- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.401
Kıyım diyorsun yani?Kibler burdan köye yol olmuştur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyım diyorsun yani?Kibler burdan köye yol olmuştur.
Ne münasebet. İlluminati hep onlar. Pis pis şeyler.
Zaten cocuk sevmiyorum ve yapmayacağım, sunu da okuyunca tuylerim diken diken oldu.:) Yani sen istediğin kadar geek takıl. Çocuk bir doğuyor, sabahtan akşama kadar tiktok izliyor, youtuber takip edip linklediklerini satın aldırmaya çalışıyor. Ayyy kabus gibi.![]()
Soyundan mı yoksa kendi bir soy mu kuruyor aceba???Rockefeller soyundan falan mı yoksa?![]()
Valla geldim ben de 29 yaşıma, biyolojik saatim de işliyor tiktak. Ne yapacağız bakalım artık.Zaten cocuk sevmiyorum ve yapmayacağım, sunu da okuyunca tuylerim diken diken oldu.
Allah korusun evlat bir de, atsan atılmaz satsan satılmaz. Mecbur bakacan.
Yok yok benim cocuk yapmama kararim cok doğruymuş ahahsh
Onu birak beni sev.Ooo kimleri görüyorum efenim, kalkıp gelmişsiniz foruma; nicedir yoktunuz İdrak hanım?
Nassınız, güç kalkanları devrede mi?
Bibiyi mi ? Gerçi siz en son kanka olmuştunuzAhh canım aynısını bende demiştim baktım olmuyor göz ardı ettim
Bende 31 bitiyor, biyolojik saatimin pilini cikardim cocuk mocuk istemiyorValla geldim ben de 29 yaşıma, biyolojik saatim de işliyor tiktak. Ne yapacağız bakalım artık.
Gerçi zeka da anneden geçiyor diyorlar da.
Ooo kimleri görüyorum efenim, kalkıp gelmişsiniz foruma; nicedir yoktunuz İdrak hanım?
Nassınız, güç kalkanları devrede mi?
Strobeyle fingirdedik çoktan duştan çıktı da yazıyorOnu birak beni sev.
Deli deli sev beni yine yeni yeni yine yeni yeniden sev.
Bibi başka o değişik bı kadın onuda göz ardı ettim sonra kader ordu ağlariniBibiyi mi ? Gerçi siz en son kanka olmuştunuz![]()
Aynı anda 150 kişi falan da banlanamayız değil mi?
Sessizce gitmesini bekleyelim bence.Bende 31 bitiyor, biyolojik saatimin pilini cikardim cocuk mocuk istemiyor![]()
Dunyayı yıkarım derken yık-arım mı yoksa yıka-rım mı?Strobeyle fingirdedik çoktan duştan çıktı da yazıyor
Yorgun şuan meşgul etme kadınımııııııı
Bir damla teri için dünyayı yıkarım yorulmasın o
Bilerek uzak kalıyorum efenim. Özleneyim, bu kadının işi gücü var foruma sık yazmıyor desinler diye taktik yapıyorum. Bugünlere kolay gelmedim ben. Bir idrak kolay yetişmiyor.
İdrağım ya niye uğraşıyon bu kadar, sen "Beni sev" de biz severiz.![]()
Yık-arımDunyayı yıkarım derken yık-arım mı yoksa yıka-rım mı?
Hayir yika-mak ise idrak yapar onu. Bir güzel cifler domestoslar köşe bucak yikar, Afrika'yi falan kaldirip altini siler.
Cumartesi bugün içiyordur o daO değil de Mune'nin başına bi şey mi geldi? Endişeleniyorum artık.