Hayal kirikligini dibine kadar yasayanlar klubune hosgeldin..
Suçu hemen kendinizde aramışsınız...Arkadaşım sen ona istedği herşeyide versen ( ki erkeklerin önlerine herşeyi sermek zaten en büyük hata ) yine de aldatır...Çünkü içinde var.Çünkü zavallı onlar..Çünkü mayaları bozuk...
Siz ona sevgi bile vermeseydiniz aldatmayı kendine yediremeyen biri yapmaz zaten hiç bir koşulda yapmaz...
Yani bırakın kendinizi suçlamayı aksine karşısına çıkıp çok zavallıymışsın,onca sevgime değer bunumu gördün de...Kendilerini aldatıyor bunlar ya....
Allahim ne kadar aci ya. Insanlar ne kadar doyumsuz ne kadar aciz.. senin yaninda mis gibi sevgilin var ne diye o sitelere uye olursun ne ararsin hala anlamiyorum bu erkekleri.. cok uzuldum gercekten cok icten yazmissin hissedebildim duygularini. Allahim sana guc versin. En azindan evlenmeden gordun nasil biri oldugunu, sana verdigi degeri..
cok üzüldüm, sabah sabah başıma ağrı girdine diyim inşallah mutlu olan taraf siz olursunuz. ömrü boyu vicdan azabı çekip, üzülen, pişman olanda o olur.
Teşekkür ederim keşke evlenmeden gördüm diye kendimi avutabilsem ama şu an pek mümkün görünmüyor.
Teşekkür ederim ama artık mutlu olmayı falan istemiyorum o mutlu olsun bu kadar çaba vermiş baksanıza demek o benden daha çok arıyor mutluluğu.
çok üzüldüm canım
bu erkeklerin hepsi mi aynı anlamıyorum ki
şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
Allahim bu nasil birseydir ya sevdigine sadik Erkek kalmadi mi su dünyada
Insanin tam da o toz konduramadigi insanlarin yanlis yapmasi ne aci.
Ask i sevgiyi Sadakati böyle ucuz sitelerde harcayanlara yaziklar olsun
Rabbim size güc kuvvet versin cabucak unutuverin o Adam´i
(gerci Adam denmez öylelerine ama neyse).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?