Bunun icin bosanmaya deger mi?

Herkese yorumlari icin tek tek tesekkür ederim. Bi gelisme olursa bildiririm.Iyi ki varsiniz, düsüncelerimi toplayip bi yol cizmem adina yardimci oldunuz. ALLAH hepinizden razi olsun.
Konuyu actigimda kendimi süpheci, paranoyak bi insan gibi hissediyordum. Ama düsüncelerim yanlis degilmis,kim olsa süphelenirmis. O konuda kafam rahatlayinca bi takim kararlar almak dahada kolay oldu.
Saolun.

benimle zorun ne anlamadım benimle bir sıkıntın varsa seviyeli bir şekilde konuşarak çözebiliriz

Seninle bir zorum yok güzel kardesim... Konuna yorum atmistim, bu konuda da sana, böyle bir yorumla rastlayinca, seni oldukça antipatik buldum...
Ayrica bu nasil bir paranoya'dir ki, seninle bir sıkıntım oldugunu düsünüyorsun... ? Üstelik varmis gibi birde seviyeli bir sekilde konusabiliriz diyorsun!!!,
benim sana tavsiyem, sadece biraz empati kur mesela insanlarla... Bastan savma yorumlar yaparak sorunlarina çözüm arayan insanlarin canini sıkma derim..

Ağzına sağlık ya! Öf şişti içim bu insanlardan

bence sende benim canımı sıkma ayrıca yorumalara bu şekilde yorum yapmak yasak diye biliyorum değilmi Mune

kötü birşey yapmıyorsa bakmanda hiçbir sıkıntı olmamalı..sen bir şekilde telefonuna bak..umarım eşin haklıdır..

konu hakkında yorum yapmıcam o geçmişi silsede en baştan silinmişte olsa herşeyi görebilirsin çok basit hem telden de nete girdiyse hepsini görebilirsin istersen özelden yazarım

Bir insan yatmaya giderken pc siyle niye gider?
ve siz gittiğinizde hala niye uyanık pc başındadır?

bence çok şüpheli davranışlara girmiş eşiniz. ben olsam takip ederdim.

Bir insan yatmaya giderken pc siyle niye gider?
ve siz gittiğinizde hala niye uyanık pc başındadır?

bence çok şüpheli davranışlara girmiş eşiniz. ben olsam takip ederdim.

Bencede, daha önceleri hic böyle birsey yapmazken simdi böyle birsey yapmasi süphelendirdi en basta zaten.
Bu aksamda hicbirsey yokmus gibi konusuyor, sanki dün ayrilalim diyen biz degiliz.
Anlamiyorum bu adami gercekten.
Böyle önemli bi mevzuyu konusmayarak üzerini kapaticam zannediyor.

Bol bol Askim Kapismakin söylesilerini izliyorum, adam aldatan erkek nasil davranir diye anlatiyor ayni beni esim.

hiç ağlama, yap bavulunu ver eline. çocuk da yokmuş 1 ay kadar saçının telini dahi gösterme. bunu yapmazsan daha çok ağlayacaksın. hiç ağlayıp nasıl yaptın nasıl ettin deme, soğukkanlılıkla hadi hadi git şimdi de yolla. duygularına yenik düşme, 1 ay sonra haline tavrına bak.

Merhaba yorumları okumadım ama bu konuda deneyım edındım aynı seylerı gecen yıl yasadım ve pc ye casus program yukledim tamindır sıteaınden orda nası kurulacağı anlatılıyor cok basıt bırde sıfre oluşturuyon fakat masaystune kaysedılen dosyalar oluyo onları silecen ruhu bıle duymaz a dan. Z ye herseyıı ogrenırsın

Bence salak ayagina yat. Ben olsam salak asigi oynardim. Bu surecte alttan alttan gozlemlemeye devam et. Insallah senin icin hayirlisi neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…