- 11 Aralık 2018
- 41.519
- 258.000
- 598
- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.441
Başka birine dedim o zaman. Olm töbe dedirtmeyin bağa korkuyorumYok 1.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka birine dedim o zaman. Olm töbe dedirtmeyin bağa korkuyorumYok 1.![]()
Öyle kendim atınca kıymeti kalmaz baskasının dökmesi lazım.
Ben korona döneminde öyle oldum ya normalde domestos evde kullanmam. Otel banyosu dezenfekte ediyorum sadeceKudra da fena değil ama kapışırlar bence.
Biz de sen ben film oturur kenarda izleriz ahshd
Çok güzel bi duyguBaşka birine dedim o zaman. Olm töbe dedirtmeyin bağa korkuyorum
Kudra da fena değil ama kapışırlar bence.
Biz de sen ben film oturur kenarda izleriz ahshd
Öf yaş 13 müUyucam uyuyamıyorummm uyku vakti yaaa uyuyunnnn
Evet ergenim bennnnÖf yaş 13 mü![]()
Ben daha yeni geldim yok öyle bi ihtimalUyucam uyuyamıyorummm uyku vakti yaaa uyuyunnnn
Aslında YouTube videosu izlemeye başlamıştım bu özgüven problemimle ilgiliKuzum sen üyelik alırken üyelik sözleşmesini okumadın mı?
Orada açıkça yazıyor üyeler hakkında konu açmak yasak diye maalesef banlanacaksın ve bu konu da kapanacak
Bir de elim ayağım titriyor demişsin
Bunun için özgüven nasıl kazanılır nasil geliştirilir Google ya da YouTube a girsen zaten çıkar okur izler dinler öğrenirsin ha bana yetmez dersen psikoloğa git
Bu arada kuranın Vahşet team üyesi olduğunu ifade eden kişi psikolog degil avukat sevim diye saçma nickli hukuktan bihaber biriydi o da yanlış olmuş
İçmedin mii sızar uyursun belkiiiiBen daha yeni geldim yok öyle bi ihtimal
Explorer diyoz boşuna demiyozOtrera nerede
Şimdi geriden gelirken yorum yapacak, son sayfaya gelene kadar gündem bin kere değişmiş olacak
![]()
Benim sızacağıma inanıyor musun vandişkom? Tatilde sabahın 7’sinde hortlayan insanım benİçmedin mii sızar uyursun belkiiii
Arada bir tane yorum yapti gerci.Otrera nerede
Şimdi geriden gelirken yorum yapacak, son sayfaya gelene kadar gündem bin kere değişmiş olacak
![]()
İnanmak istemiştim kudraaaaaaBenim sızacağıma inanıyor musun vandişkom? Tatilde sabahın 7’sinde hortlayan insanım ben
Öyle herkese inanman guzuuum. Biz kk kadınları aslında çok ponçik, sevgi dolu kadınlarız. Konuda herkes birbirine yürüyor baksana.Aslında YouTube videosu izlemeye başlamıştım bu özgüven problemimle ilgiliyok hayır pdr nick'li birisi o tarz bı konu açmıştı ben o konuyla ilgili konuşmuştum
Müsait değildir son anda da olsa yetişir kapanacak gibi değilArada bir tane yorum yapti gerci.
Evet maşallah herkes mutlu olsun insallahhhhÖyle herkese inanman guzuuum. Biz kk kadınları aslında çok ponçik, sevgi dolu kadınlarız. Konuda herkes birbirine yürüyor baksana.![]()