- Konu Sahibi Haziran000
-
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum ki bu sitede kullandigim bi üyeligim var. Ailem ve Arkadaslariminda tanidigi bi üyelik oldugu icin desifre olmamak adina yeni bi hesap actim.Yöneticilerimizin bunu anlayisla karsilamasini umuyorum.
Konu basligindanda anlasilacagi üzere sorun Esim.Biz 5 senelik evliyiz.Gayet büyük bi askl,anlasarak ve sorunsuz bi sekilde evlendik.Su son 2 aya kadarda evliligimizde cok masum bi kac tartisma disinda büyük bi olay yasanmadi.
Ama sacmalik diyin ne derseniz diyin 2 ay önce benim icime adeta bi öküz oturdu. Esimin cok minik degisikliklerinden huy kapmaya basladim. O güne kadar aklimdan ucundan bile gecmezken, bu adam acaba beni aldatiyor mu diye düsünmeye basladim. Elle tutulur hicbirsey yok ama His iste
Beni disarida biriyle aldattigini düsünmüyorum, ama bilgisayarinda ve telefonunda gördügümde beni üzecek seyler olduguna inaniyorum.
Bilgisayara eskisinden cok takilmaya basladi, pcyi kullandigindan benden uzaklasmaya basladi. Ben salondaysam ben yatmaya gidiyorum der pcyi alir mesela gider odaya.
ben oldugu odaya girdigimde mouse deli gibi tik tik tik birseyler kapatilmaya baslanir. Ben ne yapiyorsun dedigimde hircinlasir, kontrol mu ediyorsun beniye baglar.
ben onu asla kontrol etmedim, bu zaman icinde ne telefonuna ne pcsine elimi sürmedim. Belkide ögreneceklerimden korktum, kendimi hazir hissetmedim
1 hafta önce yine pc yüzünden büyük bi tartisma yasadik ve su an ayri yatiyoruz, o yine pcyle salondayken ben gece uyanip yanina uzandim diye sen beni kontrol etmek istiyorsun, sen bana malinmis gibi davraniyorsun diye sacma sapan abartili tepkiler verdi ve beni iyice huylandirdi.
Dün telefonunla bi babami arayayim dedim, benim sarjim bitti baktim tik tik yine birseyler kapatmaya basladi, panikledi.
Iyice huylaniyorum arkadaslar, icim icimi yiyorDayanamadim bu sabah pcsini actim sadece gecmisi silmis mi diye bakmaya (ILk defa) ve silmis gercekten. Bilgisayarda gecmise dair tek bi bilgi yok hepsini yok etmis.
Ben ne yapmaliyim simdi?
Küsüz zaten cat pat konusuyoruz su an, ve ondan süphelendigimi hissediyor izlerini yok ediyor.
Nasil davranmaliyim esime? Bagirim mi cagirim mi? Inkar edicek nasilsa, elimde tek bi kanit bile yok.
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum ki bu sitede kullandigim bi üyeligim var. Ailem ve Arkadaslariminda tanidigi bi üyelik oldugu icin desifre olmamak adina yeni bi hesap actim.Yöneticilerimizin bunu anlayisla karsilamasini umuyorum.
Konu basligindanda anlasilacagi üzere sorun Esim.Biz 5 senelik evliyiz.Gayet büyük bi askl,anlasarak ve sorunsuz bi sekilde evlendik.Su son 2 aya kadarda evliligimizde cok masum bi kac tartisma disinda büyük bi olay yasanmadi.
Ama sacmalik diyin ne derseniz diyin 2 ay önce benim icime adeta bi öküz oturdu. Esimin cok minik degisikliklerinden huy kapmaya basladim. O güne kadar aklimdan ucundan bile gecmezken, bu adam acaba beni aldatiyor mu diye düsünmeye basladim. Elle tutulur hicbirsey yok ama His iste
Beni disarida biriyle aldattigini düsünmüyorum, ama bilgisayarinda ve telefonunda gördügümde beni üzecek seyler olduguna inaniyorum.
Bilgisayara eskisinden cok takilmaya basladi, pcyi kullandigindan benden uzaklasmaya basladi. Ben salondaysam ben yatmaya gidiyorum der pcyi alir mesela gider odaya.
ben oldugu odaya girdigimde mouse deli gibi tik tik tik birseyler kapatilmaya baslanir. Ben ne yapiyorsun dedigimde hircinlasir, kontrol mu ediyorsun beniye baglar.
ben onu asla kontrol etmedim, bu zaman icinde ne telefonuna ne pcsine elimi sürmedim. Belkide ögreneceklerimden korktum, kendimi hazir hissetmedim
1 hafta önce yine pc yüzünden büyük bi tartisma yasadik ve su an ayri yatiyoruz, o yine pcyle salondayken ben gece uyanip yanina uzandim diye sen beni kontrol etmek istiyorsun, sen bana malinmis gibi davraniyorsun diye sacma sapan abartili tepkiler verdi ve beni iyice huylandirdi.
Dün telefonunla bi babami arayayim dedim, benim sarjim bitti baktim tik tik yine birseyler kapatmaya basladi, panikledi.
Iyice huylaniyorum arkadaslar, icim icimi yiyorDayanamadim bu sabah pcsini actim sadece gecmisi silmis mi diye bakmaya (ILk defa) ve silmis gercekten. Bilgisayarda gecmise dair tek bi bilgi yok hepsini yok etmis.
Ben ne yapmaliyim simdi?
Küsüz zaten cat pat konusuyoruz su an, ve ondan süphelendigimi hissediyor izlerini yok ediyor.
Nasil davranmaliyim esime? Bagirim mi cagirim mi? Inkar edicek nasilsa, elimde tek bi kanit bile yok.
Yazamadim bugun kusura bakmayin. Is yerindeydim anca geldim. Ben isi didiklememeye karar verdim benim icin gecmisini silmesi, hislerim, bazi dosyalari gizlemis olmasi bile yeterli. Kendisine söyledim daha fazla dayanamdim iki aydir icime at at uyku uyuyamaz oldum, sıkıntıdan saçlarım dökülmeye başladı. Beklediğim tepkiyi verdi nasıl arkamdan iş cevirirsin özelim bakarsın dedı güvenmiyorsan bu ortamda evlilik yürümez dalan filan. Üste çıkma çabaları. Eve geldiğimden beri konşmadık en son ailesinin yanına gideceğini söylenişti. Bütün gün ağladım, ama durumu değiştiremem. O benden birşeyler gizlerken hiçbirşey olmamış gibi devam edemem. Ben ayrılmak istediğimi söyledim oda gitme demez zaten birazcık tanıdıysam...
Şunu gördükten sonra açıkçası eşinizin internette biriyle chatleştiğini düşündüm, artık siz bunu aldatmadan sayar mısınız yoksa ne olarak görürsünüz bilemiyorum ama Allah yardımcınız olsun, zor bir durum böyle şüpheyle yaşamak.Gecen pcde ugrasirken benim mutfaga girdigimi görmemis, 1 saniye yüzünde bi gülümseme gördüm, o gülümseme bana bakarken asIk oldugum gülümsemesiydisimdi kime gülüyor? Onu kim güldürüyor...
arkadasim benim derdim senden buyuk ama karsidan konusmak daha kolay diye soyluyorum? bisiyler ogrenmek istiyosan once bu kuskulu davranislarini bi kenara birakicaksin. hatta bi masa hazirla esine bi baris yemegi yap. hersey eskisi gibi olcak de vs vs. tabiki su uyur kadin uyumaaz. face sifresini biliyorsan kimleri arattigina bakmayi soyleyebilirim. geri kalan zamandada o banyodayken kurcala telini yada bi arkadasinla anlas mail atsin sana sende pc esindeyken ani bi hareketle pc yi iste mail bekliyorum gibisinden. ama o mailde hazir olsun tepende dikilirse gosterirsin. sen napiyosun gibisinden asiri hareketleri sen yap bu sefer. yadaaaaaa sende ona telefonunu gosterme sende kuskulu hareketler yap seni kiskanmaktan baska islere firsat bulamasin. bosan demicem cunku bosanmaya karar vermek bile cok zor bi surecÖncelikle sunu belirtmek istiyorum ki bu sitede kullandigim bi üyeligim var. Ailem ve Arkadaslariminda tanidigi bi üyelik oldugu icin desifre olmamak adina yeni bi hesap actim.Yöneticilerimizin bunu anlayisla karsilamasini umuyorum.
Ben ne yapmaliyim simdi?
Yemin ediyorum içim acıdı okuyunca.Ben de bu tarz şeyler yaşadım .sanki kendimi gördüm ama eşim karışma vs demedi.haklısın şüphelenmekte ama boş kuruntular dedi.Ama şüphe zehirden beter o yavaşça öldürüyor.Bitmesini istemediğin aşikar.Ama çok dik durmak zorundasın.Yapmıyorsa ve seni seviyorsa çabalar.Ama sevmiyorsa hiçbir şekilde (yapmıyorsa bile) beraber olmaya değmez.Allahım yardımcın olsun.O kayitlari silmesi bile ihanet benim icin. Gizlim saklim yok, pcm ortada sifre bile koymadim birseyler gizlesem ortada birakmam, sen gireme diye sifre koyarim diyor. Ben her zaman siliyorum kayitlarimi, aliskanlik pc kasmasin diye yapiyorum diyor. O dosyalari ben gizlemedim, nasil gizlenir onu bile bilmiyormus. Hic inandirici degil, oda inandirmak icin caba göstermiyor ve göstermeyecekte. Kac gündür yanimda uyumayan adam bugün yanima geldi uyumak icin ben kalktim gittim tabi, gitmis en sevdigim köfte ekmekten almis, kac gündür nasil oldugumu umursamazken bügün gözyaslarima üzülür gibi yapiyor. Bilgisayarini nasil biraktiysam öyle duruyor, elini sürmemis. Hep sucluluk psikolojisi....
Ben onun gözünün kenarindaki kirisikliktan anlarim yorgun oldugunu, dudagini saga büküsünden anlarim üzüldügünü.Icime islemis her zerresi, anlamam mi birseyler gizledigini.
Deli gibi agliyorum, gözlerim yaniyor aglamaktan. Ne hasretler, ne zorluklar sonucunda kurulan bi yuva bu kadar kolay yikilabiliyor iste. Neyin ugruna, kimin ugruna? Bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. O bizi riske atti ve orda bitti benim icin. Hamile kalmaya calisiyordum 1 senedir, ALLAHIN bi bildigi varmis demek kide olmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?