- 20 Kasım 2018
- 11.887
- 42.800
- 598
- 35
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Senden vahşet team uyesi olmaz uzgunumKudrAlobar vahşet team başkanı sensen ben niye team de değilim? Hesap sormak için konu açayım mı, bu mesaj yeterli mi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden vahşet team uyesi olmaz uzgunumKudrAlobar vahşet team başkanı sensen ben niye team de değilim? Hesap sormak için konu açayım mı, bu mesaj yeterli mi
![]()
O mesajı yazanlar kendi eşlerinin sevgililerine de aynı anlayışı gösterebilirlerse helal olsun. Ne diyeyim.Ben okudum.
Aşk bu canım yaa vazgeçme tarzda yazan çok olmuş.
Bas geç aynenHalisünayson gördüğünün farkında mısın?
Muhattap olmayacağım diyen kim, yüz göz olunmaz dedim basarım küfrümü geçerim![]()
Ben de size diyom.Yaw hee
diyorum artık
Yer beni gibi daha çok açılan konular amaÖv beni der gibisin![]()
Oğlum naptı sizeGöbeğin zaar![]()
İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz çünkü siz hayatıma etke edebilecek biri değilsinizSizin durumunuz çok ağır , şimdi ben biraz daha sizin görüşünüzden farklı yorumlar yaparsam cinnet geçirme evresine gelebilirsiniz, inşallah sağlıklı bir kafaya ulaşırsınız . Ben size de saygı duyuyorum![]()
Mülayimlik demeyelim tam olarak ama dediğinize katılıyorum. Geçen karşıma-nerden çıktıysa-yıllar öncenin açık oturumu çıktı. Şöyle bir bakayım dedim bırakamadım bir müddet. Söz kesmemeler, söz sırasını beklemeler, güzel bir dille konuşmalar, naiflik, tebessümle dinlemeler vs. Konu kaymasın diye daha açıklayıcı yazmak istemiyorum ama dedim bu ne güzel:)o zaman kimse ultra sert tepkiler vermemiş, herkes aklını başına al, yuva yıkanın yuvası olmaz minvalinde yumuşak bir dille konuşmuş.
şimdi olsa ben de dahil herkes metres, allahından bul vs tarzı şeyler yazarız. resmen muhabbet dilimiz evrim geçirmiş o gunden bugune.
keşke eskisi gibi mulayim kalsaydık.
Bence şimdi güzeliz. E Allahlarından da bulsunlar.o zaman kimse ultra sert tepkiler vermemiş, herkes aklını başına al, yuva yıkanın yuvası olmaz minvalinde yumuşak bir dille konuşmuş.
şimdi olsa ben de dahil herkes metres, allahından bul vs tarzı şeyler yazarız. resmen muhabbet dilimiz evrim geçirmiş o gunden bugune.
keşke eskisi gibi mulayim kalsaydık.
Adres ver.Bas geç aynensosyal medyada küfredecek kadar ezik değilim çok şükür .
Peki beni beniŞimdi bir şey dicem ama kızmak yok senide görmüştüm![]()
Geçmiş olsun
İkinci üyelik de teşrif etti.Her girdiğim konu da bende o üyenin yorumunu görüyorum, emin ol dışarda burda ki gibi atarlı alaycı olamıyolarsosyal hayatta var edemedikleri özgüveni burada var ediyorlar, saldırgan yapıları bu yüzden
Yalnız varya o kadar güzel ezmişsin ki alttan alttan okurken çok eğlendim![]()
Mülayimlik demeyelim tam olarak ama dediğinize katılıyorum. Geçen karşıma-nerden çıktıysa-yıllar öncenin açık oturumu çıktı. Şöyle bir bakayım dedim bırakamadım bir müddet. Söz kesmemeler, söz sırasını beklemeler, güzel bir dille konuşmalar, naiflik, tebessümle dinlemeler vs. Konu kaymasın diye daha açıklayıcı yazmak istemiyorum ama dedim bu ne güzel:)
senindebaşınagelirsegörürsüncülükİşsizsincilik.![]()
Yaz ozelden vereyimAdres ver.
Her zaman her yerde bende var o toto.
Peki sende?
Nasılsınnnnnn diyeyim bari yorumları okurken ne soracağımı unuttum@Birisidiyoki2122 ne soracaktım çocuğum bana?