Burada olan bı ablamiz🥳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunları bana değil belirli bi gruplaşma yapıp kendi çevresindekilere beğendim atıp karşıdaki kişi de aynı görüşte olmasına rağmen beğenmedim atanlara söyleyebilirsiniz. Kk da genelde bu şekilde bi düzen var.

Buna hiç katılmadım.
Filmdelisini severim genel olarakta benzer düşünceleri paylaşırız.
Ama daha birkaç gün önceki bir mesajına beğenmedim atmıştım.
Aynı kafadaki üyeleri koyun sürüsü gören mesajınızı kabul etmiyorum kesinlikle.

Çok güzel kafalar ya, bir eve girip ‘ben size gelmedim’ demek ev halkına😂

Bundan istiyorum👆🏻
Konu sahibi sizmisiniz bilmiyordum oysa iyi oldu🙄

bilmiyorum ben sizi gerçekten tanımıyorum ama tavrınız ve insanlara konuşma şekliniz hoş değil.

Daha neler neler var şekerim. Geyik topiklerinde organize olanlar, 10 dk önce üye olup bir mesajımı alıntılayıp nefret kusanlar, yüz yıl önce yazdığım mesajı bulup topluca beğenmedime abananlar, bana nefret mesajı yazıp tayfasına beğendirenler, banlandığım anı kollayıp arkamdan konuşanlar say say bitmez.

Gerçekten sanal dünyada tanıdığın ve asla karşılaşmayacağın bir insanı bu kadar takıntı haline getirmek çok enteresan. Altında nasıl bir psikolojik sorun yatıyor merak ediyorum.
Boş insan, ezik, kompleksli, asosyal, takıntılı gibi gibi tespitler yaparsam banlanırım diye yapmıyorum😂
Bunların kafada olsan şuan evde göbek atıp kına yakıyor olmalıydın ayyy beni ne kaaa önemsemişler diyerekten😂
Acil şifalar diliyorum tüm ihtiyacı olanlara😉

Kim kimi sevmiyor belli oluyor aboo herkes neler biriktirmiş
Sevmediğim üye yok hoşlanmadığım üyeler olabilir sadece umursamıyorum bana ne diyorum çok zor olmamalı

kk da bile ahahah böyle şeyler var çok ilginç kudraaa sen kv mi oldun sen görümce mi oldun sana ne yaptılarr

Konu sahibi sizmisiniz bilmiyordum oysa iyi oldu🙄

bilmiyorum ben sizi gerçekten tanımıyorum ama tavrınız ve insanlara konuşma şekliniz hoş değil.
Konu sahibi değilim, ben de sizi bilmiyorum ama ‘nereye’ yazdığınıza dikkat edin.
Olayın baş kahramanıza ‘size gelmedim’ derseniz, komik duruma düşersiniz.

O sebeple, atar yapmadan önce durun bir bakın:KK66:

Konu sahibi değilim, ben de sizi bilmiyorum ama ‘nereye’ yazdığınıza dikkat edin.
Olayın baş kahramanıza ‘size gelmedim’ derseniz, komik duruma düşersiniz.

O sebeple, atar yapmadan önce durun bir bakın:KK66:
Kahramanı da yanlış anlayacaklar şimdi 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X