Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Listede yokum be Çilek daha nolsun.

Bak bak hareketlere bak şunun ne yazmış:

Önce unutuyor sonra öpüyor. Bir kalptir, efendime söyleyeyim sonra bir gül emocisidir filan bile yok.
Kuru kuru dudağıma yapışmalar... O asistandan öğreniyor hep bunları. Bozdu canım bu yeni nesil, z kuşağı filan hiç kalmadı büyükleri sayma. Yanımızda olsa herhalde ensemize tokat atıp mucck yapacak belimizin altına doğru.
Vandi bana direkt küs ellam, adımı bile anmıyor.
Hiç sesim çıkıyor mu benim?

Gerçi hala çileğin şokundayım, gözümde hey 15li 15li o, bir türlü kocaman kadın olduğunu idrak edemiyorum, mutluluklar dilerim cilek.yagmuru cilek.yagmuru 💕

Uzun zamandır foruma girmeyenler toplaşıp fake üyelikle konu açmış 😂
Hayııııııır konuyu sen açtıııııın, sen açmadıysan bile azmettirdin😂
Devlet millet meselesiya gerçekte adını bile bilmediğimiz kudra diye bir kadının tarzı
Uzun zamandır foruma girmeyip güncel tüm konulardan kişilerden ve kimin ne tarzda yorum yaptığından eksiksiz haberdar olmak da nasıl bir çelişkiyse artık
Geçen gün sen beni kıskanmıştın bu günde ben seni kıskandım, kimsenin kuyruğuna böyle özel konu açtıracak kadar basamamışım vah bana, bu nasıl bir komplekstir ya, sen herkese böyle davranıyosuuuuun, çocuk parkı gibi ortalık😳
Seni yerecem diye yüceltmek doğanın bir cevabı gibi😂
İyi eğlenceler arkadaşım😘

Kişi kendinden bilir işi diyorum 😂😂😂

dün araba kazası yaşadık
çarpan adama yaptığım atarı gören çevre esnafı adamcağız kendine gelsin diye su şeker falan getirdi, biri dükkanına aldı otursun da yolun ortasında fenalık geçirmesin diye
o atarın onda birini burada yapsam her gün ban yerim

sgkşldkş

Önce unutuyor sonra öpüyor. Bir kalptir, efendime söyleyeyim sonra bir gül emocisidir filan bile yok.
Kuru kuru dudağıma yapışmalar... O asistandan öğreniyor hep bunları. Bozdu canım bu yeni nesil, z kuşağı filan hiç kalmadı büyükleri sayma. Yanımızda olsa herhalde ensemize tokat atıp mucck yapacak belimizin altına doğru.

@Vander Asistana ne oldu hiç anlatmiyorsun 😔 ya da bi dakika konu sahibi henüz küçük ahlakını bozmayalım +18e gellll.

Sizin de geyik topiğinde takipçim olduğunuzu biliyorum. O yüzden tikip itmiyirim demeniz biraz komik oldu şu an. Beni topluca göz ardı ederseniz siz de rahat edersiniz ben de. Başka kimi göz ardı edip etmeyeceğinizle ilgilenmiyorum. Sizinle de ilgilenmiyorum. Haydi selametle.
Sadece 1 kere konusu gecmişti ve hatırlarsanız bende yanlıs oldugunu belirterek bu konuda özür dilemiştim.
Suan ıkıde bır geyik topıgınız diyip diyip duruyorsunuz dikkatimi çekti. ona istinaden yazıyorum bu yorumu.
Bizler o gunden sonra asla bu tarz yorumlarda bulunmadık ve tekrarlamadık.
Yada ben rastlamadım. Sizin hakkınızda konusup, veya sızı takıp ettıgımıze dair bi yazısma varsa onun gorselini atarmısınız?
Eger o ilkin dısında boyle bırsey olduysa o topıkten ılk ayrılacak kısı ben olurum.

Yalnız değilsin bacım @Vander bizide hatırlamadı halbuki bugun parmaklarımı o kadar yordum asistanla olan cilveleşmelerinde hep destek tam destektik ama işte yapcak bir şey yok kabullenmeliyiz 🤷🏼‍♀️

İsim vermicem baştan söyliyim :) yıllar önce burda atarlı giderli yazan biriyle görüşmüştük kadın bir tatlı çıkmıştı ki sormayın. Hoş sohbet, güler yüzlü, halden anlar, baya baya ponçik biriydi işte. Burada misafir hiç sevmem yorumuna denk gelmiştim ama ilk görüşmeden sonra beni evine kahveye davet etmişti. konu bana onu hatırlattı :D bu vasıtayla kendisine sevgiler göndereyim bari

Hayııııııır konuyu sen açtıııııın, sen açmadıysan bile azmettirdin😂
Devlet millet meselesiya gerçekte adını bile bilmediğimiz kudra diye bir kadının tarzı
Uzun zamandır foruma girmeyip güncel tüm konulardan kişilerden ve kimin ne tarzda yorum yaptığından eksiksiz haberdar olmak da nasıl bir çelişkiyse artık
Geçen gün sen beni kıskanmıştın bu günde ben seni kıskandım, kimsenin kuyruğuna böyle özel konu açtıracak kadar basamamışım vah bana, bu nasıl bir komplekstir ya, sen herkese böyle davranıyosuuuuun, çocuk parkı gibi ortalık😳
Seni yerecem diye yüceltmek doğanın bir cevabı gibi😂
İyi eğlenceler arkadaşım😘
Daha neler neler var şekerim. Geyik topiklerinde organize olanlar, 10 dk önce üye olup bir mesajımı alıntılayıp nefret kusanlar, yüz yıl önce yazdığım mesajı bulup topluca beğenmedime abananlar, bana nefret mesajı yazıp tayfasına beğendirenler, banlandığım anı kollayıp arkamdan konuşanlar say say bitmez.

Gerçekten sanal dünyada tanıdığın ve asla karşılaşmayacağın bir insanı bu kadar takıntı haline getirmek çok enteresan. Altında nasıl bir psikolojik sorun yatıyor merak ediyorum.

Son düzenleme:
Daha neler neler var şekerim. Geyik topiklerinde organize olanlar, 10 dk önce üye olup bir mesajımı alıntılayıp nefret kusanlar, yüz yıl önce yazdığım mesajı bulup topluca beğenmedime abananlar, bana nefret mesajı yazım tayfasına beğendirenler, banlandığım anı kollayıp arkamdan konuşanlar say say bitmez.

Gerçekten sanal dünyada tanıdığın ve asla karşılaşmayacağın bir insanı bu kadar takıntı haline getirmek çok enteresan. Altında nasıl bir psikolojik sorun yatıyor merak ediyorum.

e asıl pasif agresiflik, günlü hayatta tepki verememezlik o işte
dışarıda kendisine laf çarpan, ti'ye alan yada espri anlayışı farklı olan kişilere cevap veremeyenler; klavye tanrısı'nın arkasına sığınıp acısını burada çıkarıyor :)

Daha neler neler var şekerim. Geyik topiklerinde organize olanlar, 10 dk önce üye olup bir mesajımı alıntılayıp nefret kusanlar, yüz yıl önce yazdığım mesajı bulup topluca beğenmedime abananlar, bana nefret mesajı yazım tayfasına beğendirenler, banlandığım anı kollayıp arkamdan konuşanlar say say bitmez.

Biri de banlandığında profiline gelip saydırmıştı. 😂😂

Sadece 1 kere konusu gecmişti ve hatırlarsanız bende yanlıs oldugunu belirterek bu konuda özür dilemiştim.
Suan ıkıde bır geyik topıgınız diyip diyip duruyorsunuz dikkatimi çekti. ona istinaden yazıyorum bu yorumu.
Bizler o gunden sonra asla bu tarz yorumlarda bulunmadık ve tekrarlamadık.
Yada ben rastlamadım. Sizin hakkınızda konusup, veya sızı takıp ettıgımıze dair bi yazısma varsa onun gorselini atarmısınız?
Eger o ilkin dısında boyle bırsey olduysa o topıkten ılk ayrılacak kısı ben olurum.
Hoşgeldiniz, kim çağırdı sizi? Arka arkaya gelmeniz neyin göstergesi.

Yok o topikte açıktan konuşup konuşmadığınızı bilmiyorum daha sonra. Takip etmedim çünkü. Şimdi bilmemkaç sayfayı da arayıp bulamam takdir edersiniz ki. Ama herhangi bir mesajıma ardarda gelen aynı üyelerden beğenmedimler açık ediyor mevzuyu. Sizi tenzih ederim, denk gelmedim size. Topikte mi organize oluyorlar, başka bir yerde mi bilmem. Bana herhangi bir şey yazılmadığı sürece de yorum yapmadım zaten bu konuda. Ama gelip yazana da cevabını veriyorum doğal olarak.

Hımm, siz şuan kk da kudra için açılan bir konuya yazmıyor musunuz?
Bu kadar muhalefet iyi bir şey değil, gerçeküstücülük ise modası geçmiş bir akım.
Bu kadar muhalefet iyi değil mi?
Gerçeküstücülük mü?
Bunları bana değil belirli bi gruplaşma yapıp kendi çevresindekilere beğendim atıp karşıdaki kişi de aynı görüşte olmasına rağmen beğenmedim atanlara söyleyebilirsiniz. Kk da genelde bu şekilde bi düzen var.
Muhalefet olsun diye girmedim konuya okurken gözüme çarpan bişeyi beğenmedim yapıp geçtim. Beni buraya çağıran bu sohbeti başlatan da ben değilim.
Size de iyi günler. Bi sonraki alıntınızı okumayacağjmdan emin olabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X