Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şey değil mi bu ya; instaya kocasının fotosunu koyup "Benlen evlendi, mutluyum kudurun" yazanlardan?
"Şimdi kudurmaya devaammm" ahahahah
Olm bu kafayı hep merak etmişimdir.
Durduk yere niye kuduruyoz biz mesela? :KK70:
İşsiz olduğumuz için.

Konu nereye gelmiş böyle ya , konunun özü şu olmuş “ bir deli kuyuya bir taş atmış , kırk akıllı çıkaramamış “ onu ben değiştireyim “ sakın konu sahibi üstüne alınma sana degil bu söz . Aynı bu şekilde olduğu için konu .. bir tecrübesiz genç arkadaş kuyuya taş atmış , ortalık karışmış , durduk yerde bir sürü olay olmuş .. eski konular açılmış , insanların daha önce söylemeye cesaret edemedikleri kendi çaplarında konular açılmış , daha önceden sinirli oldukları üyelere yüklenmişler .

N'abıyonuz kuduruklar? 😂😂

tumblr_orqphhXjXG1u2kcjzo1_500.gifv

Gerçekten hiç alakası olmayan bir üyenin buraya gelip arkadaşına “gel buraya” bana “sana yazmadım” deyip gitmesinin tesadüf olduğuna inanıyor musunuz?

Geyik topiği dışında sizin dahil olmadığınız başka bir haberleşme ağları olması mümkün değil mi? Zaten şu yazım tarzınıza bakınca pek o grubun kalemi gibi durmuyorsunuz açıkçası.
Bu konuda birsey dıyemıcem haklısınız. Kimseyi savunamam haklı görüyorsam fikrimi beyan ederim zaten. Bunda yorum yapamıyorum benımde tasvip ettıgım bır sey degıl bu durum.
Ben nıcın yazdığımı söyledim
Sızde cevapladınız tesekkur ederim

Konu nereye gelmiş böyle ya , konunun özü şu olmuş “ bir deli kuyuya bir taş atmış , kırk akıllı çıkaramamış “ onu ben değiştireyim “ sakın konu sahibi üstüne alınma sana degil bu söz . Aynı bu şekilde olduğu için konu .. bir tecrübesiz genç arkadaş kuyuya taş atmış , ortalık karışmış , durduk yerde bir sürü olay olmuş .. eski konular açılmış , insanların daha önce söylemeye cesaret edemedikleri kendi çaplarında konular açılmış , daha önceden sinirli oldukları üyelere yüklenmişler .
Burada ilginç olan şu sinirli olan üyelere yapılmış bir durum yok neye sinirlendiler?
Bu da normal bir durum değil

ben buraya üyeyim bazı konularıma bazı üyelerin ağır yorumları illaki olmuştur(genele ağır gelen)
Hiç sinir yapmadım

kaldı ki kendilerine yapılmış bir şey de yok

kadının tutulmasından rahatsızlar basit
mahalle kavgasına çekmeye gerek yok seviyeyi

Hayırdır arkadaş sen niye heyecan yaptın ki bu kadar.seni inandırmak zorunda değilim,hakkında konu açılan üyeyi de daha önceden tanımıyordum bu konu da gördüm.genel bi konuşma yaptım ki çok fazla karşılaşmışlığım oldu böyle tiplerle.yani birilerine yaranmaya çalışma çabanı da anlayamadım doğrusu.işsiz misin
Heyecan? Beni heyecanlandırmak için daha ciddi bir konu ve daha donanımlı usturuplu konuşan bir muhatap lazım
Arkadaş? Siz benim arkadaşım değilsiniz
Size inanmam yada inanmamam bana bir anlam ifade etmiyor,
Böyle tipler filan ne çirkin bir tarzınız var. Gerçek hayatta tanımadığınız bir insan hakkında nasıl kesin yargıya varabiliyorsunuz? Belki sizin hayatınızdaki tiplerden çok farklıdır, muhtemelen de öyledir
İşsiz değilim, iş mi bulacaktınız hayırdır?
Nerede birilerine yaranmaya çalıştım? Tespitleriniz gerçekten saçmasapan.
ben kudra ya yaranmaya çalışıyorsam siz de konu sahibine yaranmaya çalışıyorsunuz demekki
Bir insana yaranmak bana ne kazandıracak, Cennet te köşk mü verecek de böyle boş birşey yapayım
Tek cümleye bu kadar agresif hadsiz cevap vermeniz de enteresan, işsiz olan ona buna sarmaya yer arayan siz olmayasınız😉

Merhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldum🧚 geçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun:KK43: cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
🧚

Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan olamayacağım.
Birincisi her konu hakkında dalga geçmek insanları rencide etmek bir özgüven ya da bunun belirtisi değildir..

İkincisi bahsettiğiniz üyeyi tam anlamıyla hatırlamıyor da olsam biliyorum sanki.. Sizin bahsettiğiniz gibi yorumlarını sırf dalga geçmek üzerine yapıyor gibi gelmedi bana, belki çok takip etmiyorum ya da bana denk gelmedi ondandır bilemiyorum ama öyle bile olsa bu sizi niye bağlasın ki?? Niye korkacaksınız ki??

Ayrıca böyle bir konu açmanız enteresan😂 ve hala korka korka yazmışsınız gibi 🙈kapanışı özür dileyerek falan yapmışsınız.. Burada hiçbirimiz diğerimizden üstün değil ya da rütbeli falan değil bu kadar kasmanıza gerçekten gerek yok..

Sizle dalga geçen ya da sizi iğneleyen ne bilim size hakaret eden biri olursa üslubunca cevabını çok da güzel verebilirsiniz..Ya da görmezden gelirsiniz.. İnsanlara gereğinden fazla önem vermeye hiç gerek yok.. ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X