• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun Ne Anlama Geldiğini Açıklayın Bana??

Bence sen onun senin için yazdığını anladın ama kendini tatmin etmek için seni düşünüyo seni unutmamış dememizi vs istiyosun açık bariz belli ne olduğu çünkü canım
Ben böyle basit şeylerden tatmin olmam kişi kendi gibi bilir herkesi .. Sen böyle yapıyor olabilirsin ben gerçekten anlamadım ne olduğunu ben tatmin olacak bir insan değilim ben güçlü bir kadınım hiç bir erkeğe boyun eğmem sapasağlam gururlu dururum sadece anlam veremedim bu kadar net !

Ban yememek için saygı ç
Ben böyle basit şeylerden tatmin olmam kişi kendi gibi bilir herkesi .. Sen böyle yapıyor olabilirsin ben gerçekten anlamadım ne olduğunu ben tatmin olacak bir insan değilim ben güçlü bir kadınım hiç bir erkeğe boyun eğmem sapasağlam gururlu dururum sadece anlam veremedim bu kadar net !
Ban yememek için saygı çerçevesinde yazıcam bu bir kişi herkesi kendi gibi bilirmiş bem ucuz şeylerden tatmin olmam sen oluyosun ne demek ben zaten evliyim eşimin yaptığı herşey hosuma gider zaten benim demek istediğm acık belli etmiş eski sevgilin bunu sormana anlamamana şaşırdım canım anladın

:KK200: Senin için en hayırlı olan adımı atmanı sağlasın hayat, mutlu olmanı dilerim :KK50:
Çok güzel niyetiniz var umarım öyle olur. Sağlam bir hayat kurmak istiyorum. Şu kısacık bir yaşam vaat edilmiş bize mutsuz olarak geçmemeli kendimize değer vermeliyiz biz kadın olarak gururlu olmalıyız her zaman ❤️ teşekkür ediyorum size

Back
X