E şiddet bu?
Ayrıl tabi kölesi misin sen onun
Böyle hayat mı olur
Enerjim bitik hasta değilim şükürEşinizin laflarının sizi gaza getirmesi gerekiyor eğer bahsettiğiniz yorgunluk sağlık açısından değilse. Çok zor değil sabah erkenden kalkıp sabah yürüyüşüne çıkmak. Tek ihtiyacınız enerji ve müzik
Tabii ki siz de haklısınız. Nasıl araştırdım şöyle, ailesine varana kadar kendi yaşıtım olmayan ve eşimle o zamanlar birlikte olduğumu bilmeyen ve benim tanıdığım olup eski eşini de bir şekilde tanıyan insanlara sordum. Ben isim verdiğim de nasıl biri diye daha sormadan direk anlattılar zaten . Bir kişiden duyarak değil bir çok kişiden öğrenerek araştırdım. Babasına annesine aile yapısına kadar anlattılar zaten. Evet, o zaman, sevgilimin eski eşiymiş nasıl biri diyip aldığım cevapları duysaydım belki taraf tutarak kadını kötülüyorlar derdim ama bilmiyorlardıGizliosa kendını nasıl arastırcaksınki ?Kimse ıyıye kotu demez.Bu hep boyle olmustur 2 arkadas bıle kacga etse hep karsıdakı kotudur.Ben hıc gormedım ıyı denıldıgını.Nasıl arastırdınız????
Bılmıorum sinir oldum ben sen onun aılesıne gıtmek zorunda degılsın.Hemde kolundan tutunarak.Sen çalışmadın halde 800 lıra alıomusun benım eskı kocam maas kartımı alıp bana 300 lıra verıodu.Arkadaşlar bende kendımı savunabılem bır ınsandım ama el diyimce yel gelio yapamayacagın seyler oluo.Öyle ınsanlar gelıokı karsına bazen sem bıle ne yasadıgına ınanamıosun.O yuzden kımse yasamadıgı seyı bılemıo.Hatta olayları yasarken hıssetmıosun.Dısardakı ınsanlar daha ıyı gorebılıolar.Allah yardım etsın herkese.Devlette yönetici
İstemeyebılır dıye bişey yok.
Seninkide baya vicdansizmis..amin Allah herkese yardim etsinBılmıorum sinir oldum ben sen onun aılesıne gıtmek zorunda degılsın.Hemde kolundan tutunarak.Sen çalışmadın halde 800 lıra alıomusun benım eskı kocam maas kartımı alıp bana 300 lıra verıodu.Arkadaşlar bende kendımı savunabılem bır ınsandım ama el diyimce yel gelio yapamayacagın seyler oluo.Öyle ınsanlar gelıokı karsına bazen sem bıle ne yasadıgına ınanamıosun.O yuzden kımse yasamadıgı seyı bılemıo.Hatta olayları yasarken hıssetmıosun.Dısardakı ınsanlar daha ıyı gorebılıolar.Allah yardım etsın herkese.
Çok şanslıymışşsınız.Umarım her sey yolundadır.Tabii ki siz de haklısınız. Nasıl araştırdım şöyle, ailesine varana kadar kendi yaşıtım olmayan ve eşimle o zamanlar birlikte olduğumu bilmeyen ve benim tanıdığım olup eski eşini de bir şekilde tanıyan insanlara sordum. Ben isim verdiğim de nasıl biri diye daha sormadan direk anlattılar zaten . Bir kişiden duyarak değil bir çok kişiden öğrenerek araştırdım. Babasına annesine aile yapısına kadar anlattılar zaten. Evet o zaman sevgilimin eski eşiymiş nasıl biri diyip aldığım cevapları duysaydım belki taraf tutarak kadını kötülüyorlar derdim ama bilmiyorlardı
Daha hemen belli olmaz yaşınız genç.31 ne ki burada 30larinda doğuran çok kişi tanıdım.Kızımız olsun sana benzesin derdi bi ara..hep boş muş
Artık benımkı degıl.Beddua etmek ıstıorum ama gunahları azalır dıye etmıorum.Seninkide baya vicdansizmis..amin Allah herkese yardim etsin
Evet banada baya iyi gelmişti ama sürekli kiyafet ayakkabi makyaj.malzemesi alıyorum yetmiyor. Çünkü güzel giyinmemi istiyor bakimli olmami vsBoyle bir adamla omur gecmez sakin cocuk yapmayin yanliz kafama birsey takildi 800 tl harclik hicte az degil bana baya iyi geldi su devirde
Evet çok şükür burada o kadar çok konu ve olay okuyoruz ki çok şükür diyorum gerçekten. İyi ki evlenmişim eşimle teşekkür ederimÇok şanslıymışşsınız.Umarım her sey yolundadır.
Affedersiniz bitti demiştiniz değil miArtık benımkı degıl.Beddua etmek ıstıorum ama gunahları azalır dıye etmıorum.
Maası ne kadar.Bırıkım yapıomusunuz.Evet banada baya iyi gelmişti ama sürekli kiyafet ayakkabi makyaj.malzemesi alıyorum yetmiyor. Çünkü güzel giyinmemi istiyor bakimli olmami vs
Bir ömür bu cümleyi kurun inşallah "iyiki evlenmişim "Evet çok şükür burada o kadar çok konu ve olay okuyoruz ki çok şükür diyorum gerçekten. İyi ki evlenmişim eşimle teşekkür ederim
Maasi 9 bin 5 bin kredi borclarina gidiyor.kalani elektrik su mutfak bana ve kizina harçlık anca yetiyorMaası ne kadar.Bırıkım yapıomusunuz.
Çook teşekkür ederim umarım sizin de hayatınızda herşey yoluna girsinBir ömür bu cümleyi kurun inşallah "iyiki evlenmişim "
Hep mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?