Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kendime konu açtım ikinci üyelik alıp. Çok zeki kk kadınları anladılar ne yazık ki. Sen de git kendine konu aç şekerim her şeyi devletten bekleme. Bi de insanlara sarkastik markastik deyip ters köşe yapma, küfür mü ediyorsun nabıyorsun belli değil.

hügümet gibi kadınsın
bi destek at be
:(

dgjklfjdfş

Merhabaa öncelikle. Sırf bunun için kayıt oldum🧚 geçenlerde birisi burada olan acımasız yorumlara, bir konu hakkında yardim etmek yerine daha çok dalga geçildiğini vs yazmıştı. Bı psikologtu yanlış hatırlamıyorsam. Ve tabii ki altında yine binlerce dalga geçen insan belirdi ve isim verilmesi gerektiği falan söylendi herkesi zan altında bırakmamak için. O ismi ben vermeye geldim ama verdiğim isime bı kaç sorum var,öncelikle sorularımı sorayım sonra ismini hatırladığım kadarıyla yazayım. Abla diyorum çünkü 9 yıllık evli olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bı konuda,yaşca küçüğüm ve cidden merak ediyorum. Ben hayatımda hep pasif kalan taraf oldum, bı konu hakkında fikrimi söyleyecekken elim ayağım titrer nedense söyleyeceğim fikrin çok yanlış olduğunu düşünürüm ve cekinirim. Burada bir konuya yorum yapacaksam bile 5 defa tekrar tekrar okur,öyle yollarım falan meselâ. İsmi Kudra'lı bir şeydi sanırım. Abla cidden çok üzülüyorum neden her konuda hadi her konu demeyeyim konuların %90ında dalga geçiyor ve insanları rencide ediyorsun:KK43: cidden bunu neden yapıyorsun? Her konuyla ilgili fikrin olması,ki geçenlerde arabayı yukseltmekle ilgili birisi bir konu açmıştı arabadan da anlıyorsun sanırım dalga gecmeden cevapladigin tek soruydu benim gözüme çarpan. Ben burada bı derdimi anlatacak olsam ki gerçekten dert olsa bununla dalga geçersin diye aşırı korkuyorum mesela. Genel olarak linç kültürü buraya da aşırı derece sıçramış. İnsanlar yazarken gerile gerile,korka korka yazıyor bu kadar insanın olduğu platromda yapılanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Birde abla ismini tam hatırlayamadım, hatırladığım kadarını yazdım cooook merak ettiğim bir şey var. Burcun ne? Saygıda kusur ettiysem çooook özür diliyorum
🧚

Ek olarak: Bu özgüvenini nerden aldığı? Anonim bı site dâhi olsa bu cesareti çok sevdiğim. Çünkü hiçbir zaman öyle bı insan olamayacağım.
Ağır sacmalamissin :KK59:

hayır o kadar mı ponçiğim
bi süre üye kızıp özelden mesaj atıyor neden rencide ediyorsun, neden dalga geçiyorsun diye
sarkastik bir insanım diyorum, anlamını aramaya gidip geri de gelmiyorlar
ben de kötüyüm, ben de manyağım
neden beni hatırlayıp yazmamış kimse
beni beni bihteriniziiiiii

Beni de 10 yıldır kadın kılığında forumda takılan, kadınlara kadınlık öğreten bir erkek üye hatırlamıştı.
Giderken herkese saydırmak için açtığı başlıkta beni etiketleyip takdir ve teşekkürlerini iletmişti. Kendimi sorgulamıştım onun yüzünden.
Üzülme yani, beterin beteri var :(
Bazen hatırlanmamak daha iyi :KK53:

Beni de 10 yıldır kadın kılığında forumda takılan, kadınlara kadınlık öğreten bir erkek üye hatırlamıştı.
Giderken herkese saydırmak için açtığı başlıkta beni etiketleyip takdir ve teşekkürlerini iletmişti. Kendimi sorgulamıştım onun yüzünden.
Üzülme yani, beterin beteri var :KK43:
Bazen hatırlanmamak daha iyi :KK53:

ay ne biliim
o kadar mesaim var
kısa zamanda elde ettiğim tanınırlığım var
bari en iyi yardımcı kadın oyuncu olarak hatırlasaymış
incindim kendisine

jhkhkhjlhlhkl

Vaayy üç yüz otuz üç Vandiye bak sen, listede yokuz yine.
Bi yeni üyelik aldık diye, hafızalardan da silinmişiz. Vaaaay
Küstüm konuşmuyom senlen.

Hadi seni hatırlamamış da yazmamış. Bana çilekciğim demiş, etiket bile yapmamış. Asker arkadaşı muamelesi yapmış bana güççük vandi. Sen alıntılamasan haberim olmayacaktı.
Yeni nesil çok bozdu.

Uzun zamandır siteye girmiyordum böyle bi konu da ilk defa gördüm forumda.çok takmayın böyle sivri görünen kişileri.Kk da ezelden beri var böyle tipler.herkesi tanımak her konuya vakıf olmak gibi bi iş edinmişler kendilerine.çoğu da gerçek hayatlarında sinik karakterler oluyor.karşılarına geçseniz korkudan 3 kelimeyi bir araya getiremezler ama burda Aslan kesilirler 😅espri yetenekleri de yok espri yapmaya kalkarlar neler neler ohoooooo böylelerinden çok var.takmayın kafaya.
Uzun zamandır buraya girmeyen herkes bu konu açılınca girmiş ne hikmetse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X