Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son düzenleme:
Sizin durumunuz çok ağır , şimdi ben biraz daha sizin görüşünüzden farklı yorumlar yaparsam cinnet geçirme evresine gelebilirsiniz, inşallah sağlıklı bir kafaya ulaşırsınız . Ben size de saygı duyuyorum🥰
İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz çünkü siz hayatıma etke edebilecek biri değilsiniz 🤷 ve kimsenin yorumuyla depresyona giren tiplerden değilim 😎

o zaman kimse ultra sert tepkiler vermemiş, herkes aklını başına al, yuva yıkanın yuvası olmaz minvalinde yumuşak bir dille konuşmuş.
şimdi olsa ben de dahil herkes metres, allahından bul vs tarzı şeyler yazarız. resmen muhabbet dilimiz evrim geçirmiş o gunden bugune.
keşke eskisi gibi mulayim kalsaydık.
Mülayimlik demeyelim tam olarak ama dediğinize katılıyorum. Geçen karşıma-nerden çıktıysa-yıllar öncenin açık oturumu çıktı. Şöyle bir bakayım dedim bırakamadım bir müddet. Söz kesmemeler, söz sırasını beklemeler, güzel bir dille konuşmalar, naiflik, tebessümle dinlemeler vs. Konu kaymasın diye daha açıklayıcı yazmak istemiyorum ama dedim bu ne güzel:)

o zaman kimse ultra sert tepkiler vermemiş, herkes aklını başına al, yuva yıkanın yuvası olmaz minvalinde yumuşak bir dille konuşmuş.
şimdi olsa ben de dahil herkes metres, allahından bul vs tarzı şeyler yazarız. resmen muhabbet dilimiz evrim geçirmiş o gunden bugune.
keşke eskisi gibi mulayim kalsaydık.
Bence şimdi güzeliz. E Allahlarından da bulsunlar. 🤷🏻‍♀️ Metrese de aklını başına al diyemeyeceğim.

Her girdiğim konu da bende o üyenin yorumunu görüyorum, emin ol dışarda burda ki gibi atarlı alaycı olamıyolar 🤣🤣 sosyal hayatta var edemedikleri özgüveni burada var ediyorlar, saldırgan yapıları bu yüzden 🤣

Yalnız varya o kadar güzel ezmişsin ki alttan alttan okurken çok eğlendim🤭
İkinci üyelik de teşrif etti.😂

Mülayimlik demeyelim tam olarak ama dediğinize katılıyorum. Geçen karşıma-nerden çıktıysa-yıllar öncenin açık oturumu çıktı. Şöyle bir bakayım dedim bırakamadım bir müddet. Söz kesmemeler, söz sırasını beklemeler, güzel bir dille konuşmalar, naiflik, tebessümle dinlemeler vs. Konu kaymasın diye daha açıklayıcı yazmak istemiyorum ama dedim bu ne güzel:)

de mi ya? ben de dedim acaba yanlışlıkla norveç kadınlar kulubune mi girdim ahaha.

gerçekten 10 yılda bile o kadar değişmişiz ki tarz olarak inanamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X