- 26 Ocak 2015
- 12
- 1
- 3
- 38
- Konu Sahibi Haziran000
-
Yemin ediyorum içim acıdı okuyunca.Ben de bu tarz şeyler yaşadım .sanki kendimi gördüm ama eşim karışma vs demedi.haklısın şüphelenmekte ama boş kuruntular dedi.Ama şüphe zehirden beter o yavaşça öldürüyor.Bitmesini istemediğin aşikar.Ama çok dik durmak zorundasın.Yapmıyorsa ve seni seviyorsa çabalar.Ama sevmiyorsa hiçbir şekilde (yapmıyorsa bile) beraber olmaya değmez.Allahım yardımcın olsun.
Ben anladım ki ne yaparsam yapayım akacak kan damarda durmuyor ve olan oluyor ve eşimin yaptığı bişey de yok ( kanıtlanmış bişey yok) akışına bıraktım.Ama gerekli uyarıları yaptım.Biraz sert oldu.Üzülüp ezilmekten kendime acımaktan vazgeçtim.Arada bir de tatlı yolla laf çarptırdım.Çok da takmadığımı göstermek için.Güzelim akıllıyım becerikliyim ve ona aşığım.Kıymetimi bilenlerle; yani evet her durumda yanında olabileceklerle ailem dostlarımla zaman geçirdim.Ve eşime de bunu çaktırmadan söyledim.Kıymet bilenin olduğunu ve yanımda olduklarını.O düşünsün.İyi ki varlar.Şunu da unutma sen her canım yandı dediğinde hemen ayrıl diyen değil,senin de kusurunu sana söyleyen asıl dosttur unutma.Ailen ya da gerçek dostların iyi gelecek.Hayat senin ve gereksiz biri için boşa harcamaya değmez ve gereksiz bir flört için de bitirmeye.Her şeyde olduğu gibi burda da en iyi ilaç zaman.Süphe zehirden beter o yavasca öldürüyor... Ne kadar dogru, öldürdü gercekten. Sen nasil toparladin peki kendini ? Var mi bunun bi formülü? Ben Haftasonu annemle kafa dagitmalik kisa bi tatil yapmayi düsünüyorum. Azicik uzaklasayim, söyle bi kendime geleyim.
BOŞA GİTSİNNNN merkür geri gidiyormuş zati herkesin ilişkisinde bi terslik
He bu arada facede hareket dokumu bilmeyenler var.. hatta bikere mali musavir vardi arkadasin patronu kocasinin facesine girdi ordan gosterdim bi bakti adam arama moturundan neler yazmis duddaginiz ucuklarkadin guldu ama bozuldu..
Hareket dokumu tikliyinca yukarda filtreleme diyo sadece ben kismindan sonra aramaya tiklayinca yanda gosteriyo herseyi goruyosun zaten..
benimle zorun ne anlamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-yardim.790540/
akil isteyen biri olarak ne güzel akil veriyorsun sen???
bence birazini kendine saklamalisin!!
bu nasil yaklasimdir kardesim... siz mutsuzsunuz diye herkes bosanmali o zaman ?!?!?!?!?
son yaptigin yorumlarada söyle bir göz attim da sen gerçekten çok negatif düsünen bir insansin!!! yazik sana!
düsünüyorumda bazi insanlara gerçektende konusma hakki ya da klavye verilmemeli... saglikli düsünemedikleri gibi saglikli da konusamiyorlar!!!
konu sahibi için söyleceklerim en basinda yoklugunuzla terbiye edin demek olacakti...
takiiistorm_angell kardesimin yorumunu görene kadar...
vazgeçtim.... her ne kadar kadinin hissettigi, erkek emin oldugundan daha dogrudur fikrini savunsamda.!
elinizde kesin deliller olmadan bir adim atmayin! esinize yaklasmayin! ona sizde soguk davranin...
erkekler kadinlar kadar akilli varliklar degillerdir, mutlaka bir yerde size o istediginiz açigi verecektir!!!
Öncelikle sunu belirtmek istiyorum ki bu sitede kullandigim bi üyeligim var. Ailem ve Arkadaslariminda tanidigi bi üyelik oldugu icin desifre olmamak adina yeni bi hesap actim.Yöneticilerimizin bunu anlayisla karsilamasini umuyorum.
Konu basligindanda anlasilacagi üzere sorun Esim.Biz 5 senelik evliyiz.Gayet büyük bi askl,anlasarak ve sorunsuz bi sekilde evlendik.Su son 2 aya kadarda evliligimizde cok masum bi kac tartisma disinda büyük bi olay yasanmadi.
Ama sacmalik diyin ne derseniz diyin 2 ay önce benim icime adeta bi öküz oturdu. Esimin cok minik degisikliklerinden huy kapmaya basladim. O güne kadar aklimdan ucundan bile gecmezken, bu adam acaba beni aldatiyor mu diye düsünmeye basladim. Elle tutulur hicbirsey yok ama His iste
Beni disarida biriyle aldattigini düsünmüyorum, ama bilgisayarinda ve telefonunda gördügümde beni üzecek seyler olduguna inaniyorum.
Bilgisayara eskisinden cok takilmaya basladi, pcyi kullandigindan benden uzaklasmaya basladi. Ben salondaysam ben yatmaya gidiyorum der pcyi alir mesela gider odaya.
ben oldugu odaya girdigimde mouse deli gibi tik tik tik birseyler kapatilmaya baslanir. Ben ne yapiyorsun dedigimde hircinlasir, kontrol mu ediyorsun beniye baglar.
ben onu asla kontrol etmedim, bu zaman icinde ne telefonuna ne pcsine elimi sürmedim. Belkide ögreneceklerimden korktum, kendimi hazir hissetmedim
1 hafta önce yine pc yüzünden büyük bi tartisma yasadik ve su an ayri yatiyoruz, o yine pcyle salondayken ben gece uyanip yanina uzandim diye sen beni kontrol etmek istiyorsun, sen bana malinmis gibi davraniyorsun diye sacma sapan abartili tepkiler verdi ve beni iyice huylandirdi.
Dün telefonunla bi babami arayayim dedim, benim sarjim bitti baktim tik tik yine birseyler kapatmaya basladi, panikledi.
Iyice huylaniyorum arkadaslar, icim icimi yiyorDayanamadim bu sabah pcsini actim sadece gecmisi silmis mi diye bakmaya (ILk defa) ve silmis gercekten. Bilgisayarda gecmise dair tek bi bilgi yok hepsini yok etmis.
Ben ne yapmaliyim simdi?
Küsüz zaten cat pat konusuyoruz su an, ve ondan süphelendigimi hissediyor izlerini yok ediyor.
Nasil davranmaliyim esime? Bagirim mi cagirim mi? Inkar edicek nasilsa, elimde tek bi kanit bile yok.
Aynısını bende yaşadım, beni sıkıyorsun, takip ediyorsun bilmem ne naralarini duydum. Hatta o elinden dusurmedigi teli almak istediğimde teli kırdı. Ayrı yattı ve sonra yakalandı.Takipte kal bana masum gelmedi eşinin davranışları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?