Burada okuduğum aldatılma konuları yüzünden içime düşen şüphe ve sonucu!

Duygularımı aldırmak istiyorum artık. Zaten dualarımdı o benim hayırlısıysa o olsun dedim hep sonra mucize bir şekilde aynı şehirde yaşamaya başladık. Onu ben kabul olmuş en güzel duam diye severdim Yok hayır konuşmadık ama öyle bıçakla keser gibi kesilecek bir ilişki yoktu aramızda mecburen konuşmamız lazım aileler hatta çoğu akrabalarımız dahildi. Yani şimdi asıl sorun içimde ki bu acıyla bir de onlara açıklama yapacak zorunda olmam. Şu an zor bi dönemden geçiyoruz kimseye yansıtmayı düşünmüyorum biraz kendimi toplamam lazım

Çok güzel ifade etmişsin duygularınu ya okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma.. Neredeyse aynısı, yaşadıklarım.. Nedenini bende bilmiyorum ne eksik geliyoda böyle oluyo.. Hani karakter meselesi diyorum sonra bukadar nasıl güvendim ben madem böyle karakterdeydi diyorum .. Zor yani yaşayan bilir. Allah'a şükretki öğrenmişsin böyle düşün. Allah hiçbirimize yaşatmasın birdaha

Şöylede lanet bi olay varki bisüre sonra başka biri çıksın karşıma onada güvenirim böylede merhametliyiz Allahım ya Oyüzden Allah karşımıza iyi insanlar çıkarır inş ya

Son düzenleme:

Anladım canım ,bencede kendını toparla bıraz zaman ver kendıne kafaya da takmamaya çalış..
Kendını hazır hııssedınce de soylersın.Hakkında hayırlısı olsun canım..

İnşallah. Tekrar hatırlatmak istemem ama birbirinize karşı tepkinizi merak ettim siz nasıl davrandınız bu durumda karşı taraftan nasıl bir tepki geldi ? Malum ben bir açıklama bile duymadım.

ne cesaret resim bile koymuş .. genelde böle işleri gizliden yürütür bu erkek milleti . sen nasılsa seviyorum erkekdir yapar deyip affedip evleniceksin ama her erkek yapmaz bunu söyleyeyim . resim falan koyduğuna göre senden çekinmiyor bile yada affediceğini biliyor ..

kendilerinde aşağılık kompleski duydukları için daha çirkin ve yaşlı tiplere gidiyorlar . gerizekalılar .

Siteye üye olmayan fotoğrafları hiç bir şekilde göremiyor ve benim öyle bir siteye üye olamayacağımı biliyor bunun rahatlığı olsa gerek onda ki yoksa daha önce affedilmiş hiçbir şey yok ona güvenemez. Ayrıca beni artık kimse inandıramaz aldatmayan erkek olduğuna.

yazdıklarınızı okurken kanım çekildi sanki...
aşkınızı ve kızgınlığınızı o kadar acı bi şekilde yazmışsınız ki çok üzüldüm.
dilerim acısı çabuk geçer çok üzgünüm.

sizi inandırmak gibi gayemiz olmaz da
aldatmayan erkek tabii ki var
size aldatanı denk gelmiş

Ilk sevgilin aldatti diye boyle bir genelleme yapman cok yanlis. Aldatmayan var, su anki sevgilim aldatsa ben yine de inaniyorum ki var... Gormuyo muyuz esinin gozunun isine bakan esleri, o adamin gozu baskasini gorur mu... Asik insan asla aldatmaz, aklindan bile gecirmez.

Sana Erdal Demirkiran in "Sen simdi gidicen ya cehennemin dibine git" kitabini tavsiye ediyorum, cok iyi gecelek. Ve merak etme, su an iliklerine kadar hissettigin, tum bedenini ele geciren aci seni oldurmeyecek...

Canım bir şey soracağım,bahsettiğin site b...o mu? yorumumu ona göre yapacağım çünkü.

Yazdıklarınızi okudugumda yaşadıklarımı hatırladım. Bende ilk eşimden aynı nedenle ayrıldım. Kimseyi suphelendirmek istemem ama çoğu erkek böyle.. Bilgisayar cep tlf vs si incelense neler çıkar kimbilir.. Zor..

Bu hikayenin aynısını yaşıyorum. Belkide benim hikayem aklına düşürdü ve yaptın öğrendin bu olayı. Sadece karakterler farklı.
Ama şu yazdiklarin ve şuan benim yaşadıklarım birebir aynı. Ancak bu kadar güzel tercüme edilir duygularim . Çeken bilir bu acıyı. Benim tek mücadelem çocuklarım yoksa onlar olmasa daha farklı olurdu. Allah sabır versin ikimizede..

Canim benim hepimizin umutlarini birileri yok etmedimi zaten ...KİMSE ETTİGİNİ BULMADAN OLMEZ...

Canım ben hiç uzulmedim yasadıklarına
Senin o adamın profilinde ne işin var
Hemen kapat cık kendi hayatına don
İnan butun kadınlar boyle yapıyor
Senin sevdiğin biri heleki ev almıssanız serfsiz olamaz
Cok arastırmadan
Kendi sadeliğne bırak hayatı

Cok uzuldum... Ne diyecegimi bilemedim. Allah hakkinizda hayirlisini versin..

Hiç üzmeyin kendinizi, o kişi kendine etti sizi kaybetti.İnanın her erkek böyle değildir.Biri yazmış ;evet, eşinin gözünün içine bakan işinde gücünde yuvasında erkeklerde var.Allah hepimize böyle evlilikler versin.
Ne ben ne erkek arkadaşım facebook ve benzeri hiçbir siteyi kullanmıyoruz. Mail adreslerimiz var lazım olursa bitti. Ne gerek var diğerlerine orada vakit harcayacağımıza birbirimizle vakit geçiriyoruz.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…