- Konu Sahibi yengeckadini7896
-
İnanmamakta serbestsiniz tabi. :) Ama düşman değilim dünyalı, uzaydan barış getirdim.Hep öyle olur yaa hep hep hep.
Keşke gecenki konuda da gelseydin. Sen şimdi hepimizi biliyorsundur ne güzelYok Tosun, aslında on sene öncesinde üyeydim. Sonra o mail adresimin şifresini unuttum. Bugün üye oldum konuyu görünce, eğlenceyi kaçırmamam lazım artık. :)
Aa ben, emin miyiz?Benim bu forumda yorumlarını en cool bulduğumfilmdelisi hani nerdeyse eminim ki gerçekten de böyledir o samimiyeti alıyorum
Tabikisi duble govami da ayrı severim M Msspinkie
Forumda fazla takılmaman için çok çok geçerli bir sebep.İlk defa üye oldum zaten normalde sessizce konuyu okuyorum ve uzaklaşıyorum
Sayende yeni bı bilgi edindim
benı kesın tanıması lazım ben cok mesur bır uyeyımPeki beni gördün mü?
Bes dakika once uye olup direkt munenin cimbizindan girmek de muhtesem.
Ucuncu uyelik mi?
Sence barış ister gibi bi halimiz mi var?İnanmamakta serbestsiniz tabi. :) Ama düşman değilim dünyalı, uzaydan barış getirdim.
Şu lafı da şu profil fotosuyla yazmam.Sence barış ister gibi bi halimiz mi var?
ya benı bılmıyor ama küstüm benKeşke gecenki konuda da gelseydin. Sen şimdi hepimizi biliyorsundur ne güzel
Ben de üye olmadan önce baya okuyordum. Sonrasında üye olayım belki yorumlarım demiştim :)Uye olmadan nasil okuyabiliyorsunuz ya? Ben yazmadan duramıyorum. Ban yemişsem çıkış yapıp okuyorum. Yorum yazamıyorum diye deliriyorum bazen. Konuyu ss alıyorum. Banım kalkınca yazıyorum.
Bu yüzden sadece okuyorum demeniz dogru gelmiyor hiç.
Sizi bilmiyorum ama önceden nick değiştirebiliyorduk. Nick değişikliği yaptıysanız ondan olabilir.Keşke gecenki konuda da gelseydin. Sen şimdi hepimizi biliyorsundur ne güzel
Herkes yorumunda tabiki serbesttir ancak dalga geçmeler, linç etmeler gibi aşırı olumsuz tepkilerin gerçek hayatlarında yapamadıkları olduğunu düşünüyorum.Merhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldumgeçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan
Savaşırız o halde şekerim. :) Size boşa vahşet team dememişler, kontenjanda açık varsa talibim. Rüştümü ispatlamam lazım mı? Etkileyici girişleri çok severim zaten.Sence barış ister gibi bi halimiz mi var?
Evet az bedevede süzül bi bakalım olur mu olmaz mı?Savaşırız o halde şekerim. :) Size boşa vahşet team dememişler, kontenjanda açık varsa talibim. Rüştümü ispatlamam lazım mı? Etkileyici girişleri çok severim zaten.
Herkes yorumunda tabiki serbesttir ancak dalga geçmeler, linç etmeler gibi aşırı olumsuz tepkilerin gerçek hayatlarında yapamadıkları olduğunu düşünüyorum.
Burada deşarj oluyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?