- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
Eğlenilir tabii.Konu sert geçer diyordum ama epey eğlenilmiş
Süzülelim bakalım. Bdv bir bataktır, hatta tatlı bir zehirdir. :) Düştün mü çıkışın öyle kolay olmaz.Evet az bedevede süzül bi bakalım olur mu olmaz mı?
Hayatım kime anlatıyosun?Süzülelim bakalım. Bdv bir bataktır, hatta tatlı bir zehirdir. :) Düştün mü çıkışın öyle kolay olmaz.
Ooo bir duyar kasıcı daha. Geç kaldınız sizden önce 8283822. Kere duyar kastılar.Herkes yorumunda tabiki serbesttir ancak dalga geçmeler, linç etmeler gibi aşırı olumsuz tepkilerin gerçek hayatlarında yapamadıkları olduğunu düşünüyorum.
Burada deşarj oluyorlar..
Tabi.:)Hayatım kime anlatıyosun?
Siz kimsiniz?Süzülelim bakalım. Bdv bir bataktır, hatta tatlı bir zehirdir. :) Düştün mü çıkışın öyle kolay olmaz.
Eskiden de vardi ama vitesi giderek arttiriyor yorumlar.Eskisi kadar takilamiyorum ama az cok gozlemliyorum ugrayabildigim zamanlar.O eski yorumcular da gitti zaten ugramiyorlar artik.Klişelerin en babasini yapip gideyim; eski tadi yok buralarin :)Tabi.:)
Yalnız eskiden buralar dutluktu falan demişler de. Yok öyle bir şey kızlar. Eskiden de sert yorumlar vardı. Efsane banlar vardı. Eskiden de "burası çok bozducu Hababam Sınıfı Ahmetler" vardı.
Bir dost.Siz kimsiniz?
Tuzsuz lezzetli olmaz, tuzlu tabi buyrunTuzluysa çayımı alıp yanınıza geliyorum
Ben de iş güç derken giremedim zaten uzun süre. Ama eskiden de vardı büyük kavgalar ya. :) Büyükler de çarpışırdı tabi eskiden. Şimdi yeni üyeler eskilere saldırıyor.Eskiden de vardi ama vitesi giderek arttiriyor yorumlar.Eskisi kadar takilamiyorum ama az cok gozlemliyorum ugrayabildigim zamanlar.O eski yorumcular da gitti zaten ugramiyorlar artik.Klişelerin en babasini yapip gideyim; eski tadi yok buralarin :)
Ya sizin gibi dk lar önce üye olan birileri bu site hakkında ne kadar çok şey biliyor. Ben alien gibi bakıyordum.Konu muhteşem. Yalnız dışarıdan takip edip de birine bu derece saplantı beslemek ürkütücü. Kudra hanım'ın yerinde olsam bir ufak tedirgin olurdum.
He bu arada Mune cımbızıyla gelir, tek tek toplar sizi kızlar. Geyikten uçurulmadan önce son çıkış olabilir. :)
35 dakika önce üye olmuşsunuz da merak ettimBir dost.
Sıradan bir üyeyim Vander hanım. Peki siz kimsiniz?
Yeni üye değilim aslında, 2012 yılından beri biliyorum burayı.Ya sizin gibi dk lar önce üye olan birileri bu site hakkında ne kadar çok şey biliyor. Ben alien gibi bakıyordum.
Yaş sınırı kaç? Ona göre yürüyeceğim.Burda bu kadar genç diri hatun varken kim ne yapsın ceyceyi yahu
O kadar vakıf değilim artık buralara, kim kimdir bilmiyorum. Benim dedigim zamanlar bundan bir 8-9 sene once :)Ben de iş güç derken giremedim zaten uzun süre. Ama eskiden de vardı büyük kavgalar ya. :) Büyükler de çarpışırdı tabi eskiden. Şimdi yeni üyeler eskilere saldırıyor.
Beni tanır diye düşünüyorum.benı kesın tanıması lazım ben cok mesur bır uyeyım
Yazmıştım aslında, çoook eskiden üyeydim. Arada dışarıdan bakıyordum hala. Bugün şamatayı görünce üye oldum tekrar.35 dakika önce üye olmuşsunuz da merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?