Burada çok zaman harcamak ✨

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hgjkl1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
90
308
8
Yaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.

C4FE9B0F-AAE5-47EC-BCF1-DB406D373ADF.webp

Gördüğüm kadarıyla bazı üyelerde sabahtan akşama kadar her an her dakika buradalar. Bende öyleyim tabi. Bakmadan duramıyorum ne olmuş ne bitmiş diye. 🤷🏼‍♀️🙈Eşim hep telefon elinde, hayattan soyutlanıyorsun ya hu diye sitem ediyor. Bir ara da netflixe tutulmuştum, sabahtan akşama kadar izlemediğim dizi kalmazdı. Her şeyin suyunu çıkarıyorum yani. Bu 6 saatte mesela bir kitap bitirirdim muhtemelen. Sizler zamanınızı nasıl daha verimli kullanıyorsunuz? Bu telefon bağımlılığından nasıl kurtulunur? Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü. 😟

Hahahahaha aynen 😂serenle yaşara ne olmus, kim kiminle kavga etmıs, kim bebegının resmini paylasıp Yuzune 😍 bu emojıyı koymus 😂😂😂😂
Ahahha evet. 😁 o emoji olayi ayri tuhaf. Gecenlerde arkadasim 10 aylik cocuguna 😇 bunu koymustu. Gorunmesin diyosan paylasma yani 😁
Egleniyorum ben baya 😄

İnternet yaygınlaştığından beri genel durumumuz böyle .
Ben de üzgünüm bu konuda
Hiçççç işimiz yoksa bile, buraya bak, yeni mesajlara tıkla babam tıkla
Faceyeee girr
Hele kıyafet ... aynı sitelere bile defalarca bakıp kıyafet arıyorum .
O kadar boş kiiii...(eşimin yanında yok denecek kadar az alıyorum elime. Tüm akşam otururken yarım saat sadece) yoksa ona da fırsat vermiş olurum, onun yerine mutfakta zaman geçirsek, arkadaşlarla sohbet etsek ... dışarıda yürüyüş yapsak ... ibadetimi bile etkiliyor şahsen . İnternet zaman kaybı demek

Yaklaşık 3 yıl önce burada bir üyeliğim vardı, vaktimi çok harcıyorum diye sildirmiştim. Tekrar üye oldum ve durum yine aynı. Tam 6 saat abartısız konuları okuyarak geçirmişim.

Eki Görüntüle 2307847

Gördüğüm kadarıyla bazı üyelerde sabahtan akşama kadar her an her dakika buradalar. Bende öyleyim tabi. Bakmadan duramıyorum ne olmuş ne bitmiş diye. 🤷🏼‍♀️🙈Eşim hep telefon elinde, hayattan soyutlanıyorsun ya hu diye sitem ediyor. Bir ara da netflixe tutulmuştum, sabahtan akşama kadar izlemediğim dizi kalmazdı. Her şeyin suyunu çıkarıyorum yani. Bu 6 saatte mesela bir kitap bitirirdim muhtemelen. Sizler zamanınızı nasıl daha verimli kullanıyorsunuz? Bu telefon bağımlılığından nasıl kurtulunur? Çok can sıkıcı olmaya başladı çünkü. 😟
Maalesef ben de YouTube da aşırı vakit harcıyorum..Hatta dışarı çıktığımda falan koştur koştur eve dönüp YouTube’un başına oturmak istiyorum o derece yani :KK70: :KK70:

Ahahha evet. 😁 o emoji olayi ayri tuhaf. Gecenlerde arkadasim 10 aylik cocuguna 😇 bunu koymustu. Gorunmesin diyosan paylasma yani 😁
Egleniyorum ben baya 😄
Bana cok komik geliyor ne bileyim, var Bı iki arkadasım öyle henuz bebeklerini göremedim emojı yuzunden 😂😂
Dizide izliyorum bazen tabii, eksısozluk falan.
Ama kaos a polemiğe madiliğe basıtlıge bayıldııgım ıcın Instagram da magazin sayfaları favorim 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X