- 26 Ocak 2015
- 12
- 1
- 3
- 38
- Konu Sahibi Haziran000
-
benimle zorun ne anlamadımbenimle bir sıkıntın varsa seviyeli bir şekilde konuşarak çözebiliriz
Ağzına sağlık ya! Öf şişti içim bu insanlardanSeninle bir zorum yok güzel kardesim... Konuna yorum atmistim, bu konuda da sana, böyle bir yorumla rastlayinca, seni oldukça antipatik buldum...
Ayrica bu nasil bir paranoya'dir ki, seninle bir sıkıntım oldugunu düsünüyorsun... ? Üstelik varmis gibi birde seviyeli bir sekilde konusabiliriz diyorsun!!!,
benim sana tavsiyem, sadece biraz empati kur mesela insanlarla... Bastan savma yorumlar yaparak sorunlarina çözüm arayan insanlarin canini sıkma derim..
bence sende benim canımı sıkma ayrıca yorumalara bu şekilde yorum yapmak yasak diye biliyorum değilmiSeninle bir zorum yok güzel kardesim... Konuna yorum atmistim, bu konuda da sana, böyle bir yorumla rastlayinca, seni oldukça antipatik buldum...
Ayrica bu nasil bir paranoya'dir ki, seninle bir sıkıntım oldugunu düsünüyorsun... ? Üstelik varmis gibi birde seviyeli bir sekilde konusabiliriz diyorsun!!!,
benim sana tavsiyem, sadece biraz empati kur mesela insanlarla... Bastan savma yorumlar yaparak sorunlarina çözüm arayan insanlarin canini sıkma derim..
görmemezlikten gel ozaman şekerimAğzına sağlık ya! Öf şişti içim bu insanlardan
konu hakkında yorum yapmıcam o geçmişi silsede en baştan silinmişte olsa herşeyi görebilirsin çok basit hem telden de nete girdiyse hepsini görebilirsin istersen özelden yazarımBen su an icimden geldigi gibi davraniyorum, oda soguk acikcasi.
Yaninda yatmami istedi büyük ihtimal ama ben kalktim geldim kaneye. daha öglen ayrilik konusurken, bana dogru düzgün bi aciklama yapmamisken, hic konusmamisken nasil yatayim yaninda?
Bazen icim bi tuhaf oluyor, unut herseyi git saril, o iste seni tüm sakarliklarinla seven, o iste seni karnini agritasiya kadar güldüren. O iste sana bi kere suraya gideyim dedigine hayir demeyen, hic yalniz birakmayan, ailesine karsi bile deli gibi savunan... ama geciyor 2 saniye sonra baya gaddarlasmisim galiba
Bir insan yatmaya giderken pc siyle niye gider?
ve siz gittiğinizde hala niye uyanık pc başındadır?
bence çok şüpheli davranışlara girmiş eşiniz. ben olsam takip ederdim.
konu hakkında yorum yapmıcam o geçmişi silsede en baştan silinmişte olsa herşeyi görebilirsin çok basit hem telden de nete girdiyse hepsini görebilirsin istersen özelden yazarım
hiç ağlama, yap bavulunu ver eline. çocuk da yokmuş 1 ay kadar saçının telini dahi gösterme. bunu yapmazsan daha çok ağlayacaksın. hiç ağlayıp nasıl yaptın nasıl ettin deme, soğukkanlılıkla hadi hadi git şimdi de yolla. duygularına yenik düşme, 1 ay sonra haline tavrına bak.O kayitlari silmesi bile ihanet benim icin. Gizlim saklim yok, pcm ortada sifre bile koymadim birseyler gizlesem ortada birakmam, sen gireme diye sifre koyarim diyor. Ben her zaman siliyorum kayitlarimi, aliskanlik pc kasmasin diye yapiyorum diyor. O dosyalari ben gizlemedim, nasil gizlenir onu bile bilmiyormus. Hic inandirici degil, oda inandirmak icin caba göstermiyor ve göstermeyecekte. Kac gündür yanimda uyumayan adam bugün yanima geldi uyumak icin ben kalktim gittim tabi, gitmis en sevdigim köfte ekmekten almis, kac gündür nasil oldugumu umursamazken bügün gözyaslarima üzülür gibi yapiyor. Bilgisayarini nasil biraktiysam öyle duruyor, elini sürmemis. Hep sucluluk psikolojisi....
Ben onun gözünün kenarindaki kirisikliktan anlarim yorgun oldugunu, dudagini saga büküsünden anlarim üzüldügünü.Icime islemis her zerresi, anlamam mi birseyler gizledigini.
Deli gibi agliyorum, gözlerim yaniyor aglamaktan. Ne hasretler, ne zorluklar sonucunda kurulan bi yuva bu kadar kolay yikilabiliyor iste. Neyin ugruna, kimin ugruna? Bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum. O bizi riske atti ve orda bitti benim icin. Hamile kalmaya calisiyordum 1 senedir, ALLAHIN bi bildigi varmis demek kide olmamis
bana da yazsana:)konu hakkında yorum yapmıcam o geçmişi silsede en baştan silinmişte olsa herşeyi görebilirsin çok basit hem telden de nete girdiyse hepsini görebilirsin istersen özelden yazarım
bana da yazmadıYazmadi
belki de:)Sallamis ozman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?