- 14 Ağustos 2021
- 221
- 303
- 18
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Bilmemek değil öğrenmemek ayıpHasan Tahsin yeni bilgi mi?
Egitim sistemi cidden çökmüş
@ceycey0406 bebişime yürüyen olmamış.
Hasan Tahsin yeni bilgi mi?
Egitim sistemi cidden çökmüş
Ayip sizin degil, 20 yasina kadar Hasan Tahsin'i öğretemeyen sistemin.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
E öğrenememişsin zaten bu yasa kadar. forumda kim en carpıcı yorumları yapıyo ona odaklanacağına aç da tarihini oku.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Evet şimdi öğrendim. Çok teşekkürkerE öğrenememişsin zaten bubyasa kadar. forumda kim en carpıcı yorumları yapıyo ona odaklanacağına aç da tarihini oku.
Ben de otri konu kapanmadan yetisse bari diyordumAllaaaaahbaşganım yine çok popülersin #teamkudra #wahşetteamofkudra
Tamam kapat forumu çık şimdi bunu bilmiyosan daha neleri neleri de bilmiyosundur. Çok üzüldüm.Evet şimdi öğrendim. Çok teşekkürker
bızde kafayı takmaz inşallahKonu muhteşem. Yalnız dışarıdan takip edip de birine bu derece saplantı beslemek ürkütücü. Kudra hanım'ın yerinde olsam bir ufak tedirgin olurdum.
He bu arada Mune cımbızıyla gelir, tek tek toplar sizi kızlar. Geyikten uçurulmadan önce son çıkış olabilir. :)
4 dakika önce üye olup yargı dağıtmak dur bakayım profil de kapalı mıKonu muhteşem. Yalnız dışarıdan takip edip de birine bu derece saplantı beslemek ürkütücü. Kudra hanım'ın yerinde olsam bir ufak tedirgin olurdum.
He bu arada Mune cımbızıyla gelir, tek tek toplar sizi kızlar. Geyikten uçurulmadan önce son çıkış olabilir. :)
sakin ol canımTamam kapat forumu çık şimdi bunu bilmiyosan daha neleri neleri de bilmiyosundur. Çok üzüldüm.
:) Sağolun öneriniz içinTamam kapat forumu çık şimdi bunu bilmiyosan daha neleri neleri de bilmiyosundur. Çok üzüldüm.
Bes dakika once uye olup direkt munenin cimbizindan girmek de muhtesem.Konu muhteşem. Yalnız dışarıdan takip edip de birine bu derece saplantı beslemek ürkütücü. Kudra hanım'ın yerinde olsam bir ufak tedirgin olurdum.
Bu gözler daha ne görecek bu gözlerKonu muhteşem. Yalnız dışarıdan takip edip de birine bu derece saplantı beslemek ürkütücü. Kudra hanım'ın yerinde olsam bir ufak tedirgin olurdum.
İkinci mi yazacaktımBes dakika once uye olup direkt munenin cimbizindan girmek de muhtesem.
Ucuncu uyelik mi?
Yok Tosun, aslında on sene öncesinde üyeydim. Sonra o mail adresimin şifresini unuttum. Bugün üye oldum konuyu görünce, eğlenceyi kaçırmamam lazım artık. :)4 dakika önce üye olup yargı dağıtmak dur bakayım profil de kapalı mı
Hep öyle olur yaa hep hep hep.Yok Tosun, aslında on sene öncesinde üyeydim. Sonra o mail adresimin şifresini unuttum. Bugün üye oldum konuyu görünce, eğlenceyi kaçırmamam lazım artık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?