Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bu forumda yorumlarını en cool bulduğum filmdelisi hani nerdeyse eminim ki gerçekten de böyledir o samimiyeti alıyorum
Tabikisi duble govami da ayrı severim M Msspinkie
Aa ben, emin miyiz?
Filmgibi ile karışmış olmayayım?
Alışmamış olunca durmuyor tabii, saygılar sevgiler efendim

Ben de üye olmadan önce baya okuyordum. Sonrasında üye olayım belki yorumlarım demiştim :)

Keşke gecenki konuda da gelseydin. Sen şimdi hepimizi biliyorsundur ne güzel
Sizi bilmiyorum ama önceden nick değiştirebiliyorduk. Nick değişikliği yaptıysanız ondan olabilir.
Çeri'yi biliyorum, Bibi'yi biliyorum, bir ara zayıflamaya bile çalışmıştık galiba onla diyet topiclerinde. Çeri'yi çok severdim, Kudra'yı aratmaz o da. :)

Herkes yorumunda tabiki serbesttir ancak dalga geçmeler, linç etmeler gibi aşırı olumsuz tepkilerin gerçek hayatlarında yapamadıkları olduğunu düşünüyorum.
Burada deşarj oluyorlar..

KudrAlobar mı bahsettiğiniz kişi?
siz sanırım fena taktınız kudraya zira ara sıra geliyorum ve hep denk geliyorum farklı nicklerle birileri yürüyor,hayırdır? Zamanında ne dedi de kaldıramadınız bilemiyorum ama dışardan okuyup gelmediğiniz çok açık, kimbilir kaçıncı üyeliğiniz bu.
Gayet seviyeli,usturuplu yazıyor kadın ayrıca. Genelde gülüp geçilir, çokca da beğenirim yorumlarını şahsen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…