maşallah eviniz çok güzelmiş özellikle salonunuz çok zevkli döşenmiş Koltuk-halı-perde uyumu süper olmuş
Eviniz çok şık ve modern dekore edilmiş, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah :)
diğer evinizin resimlerinide beğenmiştim ama eşyalar aynı olmasına rağmen yeni eviniz dahada güzel Allah huzurla oturmanız dileğiyle
Çok güzel görünüyor, gerçi çok dikkatli bakamadım çünkü ilk fotoğraftaki yavrunun güzelliği gözlerimi kamaştırdı. Nasıl bir muhteşemliktir o öyle ay ne diyeceğimi bilemedim.
İyi günlerinizde mutlulukla oturmanızı dilerim.Ağzınızın tadi hiç bozulmasın inşlh.
eviniz eşyalarınız çok güzel güle güle oturun o nasıl büyük bir balkon öyle nerede oturuyorsunuz beylükdüzü tarafımı merak ettim:)
:)) adana da oturuyorumm:)) burda genelde balkonlar buyuk oluyor:)
Bupsi de, eviniz de çok şirin.
Güle güle oturun. ^^
ilk etapta raja'ya bayıldım zaten.devamı da geldi onun yüzü suyu hürmetine
ama gözümü tırmalayan mutfak ve banyo dolaplarında kullanılan renk ve parlaklık gözü bayağı yoruyo.
başka renk olsaymış daha iyi olurdu gibime geliyo
diğer nokta da salondaki masa üstü avize çok şıkır şıkır geldi ya daha sade bir model yada biraz daha kısa olabilirdi
gözü çok yoruyo.kapı girişin de de küçük detaylar katabilirsin. boydan bir çiçek yada renkli bir tablo daha hareket katacaktır
güle güle oturun.allah huzuru mutluluğu eksik etmesin
kk da gördüğüm en güzel ev.kendi salonumda başkasını beğenmezdim.ama seninki daha güzel ya tühh :))herşey harika.çim balkon da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?