Lisans işletme mezunuyum.
Benim aldığım paraya da beni huzursuz etmek için sende yardim et vs der kesinBence araştırmaya devam edin, lisans mezunusunuz eninde sonunda bir is bulursunuz kendinize. Esinizden de harçlık falan almayın, kendi paranızı kazanıp onu yok saydıkça zaten gerçek yüzünü gösterecektir. En azından kenara birikim yaparsınız ilerde bir gün cok bunaldığınızda kapıyı çekip gitme şansınız olur.
baktim eşim kredi kartiyla 50 tl lik bile bisey alsam o ay harcligimdan kesti
Benim aldığım paraya da beni huzursuz etmek için sende yardim et vs der kesin
Hayatta en önem verdiğim şeyler aksi yönde başıma geliyor.bekarken böyle bişey duysam çok kötü olurdum ne demek yani eş hayat arkadaşı hayatinin geri kalanini onunla gecireceksin ama maalesef..Basima geldiHer şeyinize karışan adam büyük ihtimalle dediğiniz gibi maaşınıza da karışır. Çalışmamı istemiyordun zaten şimdi mi kıymetli oldu dersiniz, maaşınızı eksik söyleyin masrafları fazla gösterin. Normalde iki eşin birbirine dürüst olup her şeyini söylemesi lazım ama eşiniz cok bencil biri ve size verdiği harçlığın bile hesabını yapıyor. O yüzden ona biraz dalavere yapıp birikim yapmanız gerekiyor ilerisi için.
Vasifsiz bile olsa calismalisiniz diye dusunuyorum 8 yilda iki cocuk yapmis ve meslege ara vermis biri olarak evin tum gideri geliri ve harcamalarini ben idare etmeme ragmen kendime bisiy alirken imtina ederim.cok zor bu sekilde yasamak.esim bana bu sekilde davransa ciddi anlamda evliligimi sorgularimEvlenince oturacağım yere iş yerim çok uzaktı mecburen ayrıldım
Çok teşekkür ederim çok sağolunBu sorunun cevabını; ne aileniz, ne arkadaslariniz, ne de burda hanımların yaptığı iyi niyetli yorumlardan etkilenerek değil, son tahlilde verdiginiz kararin ardindan; keske bu şekilde davransaydim duzelirmiydi yada olaya bu acidan hic bakmamistim gibi sorularin pismanligini yasamamak adina, evliliginizi arti ve eksilerini analiz edip cevabı net bir şekilde hiç kimsenin değişmeyecegini goz onunde bulundurarak ve degerlendirme sürecinizi çok uzun bir zamana yayarak değil, kısa süre içinde (çocuk olmadan) net bir karar verip uygulamanız öneririm. Birisi için önemsiz olan bir konu bir diğeri için hayati önem taşıyabilir zira. Konunuzda yazdıklarınızı okuduğumda, psikolojik ve ekonomik siddet uygulayan esinizde acik bir kişilik problemi olduğu dusunulebilir (tabi bu bir tahmin). Tespit ve degerlendirmelerinizde size yardimi olabilecegini dusundugum iki blog paylasmak istiyorum. Teshisinizi netlestirmenizde gerçek yaşam deneyimlerini paylaşan iki bayanın yaşadıkları size bir yol haritası belirlerken yardımı dokunur umarım. http://www.narsistleyuzlesme.com http://narsistlemucadele.blogspot.com/?m=1 Sevgiler....
Düşünsenize esiniz size aylik bi miktar para veriyor siz ekstra birşey aldığınızda ilk maaşından kesiyor şunu bunu almıştın kendine diue.güya beni öyle alıştıracakVasifsiz bile olsa calismalisiniz diye dusunuyorum 8 yilda iki cocuk yapmis ve meslege ara vermis biri olarak evin tum gideri geliri ve harcamalarini ben idare etmeme ragmen kendime bisiy alirken imtina ederim.cok zor bu sekilde yasamak.esim bana bu sekilde davransa ciddi anlamda evliligimi sorgularim
Evet maalesef.evin icinde cok sever sarilir öper guzel sozler söyler..ama bazende ki bir kez bile söylenmeyecek sözleri söyler .mesela az önce kac aylik hamilesin dedi. Göbeğim şişkin duruyo adetten dolayı. Kilo fazlam sadece 4 kilo düşününYaşadıkların için çok üzüldüm . Sen resmen dolandırışmışsın, insan bu kadar değişir mi ya çok korkunç bu
Düşünsenize esiniz size aylik bi miktar para veriyor siz ekstra birşey aldığınızda ilk maaşından kesiyor şunu bunu almıştın kendine diue.güya beni öyle alıştıracak
Evet maalesef.evin icinde cok sever sarilir öper guzel sozler söyler..ama bazende ki bir kez bile söylenmeyecek sözleri söyler .mesela az önce kac aylik hamilesin dedi. Göbeğim şişkin duruyo adetten dolayı. Kilo fazlam sadece 4 kilo düşünün
Göz gezdirdim ama yarin detayli okuyacağım..teşekkür ederim. Umarim iyi bi iş bulabilirimRica ederim.. Bu iki blogda deneyimlerini paylaşan hanımlarin yaşadıkları ile sizin yaşadıklarınız arasında benzerlikler olmamasini dilerim. Size uygulanan psikolojik (ara sira gelen sevgi gosterileri nedeniyle size farkettirmeden zamanla dozunu artirabilir ) ve ekonomik şiddetin (calismamanizi istemesi ve sizi kendisine bagimli kilmak istemesi) gibi durumlara karsi gardinizi alın ve esinize harçlık almak gibi bir durumun karakterinize uymadığıni ve tipki evlenmeden once calistiginiz gibi simdide calismak istrdiginizi soyleyin ve en kisa zamanda bir iş bulup calismaya başlayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?