Bunun için boşanılır mı?

Enerjim bitik hasta değilim şükür

Tabii ki siz de haklısınız. Nasıl araştırdım şöyle, ailesine varana kadar kendi yaşıtım olmayan ve eşimle o zamanlar birlikte olduğumu bilmeyen ve benim tanıdığım olup eski eşini de bir şekilde tanıyan insanlara sordum. Ben isim verdiğim de nasıl biri diye daha sormadan direk anlattılar zaten . Bir kişiden duyarak değil bir çok kişiden öğrenerek araştırdım. Babasına annesine aile yapısına kadar anlattılar zaten. Evet, o zaman, sevgilimin eski eşiymiş nasıl biri diyip aldığım cevapları duysaydım belki taraf tutarak kadını kötülüyorlar derdim ama bilmiyorlardı

Devlette yönetici
Bılmıorum sinir oldum ben sen onun aılesıne gıtmek zorunda degılsın.Hemde kolundan tutunarak.Sen çalışmadın halde 800 lıra alıomusun benım eskı kocam maas kartımı alıp bana 300 lıra verıodu.Arkadaşlar bende kendımı savunabılem bır ınsandım ama el diyimce yel gelio yapamayacagın seyler oluo.Öyle ınsanlar gelıokı karsına bazen sem bıle ne yasadıgına ınanamıosun.O yuzden kımse yasamadıgı seyı bılemıo.Hatta olayları yasarken hıssetmıosun.Dısardakı ınsanlar daha ıyı gorebılıolar.Allah yardım etsın herkese.

Seninkide baya vicdansizmis..amin Allah herkese yardim etsin

Çok şanslıymışşsınız.Umarım her sey yolundadır.

Kızımız olsun sana benzesin derdi bi ara..hep boş muş
Daha hemen belli olmaz yaşınız genç.31 ne ki burada 30larinda doğuran çok kişi tanıdım.
Ama esas sorun memnun olmadığınız bir evlilikte çocuk yapılmalı mi?
Bence çalışmaya başlayın.2 bin olsun ama sizin paranız olsun.

Ayrılmanın tek gerekli sebebi senin mutsuz olman şu olursa biter bu olursa bitmez diye bisey yokki önemli olan üç günlük dünyada mutlu olmak olamiyorsaniz zorlamayin

Boyle bir adamla omur gecmez sakin cocuk yapmayin yanliz kafama birsey takildi 800 tl harclik hicte az degil bana baya iyi geldi su devirde
Evet banada baya iyi gelmişti ama sürekli kiyafet ayakkabi makyaj.malzemesi alıyorum yetmiyor. Çünkü güzel giyinmemi istiyor bakimli olmami vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…