Bupsi'nin YENİ Evİ:))

Çooook teşekkürlerr:)) kk da evinin resmini koyduysan bende gormek isterim evini. eminim harikadır:)

yok canım deşifre olmak istemiyorum ne olur ne olmaz özel şeylerimi de paylaşıyorum çünkü.yemek odasını almadan önce mağazadan yüklemiştim sadece beyaz benimki de beğinilmişti.ama baya bir zaman oluyor.güle güle oturun.

ben ilk evinide çok beğenmiştimbana hep şey gelmiştir yatak odası yemek odası bide koltuklar takım olcak ama seninki diil bu ön yargım senin evinde yıkıldı:) bide temizlik yapmak istedikçe üç dört eve bakıorum formda biride senin evin:) içimi açıyo çok ferah
bu evin eşyalar aynı olmasına karşı bana daha eğlenceli geldi bunu daha çok sevdim ama diorumki salondaki kapiçino duvar rengin çok hoş üstüne yeşil tonlarında üç parça tablo güzel durmazmıydı sanki öle daha bi başka hava gelirdi:) sadece öneri salondaki masanının üstündeki avizenede bayıldım:)
yatak odanda iki cam varmış çok ferah durmuş:)

şimdi tekrar baktımda duvarda zaten stiker varmış bana nedense ilk bakmamda boş gibi gelmişti çok hoş çok beğendim:)

Ah jnmm bulamadım ole bi tablo deli gibi arıyorum( koltuklar çiçekli oldugu için gusel bişi daha bulamadım. olesine de bişi almak istemiyorum şöle içime sinsin istiyorum:))

Eski evini görmedim ama bu evine bayıldım.. Ne kadar büyük ve ferah balkonunda öyle insanın bu evden dışarı çıkmaz istemez insan güle güle oturun..

güle güle aşkla mutlulukla otur canım evinde çok ferah salonun oturma odan sanırım tam bir yeşilcisinyalnız salondaki masanın üzerindeki lamban çok fazla şıkır şıkır geldi gözüme onun yerine daha sade aydınlatma alman odanın güzelliğini tam anlamıyla oturtacaktır eminim yinede çok güzel canım

Cok begendim huzurla yasayin yuvanizda insaAllah..

eviniz çok güzell güle güle oturun.. .. daha inşaatken bakmıştık bizde bu eve.. geniş kullanışlı bir ev.. tek abartı salon avizesi olmuş galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…