Bunun için boşanılır mı?

Aminnn çok teşekkür ederim.

Kendine bakan bir erkek olduğunu söylemiştin, böyle adamlar kadının da her daim kendine dikkat etmesini istiyor. Yani sana zayıfla demek istiyor ama bunu rencide ederek yapıyor :)

Kendine bakan bir erkek olduğunu söylemiştin, böyle adamlar kadının da her daim kendine dikkat etmesini istiyor. Yani sana zayıfla demek istiyor ama bunu rencide ederek yapıyor :)
Zaten aşırı kilom yok boyumda uzun görseniz beni hic anlamazsınız fazlalik oldugunu. Ama isteee ...

Zaten aşırı kilom yok boyumda uzun görseniz beni hic anlamazsınız fazlalik oldugunu. Ama isteee ...
Bir de benden sana tavsiye sürekli evde olmaman, spor kurs gibi yerlere gidip kendini geliştirmen sosyalleştirmen. Yani sürekli evde olmamalısın. Belki yazmışsındır kaçırmış olabilirim. Sürekli evdesysen adamın aklı bile kalmıyordur ki gün içinde ne yaptığını merak etsin.
Çalışmana devlet yeri olmadıkça izin vermiyormuş, ama yarı zamanlı bile bi yere girsen sana ii gelir, paraya ihtiyacın olmadığı için diyorum bunuda. Tabi ikna etmek için epey baskın durman lazım.

ACİL işe girip kendinize olan güveni geri kazanın. Hep bu adamların ' para veriyorum adamım ben' mallıkları getiriyo bu noktaya evlilikleri.
çalış bacım sen de oturma evde. arkadaşların olsun sosyal hayatın olsun. o seni merak etsin , kıskansın....
Hiç aklına geliyor musun napıyo acaba diye ?
Yoooo ! Evdesin çünkü , sana para veriyo ona bağımlısın. böyle bi kafada o adam şimdi. ....

Bi ara hergün yürüyordum o zamanda merak etmiyordu naptin yurudunmu geldinmi vs hic bişekilde merak etmezdi.
Benim işe girmem lazım

Evet ilk evlendigimiz aylarda çok üzülüyordum neden beni merak etmiyorsun arayıp sormuyorsun dediğimde "evdesinya nasılsa "demişti.. evde oldugum icin adam beni aramiyor merak etmiyor

Bi ara hergün yürüyordum o zamanda merak etmiyordu naptin yurudunmu geldinmi vs hic bişekilde merak etmezdi.
Benim işe girmem lazım
Yani bunun pek merak edilecek bir yanı yokki. Herşeyin ona endeksli ve evdesn teksin. Neyi merak etsin. O yüzden dedim aktif olmalısın diye. Ama çalışmak ilaç gibi gelir

eşinizin sizi sevdiğini düşünemedim ben. ve evet boşanmak için çok geçerli bir ton nedeniniz var. adam sizi bi asalak haline getirmeye çalışıyor. harçlık konusu çok rencide edici ve aşağalayıcı. acil iş bulun. sonra zaten özgüveniniz yerine gelir siz istemezsiniz. çocuk yapmamalısınız bence

Evlilik insani ruhen aşağı çeken birşey olmamalı, aksine sevilip,kıymet gördükçe insanı daha manevi olarak daha iyileştirmeli.. Eşiniz sizin özgüveninizi zedelemis resmen, buna daha fazla izin vermeyin, çalışmak, kurslara gitmek gibi onun haricinde bir hayat kurun kendinize..
Bu sebeplerden ayrınılır mı direk birşey diyemem ki sizde bu sebeplerden ayrılmayacaksınız zaten bana öyle geldi, en azından içinde bulunduğunuz durumu iyileştirmeye çalışın..

Kendime güveniyorum cok cesaretliyim.yani ben biseyden tamam bitti dediysem bir dk durmam duramam..sabrimin taşmasını bekliyorum sanırım.. ben bitti dedigimde biter

Kendime güveniyorum cok cesaretliyim.yani ben biseyden tamam bitti dediysem bir dk durmam duramam..sabrimin taşmasını bekliyorum sanırım.. ben bitti dedigimde biter
Eşiniz rahatsızlık duyduğunuz konuları biliyor mu bu konuları bu kadar ciddiye aldığınızı bir şekilde böyle giderse boşanma düşünceniz olduğundan haberdar mı? Çünkü biz kadınlar olayları kafamızda büyütürken erkekler kendi.kendilerine işin ciddiyetine varamıyorlar

Evet biliyor. cunku icinde tutamam direkt konuşurum anlatırım..ama böyle giderse bosancam falan demedim tabi. boşanma kelimesini agzima almak istemiyorum lackalasmamak için

Evet biliyor. cunku icinde tutamam direkt konuşurum anlatırım..ama böyle giderse bosancam falan demedim tabi. boşanma kelimesini agzima almak istemiyorum lackalasmamak için
Elbette boşanmak olarak değilde yani bu şekilde devam edemeyeceğinizi ciddi ciddi bilmesi lazım eşinizin, söyledi geçti şeklinde değil.. Ben 7 yıllık evliyim eşimle yedi yılda ikimizde cok değiştik, esim çok sinirliydi ilk baslarda mesela çok tartıştık ilk yıl birgün eşimle ciddi ciddi konuştum ben mutsuz olmak için evlenmedim zannetmeki seni böyle çekerim diye zamanla olumlu anlamda çok değişti simdi birazcık sesi yükselse hemen düzeltir kendini özür diler, sadece söylenmek değilde ciddi ciddi konuşmak eşini kaybetmek istemeyen bir erkek de işe yarıyor, yani bizde yaramıştı :) hakkınızda hayırlısı olsun..

benim eşimde tartıştığımızda hakkıda haksızca olsam gelip sarilip öper Sacimi okşar..
ama ben bunu istemiyorum tabiki tartışılır ama ne biliyim merak edilmek istiyorum.

bir ömür boyu mutluluklar diliyorum size..

Gitmesem zorla götürüyor .kolundan tutup zorlami götürüyor diye sorabilirsiniz evet gercekten zorla kolumdan tutup götürüyor
Sende cevabini ver adama. Benim ailemde yarim saatten fazla oturmayan adamin ailesinde bende yarim saatten fazla oturmam de. Göturdugundede yarim saat sonra şu işim vardi hastaneye göturucem annemi gibi bahanelerle kalk sende o aksamina kavga ederse sende benim ailemde akşama kadar otur dersin

katılıyorum

Boşanılır tabi
Değer görmediğin yerde kalmıcaksın
Oturup konuşabilirsin bunları
Ama adamı boşanıcam diye tehdit edip boşanmazsan saygısını yitirir sana
O yüzden tehditvari değil ama güzel bir şekilde konuşmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…