Burada benim hiç arkadaşım yok

benimde en büyük korkum sonradan pişman olmak.

zaten düğünüme davet etmezsem daha zor farklı sehire yerleşeceğimden iyice koparız bu belkide son şansımm

temmuzda evleniyorum ve başka bir sehre yerleşeceğim yanii iki ayım var yeniden barışabilmek adına..hem mesaj cekip hede düğünüme davet etmek istiyorum..kaybedecek bir sey yok aslında ama cesaret edemiyorum sanki

ona en çok ihtiyacın olacağını mutlaka anlayacaktır..evlenirken onu aramaz yada davet etmezsen işte o ozaman onu orada görmek istemediğini anlar ve zaten aranız limoniymiş en mutlu gününü onunla paylaşmadığında bunu çok içerleyebilir..eski günlerin hatrına bence bir adım at..ister konuşsun ister mesafa koysun ama sen yinede yap..kendin demiştin çünkü o herşeyine koşturmuş hiç alınmamış sıra birazda sana gelmiş yani..davet etmek yerine tek hem düğüne bu daveti yapında hemde bir yerde buluşup neden bu duruma olduğunuz hakkında konuşun bence ekisi gibi olmaz ama konuştukçada daha kötü olmaz..yani farzedinki o evleniyor ama davet yok içerlemezmisiniz???yani cesaretede gerek yok aslında arkadaşlığınız çok güzelmiş çünkü..kırgındır,soğumuştur bazı şeylerden ama sizi görmek istemicek kadar değildir..arayın,konuşun..

evet o evleniyor olsa ben şu durumda bile davet etmesini beklerdim...bu yüzden onu dvate edip bir adım atmam gerek..şimdi daha kararlıyım. tavsiyelerniz için teşekkür ederim.

dostluklar kolay kurulmuyor dost kolay bulunmuyor bu yüzden etrafımızda bize gercekten dostca gülen insanları kırmayalım üzmeyelim diyorum

benimde en büyük korkum sonradan pişman olmak.

zaten düğünüme davet etmezsem daha zor farklı sehire yerleşeceğimden iyice koparız bu belkide son şansımm

Evet aynen öyle,belki cok ama cok pisman olacaksin ve bilmiyorum nasil bir insansin ama belkide Vicdan azabi bile duyabilirsin sonra cok kötü sekilde.
dedigim gibi kaybedecek neyin var?
Gurur mu yapiyorsun?bence gurur bazi konularda bir kenara birakmak cok büyüklüktür ve sana kazanc saglar sadece.
Allah seni mutlu etsin ömür boyu.
ama bak benim örnegime.
yani ilahi benim kindeki gibi degil ama düsün yarin mesela atiyorum esinle degilde Insallah baska bir sorunun olsa bile bu insan yaninda olmaz mi yine?
GERCEKlerini bulmak cok zor bu hayatta sen bulmusken saril ona dört elle.

evet o evleniyor olsa ben şu durumda bile davet etmesini beklerdim...bu yüzden onu dvate edip bir adım atmam gerek..şimdi daha kararlıyım. tavsiyelerniz için teşekkür ederim.

dostluklar kolay kurulmuyor dost kolay bulunmuyor bu yüzden etrafımızda bize gercekten dostca gülen insanları kırmayalım üzmeyelim diyorum

rica ederim..yani bu durumda etmelisin sende..valla keşke herkes böyle düşünse..ilk cesaret toplama ihtiyacı duydun fakat arkadaşlığa çok önem verdiğin burdayken bile inanılmaz huzur verdi bana bile..ben mutlu olduysam bu kadar güzel düşüncene arkadaşın hayda hayda barışır zaten..ilk yorumda dedim ya bende dost istiyorum anlattığım gibi ya:((

FUNDAAAA sana deyomm uyannnnnnnn.neden ben araadan aramıyon bu aralar????.itirafımıda sıkışırayım:1:

siz eşinizdenmi ayrıldınız yani onlarla konuşmak istemiştinizde..yani evli değilim fakat çevremde sorun yaşayan çiftler olduğundan herşeyden ders alıyorumda oyüzden konuşmak istemiş fikrimi paylaşmıştım..

evet ben ayrildim.
cok yalnizim diye bir konuda actim buraya.

evet ben ayrildim.
cok yalnizim diye bir konuda actim buraya.

zor ne diyim..insan sevgilisinden ayrıldığında kötü olurken odahada koyar..sabır diliyorum size ozaman..:nazar: ama yalnız değilsiniz aslında..öyle hissetmemeye çalışın.tabi elinizde dğil ama mutlu olmak için mecburuz hepimiz..

Son düzenleme:
zor ne diyim..insan sevgilisinden ayrıldığında kötü olurken odahada koyar..sabır diliyorum size ozaman..:nazar: ama yalnız değilsiniz aslında..öyle hissetmemeye çalışın.tabi elinizde dğil ama mutlu olmak için mecburuz hepimiz..

Saatin göstergesi durmuyor hic dönüyor ve zaman geciyor,yani hayat isesemde istemesemde devam ediyor.:58:

Saatin göstergesi durmuyor hic dönüyor ve zaman geciyor,yani hayat isesemde istemesemde devam ediyor.:58:

kendini toparlamak insanın birazda kendi elinde..en çok yardımı kendine sen yapıcaksın..kendini düşün..kapanma sakın sende içine..zaman geçiyor dediğin gibi en önemliside ömür gidiyor ondan kendine bakman şart..üzme kendini..

kendini toparlamak insanın birazda kendi elinde..en çok yardımı kendine sen yapıcaksın..kendini düşün..kapanma sakın sende içine..zaman geçiyor dediğin gibi en önemliside ömür gidiyor ondan kendine bakman şart..üzme kendini..

Tabi insan önce kendi kendini dostu olmali,ama zor anlarda bu hicte kolay degil

Tabi insan önce kendi kendini dostu olmali,ama zor anlarda bu hicte kolay degil

haklısın..insan üzülüyor,kendini yıpratıyor ama içine kapanmak yarar diye düşünülürken daha kötü oluyor..zaten normal günlerde herkes kendini çok kolay toplama yolu bulur ama ne zaman başına birşey gelse beklemediği anda başa sarar içine kapanır..zoru başar sen..konudaki gibi arkadaş çevreni eksiltme özellikle yalnızlık kötü..

haklısın..insan üzülüyor,kendini yıpratıyor ama içine kapanmak yarar diye düşünülürken daha kötü oluyor..zaten normal günlerde herkes kendini çok kolay toplama yolu bulur ama ne zaman başına birşey gelse beklemediği anda başa sarar içine kapanır..zoru başar sen..konudaki gibi arkadaş çevreni eksiltme özellikle yalnızlık kötü..

Evet yalnizlik cok kötü.hele birde kendini kendi icinde yalniz hisediyorsan.

rica ederim..yani bu durumda etmelisin sende..valla keşke herkes böyle düşünse..ilk cesaret toplama ihtiyacı duydun fakat arkadaşlığa çok önem verdiğin burdayken bile inanılmaz huzur verdi bana bile..ben mutlu olduysam bu kadar güzel düşüncene arkadaşın hayda hayda barışır zaten..ilk yorumda dedim ya bende dost istiyorum anlattığım gibi ya:((

FUNDAAAA sana deyomm uyannnnnnnn.neden ben araadan aramıyon bu aralar????.itirafımıda sıkışırayım:1:

özel mesaj yazdım cnm

kendi kendinin dostu ol... ben bunu üç yıldrı yapıyorum..üç yıldır adam gibi görüştüğüm tüm derdimi anlattığım yada benim sevincimi üzgüntümü deli gibi içinde hisseden dostum yok...üzüldüm kendim üzüldüm ağladım tek başıma ağladım..her seyi içime attımm..ve zamanla psikolojim bozuldu..nişanlıma sardım oda bi yere kadar canım cicim dedi bi yerden sonra yeter ama topla kendini dedi isyan etti..ve ben o gercek dostun yokluğunu çok hissettim..insanın eşi dostudur ama bazen yetemediği durumlarda hem cinsinden bir dosta ihtiyacı oluyor insnaın.

yaniii diyeceğim o ki insanın gercek hayatta dosta daha cok ihtiyacı var..üzüldüğğümde yada sevindiğimde hiç tereddütsüz teli elime alıp aramalıyım:((

özel mesaj yazdım cnm

anlamış değilim bu kuralı ama malesef 10 dakikada bir özel mesaj yazılıyor..yani geç cevap vercem o yüzden malesef:((

bu arada yalnızlıktan çok bahsedildi ya aklımada geldi insan çok bahsedincede birşeyden alnız hissediyor bir an kendini yavv:)
başlığı açan arkadaşım nerdesin?sen nasılsın bu arada??hadi gel konuna...

kendi kendinin dostu ol... ben bunu üç yıldrı yapıyorum..üç yıldır adam gibi görüştüğüm tüm derdimi anlattığım yada benim sevincimi üzgüntümü deli gibi içinde hisseden dostum yok...üzüldüm kendim üzüldüm ağladım tek başıma ağladım..her seyi içime attımm..ve zamanla psikolojim bozuldu..nişanlıma sardım oda bi yere kadar canım cicim dedi bi yerden sonra yeter ama topla kendini dedi isyan etti..ve ben o gercek dostun yokluğunu çok hissettim..insanın eşi dostudur ama bazen yetemediği durumlarda hem cinsinden bir dosta ihtiyacı oluyor insnaın.

yaniii diyeceğim o ki insanın gercek hayatta dosta daha cok ihtiyacı var..üzüldüğğümde yada sevindiğimde hiç tereddütsüz teli elime alıp aramalıyım:((

çok haklısın eşle paylaşım bir yere kadardır..yani herkesin yeri farklı ya..hele erkek arkadaş dinler sona kadar ama ne demek istediğini anlayamıyabiliyor bazen yada basit bulabliyor bunamı üzüldün der gibi..ondan arkadaşa ihtiaç duyulabiliyor..
yalnız birçok kez çevremdede tanık oldum arkadaşa hiç önem veren yok..yani ben arkadaş isterken onlar olduğu için bunalımda resmen..sevgili buldularmı en yakın arkadaşını unutuyorlar ya kötü..bir arkadaşım vardı ben ağzımı açmadan arkadaşlığa ne kadar önem verdiğini falan ballandırarak anlatırdı tam güvendim ama başka kız arkadaşımızda olunca ben dışlandım..ille iki kişi kalınacak ona göre gurup olunmuyor anlaşılan ..bu tip kişilerde var..ben bir türlü bulamıyorum ciddi insan:))

Benim bu zor günlerimde az cevrem olsada pek arayanim yok.
diyorum ki vaaay be insan düsünce dostu olmuyor ve insan üzülüyor.

Benim bu zor günlerimde az cevrem olsada pek arayanim yok.
diyorum ki vaaay be insan düsünce dostu olmuyor ve insan üzülüyor.

bende çok yaşadım bunu..insan kendini o durumda berbat hissedebiliyor..soğuyor bile çevreden yoklar diye..valla herkesin bir derdi var ya acaba kendi derdi yetiyorda ondanmı karşısındaki kötü zamanlar yaşıyorsa kaçıyorki??ama bu da kötü tabi..bencillikten başka şey değil..
bende yaşarım bu sorunu en mutlu olduğum anda beni düşünen,ilgilenen gülen suratlar oluyor etrafımda ama ağlamaklı günüm olsun pek yoklar..yani bunu bende anlamış değilim..dediğin gibi olmuyor ama işte..insan okadar okul okuyor ilkokudan başlayıpta yada o kadar insan kaynıyor artık binalarda doldu onca insanlar için neden bu yalnızlık,neden bu güvesizlik hiç anlamış değilim..benim sözde olan arkadaşlarımla konuşurken eskiden hep derlerdi işte önem verdiklerini asla bu bencillikleri yapacak insan olmadıklarını derlerdi ee yaptılar ama:)sözde kalıyor herşey...yani ağlayanında düşeninde olmuyor yada zor oluyor..ama canciğer arkadaş olanlar var ya cidden nasıl hoşuma gidiyor anlatamam..

Back
X