Aminnn çok teşekkür ederim.özel sektör de iş bulmak kolay degil ancak imkansız da değil, lisans işletme mezunusunuz inşallah istediğiniz gibi bi iş karşınıza çıkar hiç bir şey olmazsa bölümünüz ile alakali olan muhasebe isi olabilir, muhasebe büroları na başvurun illaki size uygun bir iş vardır parası önemli değil çok kazanmak zorunlulugunuz yok zaten. Emin olun kendinize olan güveninizi tazelersiniz. Allah yardımcınız olsun
Kendine bakan bir erkek olduğunu söylemiştin, böyle adamlar kadının da her daim kendine dikkat etmesini istiyor. Yani sana zayıfla demek istiyor ama bunu rencide ederek yapıyor :)Evet maalesef.evin icinde cok sever sarilir öper guzel sozler söyler..ama bazende ki bir kez bile söylenmeyecek sözleri söyler .mesela az önce kac aylik hamilesin dedi. Göbeğim şişkin duruyo adetten dolayı. Kilo fazlam sadece 4 kilo düşünün
Zaten aşırı kilom yok boyumda uzun görseniz beni hic anlamazsınız fazlalik oldugunu. Ama isteee ...Kendine bakan bir erkek olduğunu söylemiştin, böyle adamlar kadının da her daim kendine dikkat etmesini istiyor. Yani sana zayıfla demek istiyor ama bunu rencide ederek yapıyor :)
Bir de benden sana tavsiye sürekli evde olmaman, spor kurs gibi yerlere gidip kendini geliştirmen sosyalleştirmen. Yani sürekli evde olmamalısın. Belki yazmışsındır kaçırmış olabilirim. Sürekli evdesysen adamın aklı bile kalmıyordur ki gün içinde ne yaptığını merak etsin.Zaten aşırı kilom yok boyumda uzun görseniz beni hic anlamazsınız fazlalik oldugunu. Ama isteee ...
Bi ara hergün yürüyordum o zamanda merak etmiyordu naptin yurudunmu geldinmi vs hic bişekilde merak etmezdi.Bir de benden sana tavsiye sürekli evde olmaman, spor kurs gibi yerlere gidip kendini geliştirmen sosyalleştirmen. Yani sürekli evde olmamalısın. Belki yazmışsındır kaçırmış olabilirim. Sürekli evdesysen adamın aklı bile kalmıyordur ki gün içinde ne yaptığını merak etsin.
Çalışmana devlet yeri olmadıkça izin vermiyormuş, ama yarı zamanlı bile bi yere girsen sana ii gelir, paraya ihtiyacın olmadığı için diyorum bunuda. Tabi ikna etmek için epey baskın durman lazım.
Evet ilk evlendigimiz aylarda çok üzülüyordum neden beni merak etmiyorsun arayıp sormuyorsun dediğimde "evdesinya nasılsa "demişti.. evde oldugum icin adam beni aramiyor merak etmiyorACİL işe girip kendinize olan güveni geri kazanın. Hep bu adamların ' para veriyorum adamım ben' mallıkları getiriyo bu noktaya evlilikleri.
çalış bacım sen de oturma evde. arkadaşların olsun sosyal hayatın olsun. o seni merak etsin , kıskansın....
Hiç aklına geliyor musun napıyo acaba diye ?
Yoooo ! Evdesin çünkü , sana para veriyo ona bağımlısın. böyle bi kafada o adam şimdi. ....
Yani bunun pek merak edilecek bir yanı yokki. Herşeyin ona endeksli ve evdesn teksin. Neyi merak etsin. O yüzden dedim aktif olmalısın diye. Ama çalışmak ilaç gibi gelirBi ara hergün yürüyordum o zamanda merak etmiyordu naptin yurudunmu geldinmi vs hic bişekilde merak etmezdi.
Benim işe girmem lazım
Kendime güveniyorum cok cesaretliyim.yani ben biseyden tamam bitti dediysem bir dk durmam duramam..sabrimin taşmasını bekliyorum sanırım.. ben bitti dedigimde biterEvlilik insani ruhen aşağı çeken birşey olmamalı, aksine sevilip,kıymet gördükçe insanı daha manevi olarak daha iyileştirmeli.. Eşiniz sizin özgüveninizi zedelemis resmen, buna daha fazla izin vermeyin, çalışmak, kurslara gitmek gibi onun haricinde bir hayat kurun kendinize..
Bu sebeplerden ayrınılır mı direk birşey diyemem ki sizde bu sebeplerden ayrılmayacaksınız zaten bana öyle geldi, en azından içinde bulunduğunuz durumu iyileştirmeye çalışın..
Eşiniz rahatsızlık duyduğunuz konuları biliyor mu bu konuları bu kadar ciddiye aldığınızı bir şekilde böyle giderse boşanma düşünceniz olduğundan haberdar mı? Çünkü biz kadınlar olayları kafamızda büyütürken erkekler kendi.kendilerine işin ciddiyetine varamıyorlarKendime güveniyorum cok cesaretliyim.yani ben biseyden tamam bitti dediysem bir dk durmam duramam..sabrimin taşmasını bekliyorum sanırım.. ben bitti dedigimde biter
Evet biliyor. cunku icinde tutamam direkt konuşurum anlatırım..ama böyle giderse bosancam falan demedim tabi. boşanma kelimesini agzima almak istemiyorum lackalasmamak içinEşiniz rahatsızlık duyduğunuz konuları biliyor mu bu konuları bu kadar ciddiye aldığınızı bir şekilde böyle giderse boşanma düşünceniz olduğundan haberdar mı? Çünkü biz kadınlar olayları kafamızda büyütürken erkekler kendi.kendilerine işin ciddiyetine varamıyorlar
Elbette boşanmak olarak değilde yani bu şekilde devam edemeyeceğinizi ciddi ciddi bilmesi lazım eşinizin, söyledi geçti şeklinde değil.. Ben 7 yıllık evliyim eşimle yedi yılda ikimizde cok değiştik, esim çok sinirliydi ilk baslarda mesela çok tartıştık ilk yıl birgün eşimle ciddi ciddi konuştum ben mutsuz olmak için evlenmedim zannetmeki seni böyle çekerim diye zamanla olumlu anlamda çok değişti simdi birazcık sesi yükselse hemen düzeltir kendini özür diler, sadece söylenmek değilde ciddi ciddi konuşmak eşini kaybetmek istemeyen bir erkek de işe yarıyor, yani bizde yaramıştı :) hakkınızda hayırlısı olsun..Evet biliyor. cunku icinde tutamam direkt konuşurum anlatırım..ama böyle giderse bosancam falan demedim tabi. boşanma kelimesini agzima almak istemiyorum lackalasmamak için
Elbette boşanmak olarak değilde yani bu şekilde devam edemeyeceğinizi ciddi ciddi bilmesi lazım eşinizin, söyledi geçti şeklinde değil.. Ben 7 yıllık evliyim eşimle yedi yılda ikimizde cok değiştik, esim çok sinirliydi ilk baslarda mesela çok tartıştık ilk yıl birgün eşimle ciddi ciddi konuştum ben mutsuz olmak için evlenmedim zannetmeki seni böyle çekerim diye zamanla olumlu anlamda çok değişti simdi birazcık sesi yükselse hemen düzeltir kendini özür diler, sadece söylenmek değilde ciddi ciddi konuşmak eşini kaybetmek istemeyen bir erkek de işe yarıyor, yani bizde yaramıştı :) hakkınızda hayırlısı olsun..
benim eşimde tartıştığımızda hakkıda haksızca olsam gelip sarilip öper Sacimi okşar..Elbette boşanmak olarak değilde yani bu şekilde devam edemeyeceğinizi ciddi ciddi bilmesi lazım eşinizin, söyledi geçti şeklinde değil.. Ben 7 yıllık evliyim eşimle yedi yılda ikimizde cok değiştik, esim çok sinirliydi ilk baslarda mesela çok tartıştık ilk yıl birgün eşimle ciddi ciddi konuştum ben mutsuz olmak için evlenmedim zannetmeki seni böyle çekerim diye zamanla olumlu anlamda çok değişti simdi birazcık sesi yükselse hemen düzeltir kendini özür diler, sadece söylenmek değilde ciddi ciddi konuşmak eşini kaybetmek istemeyen bir erkek de işe yarıyor, yani bizde yaramıştı :) hakkınızda hayırlısı olsun..
Sende cevabini ver adama. Benim ailemde yarim saatten fazla oturmayan adamin ailesinde bende yarim saatten fazla oturmam de. Göturdugundede yarim saat sonra şu işim vardi hastaneye göturucem annemi gibi bahanelerle kalk sende o aksamina kavga ederse sende benim ailemde akşama kadar otur dersinGitmesem zorla götürüyor .kolundan tutup zorlami götürüyor diye sorabilirsiniz evet gercekten zorla kolumdan tutup götürüyor
katılıyorumBöyle şeyler yüzünden boşanılmaz evet ama kendi hayatınıza bakabilirsiniz. Iş bulun, çalışmanıza izin vermiyorsa harçlığınızı arttırsın, ailesine gitmeyin giderseniz akşamına tek başına da olsa kalkıp eve dönün. Ne gereği var bu pasifliğin, kendinizi doldurup doldurup boşansam mı acaba demenin anlamı yok. Azıcık kendi hayatınıza söz geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?