Bunun icin bosanmaya deger mi?

safa yatıp takip edeceksin...pc den iyi anlıyorsa casus programlar riskli olabilir..haklıyken haksız olursun..aynı evde illa teli unutacak pc de birşeyler unutacak bu konuda kadınlar kadar uzman değiller bariz seni dellerndiren birşey olmadıkça takipte kal bir süre..

valla ben olsam o bilgisayarı alır bilgisayardan çok iyi anlayan birine götürür geçmişine bakardım

onu kontrol ettigini anlamış
elini biraz çek
elinde pc yada telefon varken yanına gitme
ona geçmişe bakmayacagın hissini verki
o zaten silmez
ama biraz sabretmen lazım

internetten eşinizin arama kaydı dökümüne bakın msjlaştığı konustuğu numaralar saniyesine kadar çıkıyor ne zaman aradığından ne kadar konuştuğuna kadar öğrenebilirsiniz.

Bilgisayardaki her hareketi takip eden klavyede yazılan herşeyi kayıt altına alıp belirttiğin bir mail adresine gönderen programlar var internette incelersen bulabilirsin. Bilgisayarda kurulduğu (şayet eşin profesyonel bir IT'ci değilse) mümkün değil farkedilmiyor. Birtane onlardan kurabilir bu şüphelerden kurtulabilirsin. Elinde de kanıt olur aynı zamanda.

Benim daha önce yaşadığım bir deneyimden yola çıkarak, riskli ama işe yarayan bir yöntemden bahsedeceğim. Eşinize seninle konuşmam gereken çok önemli bir konu var, akşam eve erken gel filan diyerek bütün gün acaba ne konuşacak diye kıvranmasını sağlayın, bu bir.
İkincisi akşam onu karşınıza alıp, üstü kapalı bir şekilde, ben senin ne yaptığını biliyorum. Aslında başka bir kadın olsa bu durumda senin suratına tükürürdü ama ben olgunum ve seni bu seferlik affediyorum, bu tarz şeyler benim gibi güçlü bir kadını yıkamaz filan de. Ne öğrendin diye ısrarla sorsa da, konuyu açıkça konuşarak iyice birbirimizden tiksinmeyelim, sen zaten biliyorsun ne yaptığını de, ölsen de ayrıntı verme.
Üçüncüsü, öyle bir konuş ki, konuşma nereye çekerse oraya gitsin, seni aldatıyorsa da, sadece +18 sitelere takılıyorsa da, konuşman açık vermesin.
Ve son olarak, erkeksin, böyle hataların olacak. Ama herhalde artık gözümün içine baka baka, bildiğimi bilerek aynı hataya devam etmezsin. Senin bu kadar alçalmayacağından eminim. Herşeyi arkamızda bırakmaya hazırım vs. diyin ve kapanışı yapın. Eğer zaten suçluysa suçunu itiraf edecektir, sözleriyle olmasa da gözleriyle. Ve bu durumda sizden özür dileyip konuyu kapatmaya çalışacağını umuyorum.

ne zor isler ya. casus programi iyi fikir tabi esin anlamicaksa.

Tabii ki bi isler karistiriyor, yoksa neden paniklesin yani.. Hatta telefon da isin icinde. Net bi aldatma bu. Cok korkaksin. Bakmaktan bile korkuyosun. Niye?

Zor bir durum ama sen çok açık vermişsin şüphelendiğine dair. Biraz sabırlı olman gerekiyor. Bence eşinden özür dile ve konuyu kapatmış gibi davran bir süre. ( Mış gibi yapman gerekiyor olan biteni anlayana kadar ) Eşin senin ondan şüphelenmediğine emin olduktan sonra mutlaka açık bırakmaya başlayacaktır. Sonra gizlice iz sürmeye başlarsın yine.

Biseyler saklamasaydi anlattigin seylerden rahatsizlik duymazdi,kontrol ediyorsun diye sana kizmazdi.dedikleri gibi biseyler izliyor veya baskalariyla konusuyor olma ihtimali yuksek.misal oyleyse ne yapacaksin

Yazamadim bugun kusura bakmayin. Is yerindeydim anca geldim. Ben isi didiklememeye karar verdim benim icin gecmisini silmesi, hislerim, bazi dosyalari gizlemis olmasi bile yeterli. Kendisine söyledim daha fazla dayanamdim iki aydir icime at at uyku uyuyamaz oldum, sıkıntıdan saçlarım dökülmeye başladı. Beklediğim tepkiyi verdi nasıl arkamdan iş cevirirsin özelim bakarsın dedı güvenmiyorsan bu ortamda evlilik yürümez dalan filan. Üste çıkma çabaları. Eve geldiğimden beri konşmadık en son ailesinin yanına gideceğini söylenişti. Bütün gün ağladım, ama durumu değiştiremem. O benden birşeyler gizlerken hiçbirşey olmamış gibi devam edemem. Ben ayrılmak istediğimi söyledim oda gitme demez zaten birazcık tanıdıysam...

Ne desem bilemedim. Sakin Özür dileyip de bir yerlerini kaldirmayin. Ozeliymis. Kari koca arasinda böyle saklarcasina ne özel olabilir ki? Anlam veremiyorum.
Eger bosanmayacaksaniz desmeyin. Yok eger bosanacaksaniz delil bulmaya bakin.
Benim eşim de bi yere gidince pcyi goturme der. Ama gecmis mecmis hicbir sey silmez. SiLseydi ben de suphelenebilirdim.
cocugunuz var mi?
Sanirim birinden hoslaniyor olabilir.

Gecen pcde ugrasirken benim mutfaga girdigimi görmemis, 1 saniye yüzünde bi gülümseme gördüm, o gülümseme bana bakarken asIk oldugum gülümsemesiydi simdi kime gülüyor? Onu kim güldürüyor...
Şunu gördükten sonra açıkçası eşinizin internette biriyle chatleştiğini düşündüm, artık siz bunu aldatmadan sayar mısınız yoksa ne olarak görürsünüz bilemiyorum ama Allah yardımcınız olsun, zor bir durum böyle şüpheyle yaşamak.

ben şöyle yapıyordum size de tavsiye ederim ..Şimdilik gönlünü alın,hatta canım sen beni yanlış anladın ben hiç sana güvenmemezlik yapar mıyım diyin ..Yemekler hazırlayın,onunla bir ay kadar iyi ,hatta mükemmel geçinin ki rahatlasın ..Erkekler kıvrak zekalı değildir,çözemez bunu ..Rehavet gelir ,bir gün hiç ummadığı bir anda kontrol edin hatta uyurken ve o zaman varsa çıkar bir şeyler ortaya ...Kolay gelsin..

Bilgisayara keylogger kur casus yaziilim bu ne yaptiysa saniye saniye gosterir sana ama sonuclarina katlanabilecek misin onu dusun once

Şu an için şüpheden öteye geçen açık bir delil yok. Mutlu ve huzurlu bir evliliğiniz de varmış cinsel hayatınız da normal uzaklaşma yok. Dışarıda bir arayışa girmesi için de neden var gibi görünmüyor. Şüpheleneceğiz bir şeyler var anlaşılan ama emin de değilsiniz. Kuruntu da olabilir. Sabırlı olun üstüne gitmeyin akışına bırakın uzaktan takip edin ortaya çıkacaktır.

Son düzenleme:
O kayitlari silmesi bile ihanet benim icin. Gizlim saklim yok, pcm ortada sifre bile koymadim birseyler gizlesem ortada birakmam, sen gireme diye sifre koyarim diyor. Ben her zaman siliyorum kayitlarimi, aliskanlik pc kasmasin diye yapiyorum diyor. O dosyalari ben gizlemedim, nasil gizlenir onu bile bilmiyormus. Hic inandirici degil, oda inandirmak icin caba göstermiyor ve göstermeyecekte. Kac gündür yanimda uyumayan adam bugün yanima geldi uyumak icin ben kalktim gittim tabi, gitmis en sevdigim köfte ekmekten almis, kac gündür nasil oldugumu umursamazken bügün gözyaslarima üzülür gibi yapiyor. Bilgisayarini nasil biraktiysam öyle duruyor, elini sürmemis. Hep sucluluk psikolojisi....
Ben onun gözünün kenarindaki kirisikliktan anlarim yorgun oldugunu, dudagini saga büküsünden anlarim üzüldügünü.Icime islemis her zerresi, anlamam mi birseyler gizledigini.

Deli gibi agliyorum, gözlerim yaniyor aglamaktan. Ne hasretler, ne zorluklar sonucunda kurulan bi yuva bu kadar kolay yikilabiliyor iste. Neyin ugruna, kimin ugruna? Bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. O bizi riske atti ve orda bitti benim icin. Hamile kalmaya calisiyordum 1 senedir, ALLAHIN bi bildigi varmis demek kide olmamis

arkadasim benim derdim senden buyuk ama karsidan konusmak daha kolay diye soyluyorum? bisiyler ogrenmek istiyosan once bu kuskulu davranislarini bi kenara birakicaksin. hatta bi masa hazirla esine bi baris yemegi yap. hersey eskisi gibi olcak de vs vs. tabiki su uyur kadin uyumaaz. face sifresini biliyorsan kimleri arattigina bakmayi soyleyebilirim. geri kalan zamandada o banyodayken kurcala telini yada bi arkadasinla anlas mail atsin sana sende pc esindeyken ani bi hareketle pc yi iste mail bekliyorum gibisinden. ama o mailde hazir olsun tepende dikilirse gosterirsin. sen napiyosun gibisinden asiri hareketleri sen yap bu sefer. yadaaaaaa sende ona telefonunu gosterme sende kuskulu hareketler yap seni kiskanmaktan baska islere firsat bulamasin. bosan demicem cunku bosanmaya karar vermek bile cok zor bi surec

Yemin ediyorum içim acıdı okuyunca.Ben de bu tarz şeyler yaşadım .sanki kendimi gördüm ama eşim karışma vs demedi.haklısın şüphelenmekte ama boş kuruntular dedi.Ama şüphe zehirden beter o yavaşça öldürüyor.Bitmesini istemediğin aşikar.Ama çok dik durmak zorundasın.Yapmıyorsa ve seni seviyorsa çabalar.Ama sevmiyorsa hiçbir şekilde (yapmıyorsa bile) beraber olmaya değmez.Allahım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…