Burada okuduğum aldatılma konuları yüzünden içime düşen şüphe ve sonucu!

Aldatılmak ne çok iyi bilirim...
Sonrasında o korku hiç gitmiyo resmen yapışıyo itlesenizde sümük gibi hem pis hem yapışkan bi hal alıyor..
O pisliğe açtınız mı konuyu.

Hatırlıyor musunuz size daha 2 gün önce nasıl beylik laflar etmiştim. Aldatacak demiştim dikkat edin demiştim bakın sadece 2 gün geçti insan kendi burnunun dibindekini göremiyormuş keşke size verdiğim öğüdü biri de bana vermiş olsaydı. Evet öğrendiğimde onu öldürmek istediğimi ama buna değmeyeceğini söyledim sonra 2 saat aradı en sonunda söyledim hatasını bu muydu dedi kapattı. Bir daha muhattap olmadık. Buydu canım sadece aldatıldığımı öğrendim diyecektim buydu!!!

E yuh yani..
Ya bu erkekler cidden pislik..
Ben artık aldatırsada aldatsın diyorum.
Peygamberimizin hadisi var ya "Aldatan bizden değildir" diye..
Ben kimseyi aldatman aldatan olursada ALLAH bana güç kuvvet dayanma gücü çabuk unutma gücü versin diyorum.
Ayrı ayrı 2 kişi tarafından duygusal olarak aldatıldım.
Şimdi sevgilime dedim 3. olmasen bari yaşatma bunu bana diye.
Şu anda bişey yok ya aldatmadı ya daha öğrenemedim bilmiyorum ama buda aldatırsa halim hiç iyi olmaz adım kadar eminim..
Başta öğrenmek gerçekten çok daha iyi evlendiğinde daha çok koyar.
Evlisin eşin var beden ihtiyacı diyolar ya helali varken harama gidiyorlar..
Ben dua ederim inşALLAH aldatma olmaz ama nefsine uyup yapıcaksa ben ona karşı hiç bişey hissetmiyorken sevgiliyken gözümden düştüğü bi ara yapsın bende öğreneyim üzülmiyeyim.
Bu konuda bencilim evet ben üzülmiyeyim diyebiliyorum..
üzülme diyemem gerçekçi olmak lazım üzülürsün ama inşALLAH en kısa zamanda unutursun adam gibi biri çıkar karşına inşALLAH

Son düzenleme:
Hepsinin pipileri kopsun ya o beyin nasıl sadece oraya çalışıo nasıl o beyin karımı nasıl mutlu ederim diye çalışmıyoda nasıl aldatırım diye çalışıyo sabah sabah çok kötü oldum okuyunca ...

Evet söyledim. Buraya yazdıklarım gece boyunca ona söylemek isteyip söyleyemediklerimin çeyreği kadar artık duygularımı bilmeyi hakettiğini bile düşünmüyorum Kimseyi sevmek istemiyorum artık kimseyi hepsinin sonu aynı hüsran

suçlama kendini..
sen en azından yolun başındaymışsın daha...

Bir arkadaşın yazmış olduğu gibi aldatilma hissi yapışıp,kalıyor sonrasında da hiç gitmiyor...Hep tetikte bekliyoruz sanki tekrar aldatilacakmisiz gibi...Canım gizli,saklı bir iş yapmanın zevkini yaşayan bunu sürekli yapar...5 yıl diyorsun da iyiki evlenmemisim diyecegin günler gelecek...Benimde üç yıllık bir ilişkim vardı nişanimiza bir hafta kala aldatildigimi ogrendim ve şimdi iyiki evlenmemisim diyorum :)Aklına onu getirecek. Herşeyden kurtularak başla :)

Böyle konuları okudukca içim parça parça oluyo..
Ne denilebilir ki Rabbim sabır versin sabır.. bu acı zaten tarif edilemez..
Ben buna benzer birşey yaşadım belki aldatma değildi ama insan cok kötü oluyor cok ..
Sen hiç kendini suçlama çünkü sen canım bu ilişki için elinden gelen herşeyi yapmışın herşeyi..
O utansın bunu yaptığı için..
Erkek milleti neden böyle neden ben anlamıyorum ya ne geçiyor ellerine..
Şimdi girsin o siteye rahat rahat seni kaybettiğine değdimi ben hiç sanmıyorum.. Sürünsün beter olsun böyleleri..
Tüm yorumları okumadım ama erkek arkadaşına söyledin mi bunu gördüklerini ne söyledi ne gibi bir açıklama yaptı merak ediyorum Of Of..

Aynen böyle işte aldatmıyor dememek lazımmış ben bilmiyorumdur demek gerekliymiş

aldatmayan erkek yok lafına ciddi ciddi inanmaya başladım...

Bende zamanında aldatıldım.
Bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim..
RABBİM yardımcın olsun.
Üstelik benim ex aynı senin gibi umursamadı..
Ama aylar sonra akıllanmaya başladı pişman oldu aradı sordu
Oysa ben çoooktan başka aşka yelken açmıştım
İnşeALLAH karşına bütün bunları unutturabilecek biri çıkar karşına canım
Bak ben şimdi ne kadar mutluyum Darısı başına

Aynen böyle işte aldatmıyor dememek lazımmış ben bilmiyorumdur demek gerekliymiş

Ben aldatmıyor demem zaten ama banayansıttığı kesinlikle aldatmaz gibi inşALLAH doğrusuda budur.

Hangi konuda kesin konuşursak o şey olmuyo en azından bende böyle bi durum var

Söyledim bir açıklama yapmadı bu muydu dedi kapattı. Çünkü bir açıklaması yok bu durumun sosyal ağlarda hepimiz vakit geçiriyoruz oyun oynuyoruz arkadaşlarımızla konuşuyoruz paylaşımlarda bulunuyoruz falan ama bu sitede olmasının bir açıklaması olamaz sadece tanışma üzerine kurulu bir site ve öylesine iğrenç ki girer girmez tiksindim.

Güvenemem ki artık kimseye içimde hep şüphe olur bu şüpheyle de mutlu olamam bana da yazık olur karşımdaki insanada.

bende bundan seneler once aldatıldım ama galıba hem daha resmı hemde daha uzun sure ustelık evlıyken
uzun sure kendıme gelememıstım sımdıde k... bişey girmiş gibi tetikte duruyorum
Allah kimselere yasatmasın veya yakalatmasın ne diyeyim erkeklerin yarısı bozuk tipinden huyundan memleketınden cozulemıyor bu ısler

sen gene uyanmıssın ben tam olarak kac sene kandırıldıgımı bile bilmiyorum

ha buarada bırde en cok koyan nedır
aldatır yakalarsın köpek gibi pişman olur benım eski eşim g ayet pişkin olarak arabada seviştiklerini söyledi bana hani duyarsın algılamazsın algılarsın kabullenemezsın o surec varya o an o dakıka resmen ayaklarım yere basmıyordu ne dıyordu ne anlatıyordu anlayamıyordum ve hıc pısman olmadı aradan bu kadar zaman egctı hala bazen ıcımı soyle sogutuyorum
tamam suanda sevmıyor olabılır bır zamanlar severek evlendı benım le emınım cokta sevdı benı sonra sonra bır yerde fılm koptu orayı ben bılmıyorum başka seyelr yaşamaya başladı benım ruhum duymuyor baktı vıcdan azabıda cekmıyor ıs rayından cıktı neyse belkı bazen yolda gordugu bırsey belkı hamburger belkı cam sılen bırı belkı pembe bır renk aklına benı getırıyordur hızlıca sokup atıyordur kolaymı dogum yapmıs karısını bence benden hıcte guzel olmayan ustelık bendende buyuk hatta kendındende buyuk bır kız ıcın butun hepımızın gelecegını degsıtırdı kolaymı oyle yok saymak mutlaka ıcı ıcını yıyordur bır yerlerde
o ıcı ıcını yer dururken ben butun bunları coktan atlamıs olmanın keyfıyle belkı cocuklarım ve ben aynı yatakta huzurla uyuyor olacagım belkı aklına geldıgı gun benım evlendıgım gundu belkıde ılk acı cektıgı gun benımde mutluluktan havalara uctugum hamıle oldugum gundur olamazmı? bence olur , ama en buyuk kaybı hayatta sahıp olup olabılecegı tek bıyolojık cocugunuda bu yolda kaybettı o cocuk o nun yzuune bakarmı o kadın o cocukla o adamın arasını yaparmı asla bazen dıyorlar cocuklar ıntıkam aracı olmasın e olmasın bencede olmasın ama bunu yasamayan anlayamaz

ben bazen dıyroumkı bız kadınların acaba akıllanmaları ıcın hayatta bır kere belkdıe aldatılmalarımı gerekıyor?
nasıl yanı derken butun bunlar yasanırken benım suphe duymamam bıle nasıl bır vurdum duymazlık ve ılgısızlıktır orasınıda hala anlayamıyorum

İşte bahsettiğim durum bu güvenseniz bile hep bi şüphe oluyor içinizde ben yeni bir ilişkiye başlasam bile acabalar yakamı bırakmayacak.Bende gözümü öyle bir kapatmışım ki burada ki paylaşımlar tetiklemese yine üstüne düşmeyeceğim aradan 3 ay geçmiş o gün deşseydim altını bu 3 ayda yaşadıklarımı yaşamayacaktım sayesinde evimden bile kovuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…