Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sert geçer diyordum ama epey eğlenilmiş
Eğlenilir tabii.
Birkaç bozuk ses çıktı ama düşünebilen canlılar düşmedi bu tuzağa.

İster sev ister sevme hatta nefret et, böyle ortaya vurun ona gibi açılmış ve hedef gösterilmiş bir konuda, duygun ne olursa olsun taşlayamazsın.
Git başka konuda fikir yarıştır, olmadı özelden çöz meseleni yine olmuyorsa gözardı diye bir şey var fakat böyle art niyet niyetli bir yerde yermeye çalışmak, kaliteni gösterir zaten.

Yemedik kısaca, kime olsa yemeyiz.
Kudraya çok çok saygı duyup, fazla seviyor olmam konu dışıdır

Herkes yorumunda tabiki serbesttir ancak dalga geçmeler, linç etmeler gibi aşırı olumsuz tepkilerin gerçek hayatlarında yapamadıkları olduğunu düşünüyorum.
Burada deşarj oluyorlar..
Ooo bir duyar kasıcı daha. Geç kaldınız sizden önce 8283822. Kere duyar kastılar.
Aşırı mutsuz hayatımızın acısını burada çıkardığımız söylediler merak etmeyin

Tabi.:)
Yalnız eskiden buralar dutluktu falan demişler de. Yok öyle bir şey kızlar. Eskiden de sert yorumlar vardı. Efsane banlar vardı. Eskiden de "burası çok bozducu Hababam Sınıfı Ahmetler" vardı.
Eskiden de vardi ama vitesi giderek arttiriyor yorumlar.Eskisi kadar takilamiyorum ama az cok gozlemliyorum ugrayabildigim zamanlar.O eski yorumcular da gitti zaten ugramiyorlar artik.Klişelerin en babasini yapip gideyim; eski tadi yok buralarin :)

Ben de azıcık bdv’deki yorumlardan yola çıkarak zekasını sevdiğim karıları açıkça sıralayayım bari:

Otrera
C Calcifer
Idrakyollariiltihabi
KudrAlobar
elektra
merve
Bibibella

bi de lexa kuşum vardı ama nick değiştirdi, bulamadım şimdi

not: sıralama tamamen şu an aklıma gelmeye göredir. Ben de yakında “çok severim sizleri” diye bir konu açabilirim

Ben de iş güç derken giremedim zaten uzun süre. Ama eskiden de vardı büyük kavgalar ya. :) Büyükler de çarpışırdı tabi eskiden. Şimdi yeni üyeler eskilere saldırıyor.

Ya sizin gibi dk lar önce üye olan birileri bu site hakkında ne kadar çok şey biliyor. Ben alien gibi bakıyordum.

Ben de iş güç derken giremedim zaten uzun süre. Ama eskiden de vardı büyük kavgalar ya. :) Büyükler de çarpışırdı tabi eskiden. Şimdi yeni üyeler eskilere saldırıyor.
O kadar vakıf değilim artık buralara, kim kimdir bilmiyorum. Benim dedigim zamanlar bundan bir 8-9 sene once :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…