Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili hanımlar , sizin benim gözümde , ilk okul seviyenizde ki gruplaşma kavgalarınıza dahil olamayacak kadar uzak bir noktadayım sizden.

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim yorumum net, sizden saygı bekleyemem saldırgan olmanız çok normal..

Hadi bakalım daha çok yorum gelir size enerji lazım saldırın 🤭🤭🤭
Yok canım İzmit dediğin şura, ne uzak noktası😂
Gerçekten çok elit bir yapınız var, böyle elit bir kaba kuvvet daha önce görmemiştim.

Hatun cekirdek niyetine citleyecek simdi seni :KK70:
😂😂
Eleştirmek için yazdıklarınıza katılıyorum, ama gizli de bir hayranlık geliştirmişsiniz gibi. Bahsettiğiniz kişiden bağımsız bir hatırlatma: zehir gibi bir zekanız, maddi gücünüz ya da statünüz yoksa hiçbir espirisi yok eleştirel ve kötücül olmanın. İnsanlar yüzünüze “aslansın, kaplansın, kesseler ölmezsin” derken içten içe kıskanç, kompleksli ve zavallı olduğunuzu düşünürler ve kendi aralarında da sizden böyle bahsederler… Güçlü olmak sandığınız gibi bir şey değil, uzun vadede iyi bir yaşam süren güçlüdür, anlık tatminlerle en fazla “ufak tefek cinayetler Merve” gibi karikatürize bir tip olursunuz. Hayat zaten zor, enerjinizi kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için kullanın derim.
Çok teşekkür ederim 🙏

Sevgili hanımlar , sizin benim gözümde , ilk okul seviyenizde ki gruplaşma kavgalarınıza dahil olamayacak kadar uzak bir noktadayım sizden.

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim yorumum net, sizden saygı bekleyemem saldırgan olmanız çok normal..

Hadi bakalım daha çok yorum gelir size enerji lazım saldırın 🤭🤭🤭
Üzdün 😔

Git istediginle gorus ama sen vahset team uyesi olamazsin. Fazla poncik fazla sakinsin. Sinirlensen bile sakinsin :KK70:

Sen vahset team junior league falan uyesi olursun ahshsh
Ponçik team kuracağım.
lohusaları/anaları koruma ve kollama derneği başkanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X