- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi yengeckadini7896
Öncelikle Hosbuldum. beni kimse çağırmadı. Yaklasık 40 dakıkadır konuyu kendım takip ediyorum.Hoşgeldiniz, kim çağırdı sizi? Arka arkaya gelmeniz neyin göstergesi.
Yok o topikte açıktan konuşup konuşmadığınızı bilmiyorum daha sonra. Takip etmedim çünkü. Şimdi bilmemkaç sayfayı da arayıp bulamam takdir edersiniz ki. Ama herhangi bir mesajıma ardarda gelen aynı üyelerden beğenmedimler açık ediyor mevzuyu. Sizi tenzih ederim, denk gelmedim size. Topikte mi organize oluyorlar, başka bir yerde mi bilmem. Bana herhangi bir şey yazılmadığı sürece de yorum yapmadım zaten bu konuda. Ama gelip yazana da cevabını veriyorum doğal olarak.
Tabıkı cevap vereceksiniz bu sizin, herkesın en doğal hakkı.
Ben de o geyikte bulunanlardan bi tanesıyım sadcee bunu ikidir yazmanız dikkatimi çekti.
O konudan sonra tekrarı yaşanmadı. Her fırsatta bunun ortaya atılmasını dogru bulmuyorum.
Samimiyetimle söylüyorum ben tamamen tarafsız bakmaya calısan bırıyım yerı gelıyor sizin yorumlarınızı begenıyorum yeri gelmiyor beğenmiyorum. Yanı sizde aynı şekilde yapabilirsiniz tabıkı.
Ama beğenmedim atınca neden geyik ortaya atılıyor bunu algılayamadım bu durum beni rahatsız ediyor çünkü ben erdemlıkle o anki yapılan konusmaların yanlıs oldugunu belirtip özürdilemişim. Arkadaslarımda bunun uzerıne asla yorum yapmadılar. Hayır devam ettılerse aynı seye bilmek isterim ben rastlamadım hiç o gunden sonra. Herkes kendı halinde zannediyorum..
Bundan dolayi yazdım yorumum polemik amaclı değildir zaten siz bunu anlayabilecek birisiniz.