- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.211
- 698
- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.221
Hayao Miyazaki nın Yürüren Şato anemesinde bir karakter. Howl'un kalbiEvet
Ama nickin ne demek merak ediyorum
Kalorifer değildir bence![]()

Ben de sana boş değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayao Miyazaki nın Yürüren Şato anemesinde bir karakter. Howl'un kalbiEvet
Ama nickin ne demek merak ediyorum
Kalorifer değildir bence![]()
Yok be şey yok mu hahah coco muydu hani ezik diyen yok be aaaa olur mu o chocoTanıdığım tek choco bizim @Chocolita . Ondan bahsetmiyoruz dimi . Çünkü o çok ponçiktir![]()
Elitliğim oradan geliyor şekerim. Bak bir tane arkadaş edinemedim burada 6 yıldırDoğru büyüdüğümüz topraklar önemli bak ben hiç bozuyo muyum GOP çocuu çizgimi![]()
Ne ispikçi çıktın ha..yemin et.daha geçen gün 45 din![]()
![]()
Sus adını anma suusssYok be şey yok mu hahah coco muydu hani ezik diyen yok be aaaa olur mu o choco
Ben de yeniyim, zan altında bırakmayalım lütfen.Arkadaşlar bu aralar sizlere yaklaşmaya çalışan yeni üyelere dikkat edin choco nun ruhu olabilir
:) Cevap vermiyor amaaaaaaaaDaha bitmedi amaaa n'apacaaaakk
Cohocohpfpocogpdpf diye nicki olan mıYok be şey yok mu hahah coco muydu hani ezik diyen yok be aaaa olur mu o choco
Seni bu sitede bir tek Bostancı Bağdat Caddesi’nden Antep’e düşen ben anlarım.Kızıııımmmm ben Çamlıca dan düştüm buralara. Neden yarama tuz basıyorsun![]()
Aha patron cildirdi, kadin bildigin kisa devre yaptiBildiği gibi ne, ne yapacak?
Buna da haykirdimSokrat mısın mübarek? Sordun sordun cevap gelmiyorPes et hatun, buradan bilgi çıkmıyor işte.
Yinitim iyiyir mi? Diyorsun senBi şi sorucam. Konu sahibi neden banlanmadı hâlâ?![]()
sen başlatmışsınn.ben avm lerde ponçik ponçik güzelliğimi sergilerken arkamdan kart demişsinn.intikam soğuk yenen bir yemektir.yandınn fitneeeNe ispikçi çıktın ha..
Oynamıyom ben![]()
Gardaşım gel sarılalım gardaşımSeni bu sitede bir tek Bostancı Bağdat Caddesi’nden Antep’e düşen ben anlarım.
Aman aman bi şey dediğim yokYinitim iyiyir mi? Diyorsun sen![]()
İşte felsefeden de anlarım, öyle de donanımlı bir üyeyim demek istedimdi.Aha patron cildirdi, kadin bildigin kisa devre yapti
Buna da haykirdim![]()
RRRRRRRRRAman aman bi şey dediğim yok![]()
Ama dengesizsin iste onu napcazİşte felsefeden de anlarım, öyle de donanımlı bir üyeyim demek istedimdi.![]()
sen başlatmışsınn.ben avm lerde ponçik ponçik güzelliğimi sergilerken arkamdan kart demişsinn.intikam soğuk yenen bir yemektir.yandınn fitneee![]()