Bupsi'nin YENİ Evİ:))

eski evini çok iyi hatırlıyorum ozaman da eşyalarını çok beğenmiştim. yeni evinde de muhteşem olmuş. güzel günlerde oturun inşallahh:)

eviniz büyük ve ferah cok begendim. Güle gùle oturun

Eviniz cok gzel olmus. Buyuk de galiba bayagi. Cok fazla esya ile doldurp ferahligini bozmamissiniz.
Allah bir omur boyu saglikla huzurla agiz tadiyla oturmayi nasip etsin ins.

çok çok zevkli ve uyumlu döşenmiş ağız tadınız bozulmadan huzurla oturun inşAllah

ayy evine bayıldım çok modern çok şık olmuşşş özellikle salon yatak odası ve banyo harika olmuş yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur inşallah canm

salonunaaa bayıldımmmmyatak odanda hoş fakat salonunda kullandığın zevk yatak odasına yansımamaış gibi sanırım salonunu sen yatak odasını eşin seçtiGüle güle oturun darısı başıma yaa salona bittim

Hyr eşim seçmedi:)) o da benim zevkim. Karanlıkta uyudugum için daha koyu renkler ve biraz daha ışıltı istedim:))

Ew ew değil saray mübarekk :) kaça mal oldu ayıp olmaYACAKsa?

çok güzel bir ev. mobilyalar güzel. mutfak-oturma odası özellikle çok keyifli gözüküyo. güle güle mutlulukla oturun inş.

balkonunuza hayran kaldım çok güzel hele o yapay çime bayıldım resmen çok güzel gösteriyor güle güle oturun inş

Çok şık döşemiş beğendim gerçekten.Güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…