme belki kafasina birsey takilmis birseye kizmis o andada sana patlamistir... Kimde öyle olmuyorki bende mesela giderim ise bütün hafta calisiyorum bazen sonra yorgun olurum elimi pek birseye sürmem yani is yapmam annemde hep bana kizar agasin sen aga sakin elini birseye vurma diye :1: Eminimki sinirden öyle demistir...

anlyiorum seni canm. is yapmiyor diye demedi bana, cünki ortalik zaten düzenliydi.ben evi kiskandigini dsünüyorum orda biyerde oturmam bile onu rahatsiz ediyor...tembellikten yapsam ikaz fln ederdi:)

Bir şeye sinirlenmiş ve hırsını senden çıkarmış belli ki...Yaptığı yanlış elbette ,ama bazı insanlar asabi oluyor.Anladığım kadarıyla baban da öyle.Birkaç güne ikiniz de unutursunuz.Et ,tırnaktan ayrılmaz . ;)

evet canm agresif hemde cok kinci...aklindakini söylemez. icinde firtinalar kopar ve hep firsat icin bekler..kac gün oldu bu olay olali...demin isten geldi bi bakis atti bakti ki ben oturuyorum. cikti gitti odadan bisey yemeden..

baban çok aksi bi adam sen herşeyini elde etmişsin işin de var.kız çocuğu evden mi kovuulurmuş.sen de iyi demişsin en son belki vicdan azabı çeker de pişman olur dedikleri için.evlenmediğin için öyle demesi de çok saçma:19: canım bi de ''aceba'' değil ''acaba'' :34:

bizm evde en gariban i benim zaten:)) diger kardeslerim ne naneler yedi de hala kovmadi..herkez de biliyor herseyi. mesela kizkardeism var sabahtan aksama kadar evde olmaz. annem izin vermese de cikar sessizce gider. ve tüm günde gelmez..erkek arkadasi oldugunu anladik cünki telefonla konusuyor saatlerce ve annemle diger kardeslerim isitti..bende bikez tesadüfen isittim..gezmek te ne allahn emriyle istesin ama bu neyin nesi diye kizdi annem..diger erkek kardesim uslu ama öbrü cok agresfi babmn huyu var kimseyi dinlemez kafasindakini yapar. babamlada cok iyi anlasir zaten
canm evt yanlis yazmisim farkinda degilim..yurtdisinda yasiyorum ama yinede hatali yazmamaya özen göstermeye calisicagim, tesekkür ederim.

Allah Allah, bir insan böyle bir sebepten kizini evden kovarmi yahu.
Sebep ne olursa olsun.

Arkadasim senin terbiyene hayran kaldim ama.
Allah Babana akil fikir versin.

evt demi ne sebeb olursa olsun önce bu boya gelsin isini gücünü eline alsin sonra defol git..cok yanlis bir davranis...

ne olursa olsun terbiyesizleşmemeyi meslegimde ögrendim...ögretmenim:/
ama başkasi olsaydi patlardi bagrirp cagrirdi eminim...

aynı şeyi ablam yaşadı bir dönem,çok şükür evlendi.şimdi sıra bende sanırım,korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
tabi sinirli bir anına da denk gelmiş olabilir ya da daha önceden bir tartışma yaşadıysanız tetiklemiştir.ama ben de bizzat gördüm böyle şeyleri..
ablan icin cok üzüldüm canim..ama sonunda kurtulmus:( söyle söyleyeyim, tartisma yasamadik...ama bana bazi konulardan dolayi sinir oluyor..para konusu, evde olmam evlenmemem vs.bunlari da dile getrmisti..

üzülmeyin,belliki patlama nöbeti geçirdi,şansta size vurdu..normale dönünce gelip özür dilemesede affetmeniz için yaklaşımları güzel olur..bnimde amirim böyleydi..dolunay olduğu günlerde inanılmaz asabi olur,sinir nöbetleri geçirir,karşısına kim çıkarsa patlar kırıp geçerdi.ağzından çıkanı kulağı duymazdı.dolunay geçmeye başlayınca rahatlardı..dolunay geçince söylerdim bak yine dolunay vardı kurt adam oldunuz derdim :1: ..yada dolunay yaklaşırken yandık yine derdim kendisine :1: ..
:9: kurt adam miş kendisi tam..bu tür insanlar hemen unutur yaptiklarini ve o an söylediklerini...
maalesef benim babam öyle degil durup dururken yapmaz..hemen dolduruşa gelir ve eminim ki bunun nedeni var..bu ara iki kardesimde küs benimle babamla birbirlerini doldururyorlar.

bence babana her ay kazandığın paranın bir miktarını vermiyorsun diye yapmıştır. tabi veriyorsan bilemiyeceğim :26:
hayir cnm vermiyorum..bu benim de tahminim. paraya cok kafayi takan birisi.

Valla ben senin yerinde olsam böyle kovmasına dayanamazdım, gelmişsin 27 yaşına işin gücün var.. Ucuzundan bir ev tutar gider kendi evimde huzurlu huzurlu otururdum.. Bir saatten sonra babadan azar yemek bile insana koyarken evden kovması çok ama çok daha zor..

ben böyle yapmak istiyorum..diyorum ki neden buna tahammül edeyim ki..kendi ayaklarim üzerinde durabiliyorum...ama kovulmak gücüme gidiyor..

Son düzenleme:
kizlar:(

babam beni evden kovdu..."defol burdan. istemiyorum seni bu evde..Ne zaman defolup gideceksin" dedi...

bana göre ortada hicbirsey yok..

eve isten yeni gelmistim. tüm gün calistim sabah 6 da cikip aksam 7 de yeni geldim cantami odama koyup, bilgisayarimi aldim facebooku actim.

annem: "anahtarimi gördünüz mü?buralarda yok" dedi...

babam direk ilk bana sordu bende "hayir görmedim" dedim.

annem babama "kiz nerden bilsin o daha yeni geldi hem onun kendi anahtari var" dedi..

bende belki yeni geldigmi bilmio diye "evt annem dogru yeni geldim ben bisey bilmyiorum" dedim.

birden bana bagirdi: "iyi tamam be.sus. karsimi geliosun banam kendini ne zannediyosun sen be" dedi?! yanlis biseymi söledim aceba diye düsünmeye basladim. "ben ne dedim ki simdi sana" dedim...yine bagirdi. Sustum oturdum en iyisi susayim diye düsündüm...bu sefer mutfaga geldi.

"benimle bir daha konusma tamam mi. sen ne bicim bi insansin..." ve daha neler neler dedi..."benden ne istiosun bi anahtar bende mi diye ögrenmek istedin yok dedim ne oldu ortada bisey yokkk rahat birak beni" dedim ama bagirmadan...sirf o bagriyor...annem geldi onun bagirtisini duyunca ve keske sormasaydim kardesin almis götürmüs benim anahtari dedi...babam da bana "ne zaman defolacaksin bu evden seni istemyiorum, sinir olyuorum sana sendne nefret ediyorum..." gibi seyler dedi

ve annem kepekli gözleme yapmisdi o an oyalamak icin annem ekmek ye dedi babama ama babam "ben onun ekmegini mi yiyorum sanki" dedi :43:

bizim evde o da bende calisiyoruz ve ben kendi masraflarimi karsiliyorum. bu son cümleyle pek anlamadim ne demek istedigini...

ben o an agladim cünki hic bisey anlamyiordum..ne yapdim benim ne sucum var..aceba biseye mi sinir oldu diye düsündüm. sussam üstüme gelyior...cevap versem de...ne yapacagmi sasirdim sineye cektim.

galiba evlenmedigim evde durdugum icin böyle yapyior 27 yasindayim...universte okudum okulum yeni bitti...evlenmedim iste cok yogun calisdim ve okurken evlenirsem olmaz diye düsündüm..heralde basima kaldi bu diye fazlalik görüyor...

ve bu ikinci kovusu...ilk kovdugunda ise bursumu elimden almisdi birikmislerimle beraber...onlari geri almak istedigim icin defol bu evden demisdi...

ona en son söyledigim söz iste...onuncu aya kadar bekle son bi terfi sinavim var ve sonra bidaha karsiniza cikmam" oldu.hic kimse bisey de söylemedi..:53:

okulunu okumuşsun iştee

madem istemıyor, kendı hayatını kur ..illaki hayatını kurmak ıcın evlenmesıne gerek yok insanın..

Okumuşsun,işin de var.
Eve ve babana muhtaç değilsin.
Baban da bunu biliyor.
En ufak bir umursamazlığını gördüğü zaman,"bu kız gemi azıya aldı" diye düşünüyor.

bir baba kızını nasıl evden kovabilir yaşın kaç olursa olsun aranızda ne sorun olursa olsun bunu bir baba yapmamalı:20: amacım seni daha fazla üzmek değil canım ama babana ben çok kızdım.senden özür de dilememiş gönlünü de almamış.umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın:50:

okulunu okumuşsun iştee

madem istemıyor, kendı hayatını kur ..illaki hayatını kurmak ıcın evlenmesıne gerek yok insanın..

evet aslinda yapilmasi gereken bu...kendi ayaklarinin üstünde durmasi lazim insanin ki hele benim durumumda yani isim var..ama benim sinirlendigim sey beni aile ferdi olarak istememesi...yok evden kova felan..cok kötü..aslinda en iyisi alip basini gitmek..kim kendisini ikikez kovdurur ki...

Okumuşsun,işin de var.
Eve ve babana muhtaç değilsin.
Baban da bunu biliyor.
En ufak bir umursamazlığını gördüğü zaman,"bu kız gemi azıya aldı" diye düşünüyor.

ck dogru bit tesbit..kendisi böyle birisi..mesela annemin calismasini istemiyor neden cünki kendisine muhtac olmasini herkezin kendi eline bakmasini istiyor...

ve bu yüzden paralari alip kendi hesabina gecirme gayretinde bulundu zamaninda..
istiyor ki herkez ona muhtac olsun ipler hep onun elinde olsun...

bir baba kızını nasıl evden kovabilir yaşın kaç olursa olsun aranızda ne sorun olursa olsun bunu bir baba yapmamalı:20: amacım seni daha fazla üzmek değil canım ama babana ben çok kızdım.senden özür de dilememiş gönlünü de almamış.umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın:50:

canm evet cok üzücü birsey ama sonucta gercek bu...

kac gün gecti özr dilemedi...suan isten yeni geldi ve karsimda. yokmusum gibi davraniyor..veya bazen benm oldugum odaya hic girmiyor...ve bugün baska seyler daha ögrendim o gün olan...ben yokken annemi bana karsi doldurmaya calismis. annem de onu azarlamis. yaptigin insanliga sigmaz, nereye gitsin kiz demis. erkek kardesim de nasil bir babasin sen kiz cocugunu kovuyorsun sen nasil bir insansin ya cekip giderde kötü yola düserse ne yapacaksin? demis..ve babamin cevabi su olmus "burasi BENIM EVIM ve istedigimi yaparim!" su an annemle erkek kardesim de babama cok sinirli konusmyuorlar onlarda..

bazen süphe ediyorum onun benim gercek babam olduguna dair..

annemle yillardir sorun yasarlar babamin bu huysuzluklari yüzünden...hic bize sahip cikmadi hep disariyi kayirdi. annemle ayri odalari...

bir gün babamla gezdigimde bana ne dedi biliyormusunuz "annen benimle ayri odada kaliyor ve buna cok kiziyorum. ba$kasi olsa onu aldatir. ben ise yapmyiorum. bak benim kiymetimi bilsin"

ben $ok oldum cünki utanmadan böyle bir konuyu bana aciyor.böyle birisi iste...

Son düzenleme:
Anneni kardesleirni al evi terkedin ne demek "burasi bnim evim" demek ne demek ya terkedin onu kalsin tek basina "evinde" ay kufredecem nerdeyse.. Ya da sen terket evi ama dikkat et Kuzum. Bi kardesinle ya da bi kiz arkadasinla filan eve cik bence.. Hem de sessiz sedasiz bi sekilde terket.. İclerine okuzler otursun oyle bi terket ki.

Anneni kardesleirni al evi terkedin ne demek "burasi bnim evim" demek ne demek ya terkedin onu kalsin tek basina "evinde" ay kufredecem nerdeyse.. Ya da sen terket evi ama dikkat et Kuzum. Bi kardesinle ya da bi kiz arkadasinla filan eve cik bence.. Hem de sessiz sedasiz bi sekilde terket.. İclerine okuzler otursun oyle bi terket ki.

artik bu evde hicbiseyi benimsemiyorum ikikez kovulunca "burasida benim evim" diyemiyorum...

kendisine söyledim zaten "az kaldi gidecegim" yani ilan ettim giki cikmadi..

en iyisi hakketen cekip gitmek, ki zaten kovuldum..

kıyamam sana ya okurken çok üzüldüm canım belki kafasına taktığı birşey vardır sinirini senden çıkarmıştır iyikide o ana sessiz kalmışsın sende cevap verseydin olay büyürdü
hatasını anlar baban
ayrıca bak üniversite okumuşsun çok isterlerse ayrı eve geçersin ayakların üzerinde durabildikten sonra gerisi boş zaten

Back
X