- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi Cilli_begonya
Yeğenlerimize kardeşlerimize anne babamıza evlendikten sonra da hediye alabilmeliyiz çünkü hala onlar yeğenimiz kardeşimiz anne babamız. Ancak şöyle bir durum var evlendikten sonra sorumlu olduğumuz bir eşimiz olduğundan(karşılıklı olarak) birbirimize danışarak yapmalıyız bu işi. Ben yeğenime şunu almak istiyorum ne dersin vs. Şeklinde. Uygun bulunursa birlikte gidip alınır maddi boyutu gelir miktarına bağlıdır kimisi için iphone almak bi kıyafet almak gibi kolay kimileri için bütçesini zora sokacak şekildedir çünkü. Siz eve geliyorsunuz haberiniz yok eşiniz yeğenine telefon almaya gitmiş bu çok çirkin işte. Sorun bu yani.
Öte yandan benim çocuğumun ihtiyaçlarını devamlı olarak kardeşim karşılaşın istemezdim abartmamak gerek bir şeyleri . Bir art niyet görüyorsanız eşinizle konuşun ya da empati yapabilmesi için benzer şeyler yaşatın kendinizi izah ediş şekliniz sinirli olduğundan belki paragöz olmakla suçluyor eşiniz daha ılımlı ifade etmeye çalışın kendinizi.
Öte yandan benim çocuğumun ihtiyaçlarını devamlı olarak kardeşim karşılaşın istemezdim abartmamak gerek bir şeyleri . Bir art niyet görüyorsanız eşinizle konuşun ya da empati yapabilmesi için benzer şeyler yaşatın kendinizi izah ediş şekliniz sinirli olduğundan belki paragöz olmakla suçluyor eşiniz daha ılımlı ifade etmeye çalışın kendinizi.