- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Üyelik tarihimi de hesaba katsak filan ucundan bişiler kopartamaz mıyım80 like la o is zor be bacım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üyelik tarihimi de hesaba katsak filan ucundan bişiler kopartamaz mıyım80 like la o is zor be bacım![]()
Ablacım dur sen yenisin daha bana edilmedi.Şimdi konuyu başka yere çekmek gibi olmasın ama bana iltifat etmek isteyen yok mu cidden ya bir miktar üzüldüm
He çocukları bırakırsın kaçar kaçar bana gelirsin hem de çok zeki turuncupijamammYoo niye boşanıyorum? Hem karnım doysun hem pastam dursun mum dikeyim.
Evet, gelir yakinda
Şu an bana da çekici geldi bu fikir ama kaçar bunlar, gelmezSaldırın uleyn, arkama saklanmak yok ama.
Liposakşın da estetiğe giriyordu değil mi?
Kursana doğurunca boşta kalmiyim.Ponçik team kuracağım.
lohusaları/anaları koruma ve kollama derneği başkanı.
Aaahhh ahhh ....Yok canım İzmit dediğin şura, ne uzak noktası![]()
Geçen konuda da böyle olduYa ben burda saldırı timi kuruyorum, millet birbirine aşk ilan ediyor.
Savaşma sevişi mi benimsediniz noldu?
Bir el atıverin yahu, tokat tekme herhangi bir şey de olur![]()
Eski üye adını yazmalısın böyle bilemeyizÜyelik tarihimi de hesaba katsak filan ucundan bişiler kopartamaz mıyım
O konu yüzünden miEvet, gelir yakindahakkiyla gitti, serefiyle ve isikli donuyla donecek
![]()
![]()
Yazarız. Bizim aramızdakiler foruma post degil, ansiklopedi olur bakarsın.Aşkol turuncu sildim seni defterden![]()
En son konu sahibiyle kalpleşiyordun calcifer, gözümden kaçmadı oradaGeçen konuda da böyle oldukonu sahibine bi yükseldim ben
![]()
Oyşş seni yerinnngg
Her posta yorumu olan birinin
Önüne gelenden alıntı yapan, herkesin yorumuna karışan ve buna bolca vakti olan bırının
Adına post açılıyor ve o üye ne gariptir ki ilk defa ortada olmuyor. İşi oluyor.
Enteresan...
Yedik tamamdır !
Şimdi yandaşlar başlar benden alıntılara
Evet maalesef. Ben de sabah gordumO konu yüzünden mi![]()