Çooook teşekkürlerr:)) kk da evinin resmini koyduysan bende gormek isterim evini. eminim harikadır:)
ben ilk evinide çok beğenmiştimbana hep şey gelmiştir yatak odası yemek odası bide koltuklar takım olcak ama seninki diil bu ön yargım senin evinde yıkıldı:) bide temizlik yapmak istedikçe üç dört eve bakıorum formda biride senin evin:) içimi açıyo çok ferah
bu evin eşyalar aynı olmasına karşı bana daha eğlenceli geldi bunu daha çok sevdim ama diorumki salondaki kapiçino duvar rengin çok hoş üstüne yeşil tonlarında üç parça tablo güzel durmazmıydı sanki öle daha bi başka hava gelirdi:) sadece öneri salondaki masanının üstündeki avizenede bayıldım:)
yatak odanda iki cam varmış çok ferah durmuş:)
ben ilk evinide çok beğenmiştimbana hep şey gelmiştir yatak odası yemek odası bide koltuklar takım olcak ama seninki diil bu ön yargım senin evinde yıkıldı:) bide temizlik yapmak istedikçe üç dört eve bakıorum formda biride senin evin:) içimi açıyo çok ferah
bu evin eşyalar aynı olmasına karşı bana daha eğlenceli geldi bunu daha çok sevdim ama diorumki salondaki kapiçino duvar rengin çok hoş üstüne yeşil tonlarında üç parça tablo güzel durmazmıydı sanki öle daha bi başka hava gelirdi:) sadece öneri salondaki masanının üstündeki avizenede bayıldım:)
yatak odanda iki cam varmış çok ferah durmuş:)
Huzurla oturun canımm
Eski evini görmedim ama bu evine bayıldım..Ne kadar büyük ve ferah balkonunda öyle insanın bu evden dışarı çıkmaz istemez insan güle güle oturun..
Cok begendim huzurla yasayin yuvanizda insaAllah..
tek kelime MUHTEŞEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?