- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.209
- 698
- Konu Sahibi yengeckadini7896
- #1.241
Böyle pat diye söylenmez ki?Ama dengesizsin iste onu napcaz![]()
Kidinin dişmini yini kidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle pat diye söylenmez ki?Ama dengesizsin iste onu napcaz![]()
Zararsızım. :) seriyim bir kere, takıntı yapmıyorum. Nefret edip edip konu falan açma huyum yok, garanti verebilirim.Ama dengesizsin iste onu napcaz![]()
Biraz da nihilizmden bahsedelim o halde.İşte felsefeden de anlarım, öyle de donanımlı bir üyeyim demek istedimdi.![]()
vahşet team birbirine düştü derler pu ha ha haaaAha kaos arayanlara kaos çıktı desene![]()
Yahu kendi dedi bunu ben demedimBöyle pat diye söylenmez ki?
Kidinin dişmini yini kidin
Tamam yarin gel baslaZararsızım. :) seriyim bir kere, takıntı yapmıyorum. Nefret edip edip konu falan açma huyum yok, garanti verebilirim.![]()
Nihal candan mı?Biraz da nihilizmden bahsedelim o halde.
İşte felsefeden de anlarım, öyle de donanımlı bir üyeyim demek istedimdi.![]()
Donanımlı demiş işte. Anla senAy sen demin kadına barış demiyormuydun? Kocası rusu hamile bırakana![]()
Hiççilik diyorsun. Niçe( adını hiç yazamayacağım) de karizmatik adam bence, bıyıkları falan hoş yaniBiraz da nihilizmden bahsedelim o halde.
Tamam tamam demicem artıkcotard sendromu i taniyan evini falan birisi varsa gitsin midemi kapatsin, olmadi telefonu elinden alsin. Yakinda dumanlar cikaracak diye korkuyorum
![]()
O kim? Çocuk vardı ya koca gözlü. Kör saatçiyi okuyan.Nihal candan mı?
Gardaşım gel sarılalım gardaşım![]()
PekiHiççilik diyorsun. Niçe( adını hiç yazamayacağım) de karizmatik adam bence, bıyıkları falan hoş yani
felsefe dersen var, genel kültür dersen o da var.![]()
Adam ölü. Ölü ööölllüğğğğ ölüğHiççilik diyorsun. Niçe( adını hiç yazamayacağım) de karizmatik adam bence, bıyıkları falan hoş yani
felsefe dersen var, genel kültür dersen o da var.![]()
Sen iste ben sana vesikalık yollarım.Merve'nin yüzü çıktımı ortaya??
Olur ablaYahu kendi dedi bunu ben demedim
Tamam yarin gel basla![]()
Kim kimi hamile bırakmış ayol? Hangi konu o, ben daha birkaç konuya yazdım.Ay sen demin kadına barış demiyormuydun? Kocası rusu hamile bırakana![]()