Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 51 sayfayı da okudum.

Pardon da.

Bu ne biçim bir konu? Kavga yok bisey yok.

Herkes birbirine canım çok tatlısın demiş.

Kudra poncik poncik cevaplar vermiş.

Kaos çıkmamış.

Boşuna 51 sayfa boyunca birbirinize olan sevginizi okudum. Nerede kavga???? Nerede polemik???

Diğer konulara da bir şey yazılmamış. Ne anladık biz bundan? 51 sayfalık kavgayı sinsi sinsi okuyacaktim. En sonunda "arkadaşlar kavga etmeyin hepinizi sağduyuya davet ediyorum lütfen ama neden bu kadar öfkeliyiz ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk?" yazacaktım. Bütün keyfimi kaçırdınız.

Pardon da.

Kaos çıkmamış.

Boşuna 51 sayfa boyunca birbirinize olan sevginizi okudum. Nerede kavga???? Nerede polemik???

Diğer konulara da bir şey yazılmamış. Ne anladık biz bundan? 51 sayfalık kavgayı sinsi sinsi okuyacaktim. En sonunda "arkadaşlar kavga etmeyin hepinizi sağduyuya davet ediyorum lütfen ama neden bu kadar öfkeliyiz ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk?" yazacaktım. Bütün keyfimi kaçırdınız.
Gel dövüşelim gel. :KK11:

Pardon da.

Kaos çıkmamış.

Nabayım ayol elin bebesini örseleye miydim? Yazıktır günahtır dedim 😂

Kaos olmaması konusunda ben de şaşkınım ama 😂

Zamanında damat ve gelin arayan programlar vardı oraya cevirmissiniz başlığı çoğunuz.. Hani seviyene inemem canım, - yukarılardan sesin duyulmuyor ne diyorsun tartışmaciklari olur ya aynı onun gibi...

İyi yaz aklına: Bu seksili, mükemmel, Allah'ın bir hediyesi olarak yaratılıp yer yüzüne yolladığı haşin ve de yırdıcı gadın benim. Unutulacak gadın değilim bi daa olmasın. Ponçik yüreğim gırılıyor. Al gırdın gırdın.
İlk ben yazdım strobe sizi amaaaa.

Ben sana konu açarım cicim ikinci üyelik alıp 😂

hayır o kadar mı ponçiğim
bi süre üye kızıp özelden mesaj atıyor neden rencide ediyorsun, neden dalga geçiyorsun diye
sarkastik bir insanım diyorum, anlamını aramaya gidip geri de gelmiyorlar
ben de kötüyüm, ben de manyağım
neden beni hatırlayıp yazmamış kimse
beni beni bihteriniziiiiii

hayır o kadar mı ponçiğim
bi süre üye kızıp özelden mesaj atıyor neden rencide ediyorsun, neden dalga geçiyorsun diye
sarkastik bir insanım diyorum, anlamını aramaya gidip geri de gelmiyorlar
ben de kötüyüm, ben de manyağım
neden beni hatırlayıp yazmamış kimse
beni beni bihteriniziiiiii
Ben kendime konu açtım ikinci üyelik alıp. Çok zeki kk kadınları anladılar ne yazık ki. Sen de git kendine konu aç şekerim her şeyi devletten bekleme. Bi de insanlara sarkastik markastik deyip ters köşe yapma, küfür mü ediyorsun nabıyorsun belli değil.

Nabayım ayol elin bebesini örseleye miydim? Yazıktır günahtır dedim 😂

Kaos olmaması konusunda ben de şaşkınım ama 😂

Doğru. Keşke konuyu açan şöyle 40larinda avukat olduğunu psikolog olduğunu iddia eden bi ablamız olsaydı ve bu kadar naif bi dille yazıp abla burcun ne diye sormasaydi o zaman yorumlar tadından yenmezdi.... 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X