- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.001
O benim odtülüydüm heheyett fjjdjdfkdıldErkek üye 10 yıl sitede dolaştı haberiniz var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O benim odtülüydüm heheyett fjjdjdfkdıldErkek üye 10 yıl sitede dolaştı haberiniz var mı ?
Lya öpüşmeyi de geçtimmmmmmmmm test sürüşündeYolarim onu nereye doktor sevgili yapiyor haddini bilsin.
Once bana.
Üzgünüm KİBO benim odtülüydüm heheyett fjjdjdfkdıld
Ayol uftade ornegi var yakin zamandan. Ne 10 yiliErkek üye 10 yıl sitede dolaştı haberiniz var mı ?
Ben gidiyom rakı balık film gecesi bu gece. Siz ekşına devam edin beni aratmayın![]()
Yoktu gercekten kimmis ? Ben her zaman giremiyordum . Kimmis cok merak ettim ?Erkek üye 10 yıl sitede dolaştı haberiniz var mı ?
40lı yaşlarda 2 çocuklu bi abinizmiş. Kadınları anlamak için sitede dolaşıyormuş. 10 yılda anlayamamışYoktu gercekten kimmis ? Ben her zaman giremiyordum . Kimmis cok merak ettim ?
Üftade abi 10 yıl farklı zamanlarda 5-6 hesap ile dolaşmış, enselendikçe yeni hesap almış.Ayol uftade ornegi var yakin zamandan. Ne 10 yili![]()
40lı yaşlarda 2 çocuklu bi abinizmiş. Kadınları anlamak için sitede dolaşıyormuş. 10 yılda anlayamamış![]()
Baya baya beğendi çileği skskkdkdBana Kristof Kolomboculuk oynayan gadın demişti hiç unutmam.
Kendisini deşifre ettirince abi konu açmıştı gider ayak.cilek.yagmuru 'na da teşekkür etmişti sajkdhsakdh
Ülen Çilek, sana teşekkür ettiydi ya la Uftade ahahdasjd
Bu kiz o gun depresyona girmedi ya, daha da yikilmaz su hayatta.Bana Kristof Kolomboculuk oynayan gadın demişti hiç unutmam.
Kendisini deşifre ettirince abi konu açmıştı gider ayak.cilek.yagmuru 'na da teşekkür etmişti sajkdhsakdh
Ay çilek i meğerse radarına almışBana Kristof Kolomboculuk oynayan gadın demişti hiç unutmam.
40lı yaşlarda 2 çocuklu bi abinizmiş. Kadınları anlamak için sitede dolaşıyormuş. 10 yılda anlayamamış![]()
Bi on yil daha gecse anlayamaz40lı yaşlarda 2 çocuklu bi abinizmiş. Kadınları anlamak için sitede dolaşıyormuş. 10 yılda anlayamamış![]()
Ikinci hanım olarak alirdi belki banlanmasaydi.Baya baya beğendi çileği skskkdkd
Haseki Sultan olurdu çilekIkinci hanım olarak alirdi belki banlanmasaydi.
Kismet.
Neyse ki kaos isteyenler muradına ermiş
![]()
Vandi bana direkt küs ellam, adımı bile anmıyor.
Hiç sesim çıkıyor mu benim?
Gerçi hala çileğin şokundayım, gözümde hey 15li 15li o, bir türlü kocaman kadın olduğunu idrak edemiyorum, mutluluklar dilerimcilek.yagmuru
![]()
Sen mi karıştırdın ortalığıBuyrun bir şey mi demiştiniz?
Bizde Selection var içek mi?Olm beni 500 metre yürüteceksin tekele sen, evdeki vodka tek shotlık kalmış. Yabma.
Beyim de evde değil. İçip içip buralara yazıyorum sonra, niye çektiriyon canımı?!!11!!111 Duyarlı ol birazz!!!1111