Bunun için boşanılır mı?

Evet kaslı kendine cok bakar hafta da 3 4 gun mutlaka sporunu yapar.
Bende cirkin değilim bakimli uzun boylu güzel çekici biriyim (anlayin diye söylüyorum artik kendimide evde otura otura begenmemeye başladım
keske huyuna da baksa biraz brnce kendinizi çok ezdirmissiniz adam kendini hint kumasi sanmış ve evet bence bunlar icin bosanilir harçlık muhabbetine girmiyorum bile

Bir de su var calismak icin izin almak ne alaka istersen calisirsin istemezzsen otururzun sizde izin vermeyin esinize o da calismasin o zaman siz bir bireysiniz biseylwr icin izin almaniza gerek yok

Bir de su var calismak icin izin almak ne alaka istersen calisirsin istemezzsen otururzun sizde izin vermeyin esinize o da calismasin o zaman siz bir bireysiniz biseylwr icin izin almaniza gerek yok
Zaten izin almıyorum ki ben caliscam is buldum diyorum aslaa diyor.memurluk okursa okur yoksa olmaz diyor her seferinde.
benim ailem bile ben ne dersem nasil mutluysam onu yaptilar hep guvendiler cok şükür guvenlerini kaybedecek birseydr yapmadım.

Bütün yorumları okudum ve eski konularınada baktım. Evlendikten sonra bu kadar değişebilir mi şaşkınlık içerisinde okudum. Sevgiliyken yaşadığınız problemlerde hiç mi hissetmediniz yani hiç mi kendini açık etmedi bu kadarı nasıl olur.

Hic ama hic belli etmedi

Evlenince isten ayrilmak zorunda kalmanizi anlayamadim.sebebi ne.

Çocuğunuz var mı?
Yani biraz çabalayıp kendinize bir iş bulsanız maddi yönden rahatlarsınız.
Ama eşinizin ilgisizliği, kilonuzla fiziksel özelliklerinizle alay etmesi falan pek halledilecek şeyler değil gibi.

Çocuğum yok..iyi bi is nerde bulamıyorum ki bulsamda bi bahane bulup olmaz calisma diyo

Kpss ye neden çalışmıyorsunuz bolumunuz ne dersaneye falan gitseniz ya da evde çalışsanız sinava?

1 yil doldu diye ben cok istiyordum bebek.ama o 39 yaşında ve umrunda değil olmamasi.bende akışına bıraktım zaten.Allah biliyorya bunda da bi hayir varmis demekki dedim
akışına bıraktınız yani korunmuyorsunuz
iyi misiniz?
çocuk gibi harçlık verip patron gibi maaşdan kesen adam çocuğun her ihtiyacını severek mi karşılar sizce
karar sizin

yerinizde olsam çalışırdım.. ailesine de canım istediğinde giderdim
heee bunun için şiddet mi gösterdi ekmeğime yağ sürerdi
darp raorumu alır aileme gider onu da şutlardım

Bence tam da böyle şeyler için boşanılır.

Ne demek harçlık vermek, ekstra birşey alınca harçlıktan kesmek ?

Evlilik böyle birşey değil. Evlilik ortak bir hayat paylaşmak.

Eşime harcadığım paranın hesabını bile vermem, aldığım şeyleri yaptığım ödemeleri paylaşırım şunu aldım bunu aldım diye ama hesap vermek için değil, hayatımız ortak olduğu için. Bilir ki gereksiz birşey almam zaten.

Size tavsiyem bir işe girin kendi paranızı kazanın, bulaşıkçılık bile yaparım öyle bir adamdan harçlık alacağıma. Ve ne kadar atabiliyorsanız kenara para atın eşinizin haberi olmasın biriktirin.

Çünkü bu şekilde hayat geçmez. Yarın öbür gün bu hayata katlanamamaya başladığınızda elinizde bir miktar para olsun. Kendinize güvenmenizi sağlar yeni bir hayata başlamak için.

Bazen diyorum ki bu ilk eşler boşuyorsa boşa boşamıyor... tabi istisnaları ayrı tutuyorum.

pembe dizileri az izleyin...

Burdaki yorumlari görünce bi silkelenip kendime geldim çok teşekkür ederim.

Çocuğum yok..iyi bi is nerde bulamıyorum ki bulsamda bi bahane bulup olmaz calisma diyo

Eşiniz sizi ezmek icin maddi olarak da ona bağlı olun diye çalışmanızı istemiyor olabilir. Siz araştırmaya devam edin, eğitim durumunuzu falan bilmiyorum ama çağrı merkezleri, marketler gibi başvuru yaptığınızda kısa sürede cevap alabileceğiniz yerler de var.

Lisans işletme mezunuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…